2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gönderenler
1,yaz34
2,zeliş82
3,eftel
4,kuju25
5,miges
6,hndn82
7,meral81
8,silver5
9,edebiyatçı222
10,kussebfilal
11,sümeyra
12,hijyenim
13,Laviniaebru
14,Mavidüşler
15,Dila
16,Semraöğretmen
17,Hasret0587

bekliyorum hanımlar....

hanifeturkyilmaz@gmail.com ya da facebooktan yollayabilirisiniz

hoşbulduk çanım.aman maşallah de dilini ısır...yesin kuzuuk...

yedir bişeyik olmaz bende blendırla yapıyorum hep..abartı onlar

emirhanda ters döndüğünde popoyu yukarı kaldırmaya çalışıyor..sanırım.köpek pozisypnuna geçme çabaları var..emekleyeeğiz herhalde...
hoşgeldin ebru özlettin kız kendini bi problem vardır mutlaka niye yemesinki aç olan bebek?
hoşbuduk çanım..bende özledim valla...ay ne bileyim herkes sıçaktan yemiyordur diyor...keyfide yeinde ne bileyim işte...hiç böyle aç olupta ağlama durumlarına girmiyor..sanki hiç aıkmıyor gibi...

ay çanım geçmiş olsun..inşallah açarlar anjio ile damarı ameliyata grerk kalmaz...

ya bende sırınga ile yedirmeye başladım 7-8 saat yemediği oluyor bazen...

kız sırıngayla yedirmediğimde 200-300 gramda kalıyoruz..şırıngayla buluyoruz 400-500 gr mı günlük...çoçuğun yanakları düştü ,,,,akannehir

ben hep blendırla yapıyorum mamaları,,büyüktede blendır kullandım..hiç bişey olmadı...rendeyle zor olur ya

akannehir Ya ben olaya Fransız kaldım. Ne zamandır da yoktum zaten.. Bu slaytları KKda mı yayınlayacaksın Hanifecim yoksa Facebook ta fln mı??

akannehir Ya ben olaya Fransız kaldım. Ne zamandır da yoktum zaten.. Bu slaytları KKda mı yayınlayacaksın Hanifecim yoksa Facebook ta fln mı??

canım arkadaşlara soracağım ama mahremiyet açısından bir yerde yayınlamayı düşünmüyorum..paylaşım sit. yüklerim indirirsiniz...ya da facebookta sadece mart annelerinin görebileceği şekilde koyarım...

canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.
canım bize doktor burun tıkanıklığından da rahat ememez dedi. kilo alıyorsa sorun yokk

benim için problem olmaz canım zaten facede herkes gördü

bnm için yok bi sakıncası yayınlayabilirsin hanifecim
sonuçta hepimizin faceinde yada burda olan resimler..

kızlar ya malum elifin saçlar çok ve uzun babası ve doktor kesme taraftarı çok terliyo saçları kurutmak için fön kullanıyoruz ya kestirsek mi ne dersiniz son halinin resmini koyuyorum fikirlerinizi bekliyorum

kızlar ya malum elifin saçlar çok ve uzun babası ve doktor kesme taraftarı çok terliyo saçları kurutmak için fön kullanıyoruz ya kestirsek mi ne dersiniz son halinin resmini koyuyorum fikirlerinizi bekliyorum

oyyy kıyamam kestirme....benim facebookta görmüşsündür belki Nihanla beraber Ahsen (ablamın kızı)in fotoğrafları var o da saçlıydı Elifin saçlarından da uzundu..hala ana saçıyla...biraz sıkıntılı oluyor ama çok da güzeller...ben kıyamam yaaaaa:1no2::1no2::1no2:

hanife bende kıyamıyorum ama çok terliyo yaa ıslak hep saçları azıcık rüzgar görse burun akıyo ense desen kıpkırmızı her günde duşta ne yapacağımı şaşırdım

elifinki uzuyo bizim ki dökülüyo:sinifsinif: bnim kocam hayatta kestrtmez ilerdede.. ama çok rahatsız ediosa kestir rahat etsin yawrucak..

herkese merhaba.kızımı uyuttum.eşim çok yakın bi arkadaşının düğününe gitti ama ben kızın düzeni bozulmasın diye gitmek istemedim.çünkü saat 9 uyku vakti ve oda karanlık olmazsa kızım uyumuyor huysuzlanıyor,ilk başta gece ile gündüzü ayırt etsin diye aksam karanlıkta karnını doyurup uyutmuştum şimdi de öyle alıştı karanlıkta uyuyor.şimdi bir sürü insan müzik ışık derken benim burnumdan getirecekti düzeni de bozulacaktı dedim en iiyisi gitmemek,aslında bende çok sıkılıyorum düğünlerde bi yönden iyi oldu gitmediğim.eşimde mecburen gitti çok samimiler.aklıda bizde kaldı neyseki salon bize çok yakın hatta şimdi müzik sesi geliyor,bi durum olursa ara hemen gelirim dedi yazık.annem şehir dışına gitti yoksa ona bırakıp gidecktm.uzun lafın kısası sıkıntıdan patlıyorum tek başıma ((

ay bende kıyıp kestiremem.ama çok rahatsız ve hasta ediyorsa sağlığı daha önemli sümeyracım sonuçta kökü onda yine uzar.baksana doktor bile söylediyse dikkate al bence..benim kızda doğduğunda baya saçlıydı ama şimdi çok dökülüyor kelliğe doğru gidiyor bakalım.ana saçı siyahtı ama yeni gelen saçları çok açık kumral,sarı olcak gibi.bakalım bana çekerse benim küçükken saçlarım sapsarıydı.sonradan kumrala döndü

elifinki uzuyo bizim ki dökülüyo:sinifsinif: bnim kocam hayatta kestrtmez ilerdede.. ama çok rahatsız ediosa kestir rahat etsin yawrucak..

Bence de kestirme ya Sümeyra.. Toka falan tak ne şirin olur...
hiç istemiyorum ama daha yaz başı böle olursa ne yaparım bilmemmm yaa dökülüyo zaten ensemiz pişiyo en enseden yanlardan aldıram bakıyım rahatlasın yaaaa

İyi yapmışsın canım bebeğin alıştığı düzeninin bozulmaması lazım. Hele gece uykusunu etkiliyosa gitmemen iyi olmuş.
Ben de artık gitmek istemediğim yerlere kızı bahane ediyorum. kaydirigubbakcemile3
Sıkılma biz varız.. olumunekankayizsmile

hiç istemiyorum ama daha yaz başı böle olursa ne yaparım bilmemmm yaa dökülüyo zaten ensemiz pişiyo en enseden yanlardan aldıram bakıyım rahatlasın yaaaa

Bizimkinin de saçı çoktu ama bu aralar enseden ve yanlardan dökülüyo. Bi tepesi kaldı o da gözünün içine giriyo ama yana tarayıp falan hallediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…