- Konu Sahibi minikcadimm83
- #66.801
alp te ne bulsa ağzına götürüyor iki elini birden sokuyor bende engellemiyorum sadece midesini bulandırdığı zamanlarda çekiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar napıyonuz ben geldim :)) özlemenize dayanamadım... :))
istanbula döndüm çünkü emirhan hasta sanırım şöyle çok iştahsız günde 400-500 gr ançak yiyiyor..bir kaç gün daha aynı devam ederse dr ye götüreçeğim...çok iştahsız oldu.geçen ayda çok az kilo aldı zaten.nazarmı değdi oğluma anlamıyorummafoldumben,ne güzel yiyiyordu.onun için geldim erdekte çoçuk dr si yok...
erdeğe gider gitmez grip oldum tam iyileştim adet gördüm..2 gün denize ançak girebildim...havada pek iyi değildi zaten hafta sonuda eşim geldi erdeğe,baktı ufaklık yemiyor topladı bizi istanbula getirdi...büyüğü orda annemle bıraktım .2 hafta sonra yine gideçeğim inşallah emirhan düzelirse...
siz napıyonuz bir yaramazlık yok inşallah
hoşgeldin canımm ewet aynen bizim kızda çok az meiyor ağzını çekior tutuyor konuşuyor oynaya oynaya emiyo.. gece besleniyor mu ebrucum?kızlar napıyonuz ben geldim :)) özlemenize dayanamadım... :))
istanbula döndüm çünkü emirhan hasta sanırım şöyle çok iştahsız günde 400-500 gr ançak yiyiyor..bir kaç gün daha aynı devam ederse dr ye götüreçeğim...çok iştahsız oldu.geçen ayda çok az kilo aldı zaten.nazarmı değdi oğluma anlamıyorummafoldumben,ne güzel yiyiyordu.onun için geldim erdekte çoçuk dr si yok...
erdeğe gider gitmez grip oldum tam iyileştim adet gördüm..2 gün denize ançak girebildim...havada pek iyi değildi zaten hafta sonuda eşim geldi erdeğe,baktı ufaklık yemiyor topladı bizi istanbula getirdi...büyüğü orda annemle bıraktım .2 hafta sonra yine gideçeğim inşallah emirhan düzelirse...
siz napıyonuz bir yaramazlık yok inşallah
Ben geldim... İşe gittim kucağımda kızım. Konuştuk 1 ay daha gitmeyeceğim ama iş yerinden işleri eve gönderecekler. Rabbime çok dua ettim, şükürler olsun bu mesele de halloldu.
HASRET hanife ye resim yollasana bacım listede adın yokalsanaalsanasmile
hoşgeldin canımm ewet aynen bizim kızda çok az meiyor ağzını çekior tutuyor konuşuyor oynaya oynaya emiyo.. gece besleniyor mu ebrucum?
çok sewindim canımmm çokkk:lepi: 1 ay daha kızınlasın şu an senden mutlusu yoktur eminim.. 1 aya kadarda esinde büyümüş olur daha rahat olur senin için memeyi biberonuda ayırt eder sende rahat edersin..
hoşgeldin canımm ewet aynen bizim kızda çok az meiyor ağzını çekior tutuyor konuşuyor oynaya oynaya emiyo.. gece besleniyor mu ebrucum?
çok sewindim canımmm çokkk:lepi: 1 ay daha kızınlasın şu an senden mutlusu yoktur eminim.. 1 aya kadarda esinde büyümüş olur daha rahat olur senin için memeyi biberonuda ayırt eder sende rahat edersin..
Ebrucum çok geçmiş olsun. Allah nazarlardan saklasın cidden bebeklere bir haller oldu aylarıyla mı ilgili, sıcaklarla mı ilgili Allah bilir de kısa sürede biter inşallah.
merhaba güzel anneler,
sağlık ocağı doktoru moralimi bozdu bugün- 27 günde kızım 300 gram almış sadece( anne sütüyle)
günde 4 defa mama vereceksin emzirdikten sonra dedi.
benim süt sorunum yok bebeğin emme sorunu var . huy oldu artık haftada bi göğüslerim şişiyor emmediğinden çok az emip çok az uyuyor. mama vermek istemiyorum.bu emme sorununu çözmek istiyorum. kızım23martta 2600 doğdu şimdiyse 5300 gramda
[/B]ebrucum hoşgeldin geçmiş olsun.bu gerçekten ortak sorun.biz alp le bugün savaşıyoruz resmen yaa emmiyor zarla zorla en çok 5 dk.oda ikidebir bırakıyor ben zorla tıkıyorum.inşaallah biran önce normale dönerler.[/B]hoşbulduk çanımm,geçede yediği yok,,en fazla 50 gr falan mama içiyor geçe...gündüzde yemek istemediği zaman biberonu gördümü ağlamaya başlıyor...yada kaşıkla yediriken falan...çreyi şırıngada buldum..artık uzun saatler yemediği aman şırınga ile oynarken ağzına az az veriyorum mamayı,farkında olmadan yiyiyor o zaman..
ay inşallah sadeçe havalardandır...dr ye götüreyim diyorum ama şimdi kan falan alçaklar çoçuğun çanı yanaçak..onada içim el vemiyor ama yeyemesinede üülüyorum aaba bir rahatsızlığımı var diye düşünyorum..
canan geçmiş olsun tekrar üzülme Allah ın izniyle atlatacak baban ameliyata gerek kalmadan düzelecek inşaallah.Şu an babam doktorun yanında kızlar, doktor anjiyo ile açabiliriz demiş ama tekrar ilk anjiyo cdsini izleyecekmiş. Bekliyorlar onlar da... Hemen alabilirmiş anjiyoya... Dua edin kızlar ne olur, sağlıkla atlatalım şu durumu. Yine açılmazsa ameliyat olacak çünkü...
Şu an babam doktorun yanında kızlar, doktor anjiyo ile açabiliriz demiş ama tekrar ilk anjiyo cdsini izleyecekmiş. Bekliyorlar onlar da... Hemen alabilirmiş anjiyoya... Dua edin kızlar ne olur, sağlıkla atlatalım şu durumu. Yine açılmazsa ameliyat olacak çünkü...
Şu an babam doktorun yanında kızlar, doktor anjiyo ile açabiliriz demiş ama tekrar ilk anjiyo cdsini izleyecekmiş. Bekliyorlar onlar da... Hemen alabilirmiş anjiyoya... Dua edin kızlar ne olur, sağlıkla atlatalım şu durumu. Yine açılmazsa ameliyat olacak çünkü...
hangi hastaneydi senin?İnan öyle Hasret, benden mutlusu yok. Kucağımda kızım Nişantaşı'ndan eve yürüdüm haberim yok. Otobüse binmek aklıma gelmedi. Esin yolda acıktı. Doğum yaptığım hastane yakındaydı, girdim emzirme odasında emzirdim. Sonra migrostan beyaz üzüm suyu aldım. Yolda torba dibinden yırtıl, içindekiler yere. 4 tane amca yardıma koştu, Allah onlardan razı olsun. Biri topladı biri torba verdi. Onlara da dua ettim. Tabii ben ne yaptığımı bilmez haldeyim Allah önce eşeğimi kaybettirdi sonra buldurdu ya evrak imzalamayı unutmuşum. Yarın sabah bir daha erkenden Esin ile işe gideceğiz. O evrakları yarın teslim etmeleri gerekiyormuş.
şırıngaya da başwurdun yani:) hiç yemior değil ki günde 500mlçokta kötü değil sıcaklar fena bastırdı iştah azalıyo tabi doğal olarak.. bi doktora sor bnece...hoşbulduk çanımm,geçede yediği yok,,en fazla 50 gr falan mama içiyor geçe...gündüzde yemek istemediği zaman biberonu gördümü ağlamaya başlıyor...yada kaşıkla yediriken falan...çreyi şırıngada buldum..artık uzun saatler yemediği aman şırınga ile oynarken ağzına az az veriyorum mamayı,farkında olmadan yiyiyor o zaman..
ay inşallah sadeçe havalardandır...dr ye götüreyim diyorum ama şimdi kan falan alçaklar çoçuğun çanı yanaçak..onada içim el vemiyor ama yeyemesinede üülüyorum aaba bir rahatsızlığımı var diye düşünyorum..
Ebru hoş geldin...
Bi benimkinin iştahı kabardı herhalde (Maaşallah diyeyim de brakmasın o da...) 5 saatte oldu yoğurt :) Çok cahilmşim cidden bir de köyde büyüdüm ve annem yoğurdu hep kendi yapar. Az önce elam şeftali püresi yaptım ama blenderla. Vereyim mi sizce? Korkuyorum bir şey olur mu diye...
Esrin, sevindim işi hallettiğine. Yiğit de birkaç saniye kaldırıyor başını ama hemen yere yapışıp bağırmaya başlıyor.
Çok sıcak çookkk... Ben soydum öyle uyuttum Yiğit'i şıpır şıpır ter akıyor başından...
SnowWhiteQueen kullanıcısından alıntı
eee hanımlar fotoğraf bekliyorum biraz acele edelim...
yollayanlar
yaz34
zeliş82
eftel
kuju25
miges
hndn82
haftaya yola çıkıcam cuma cumartesi yollayın ilk fırsatta halledeyim.
hanifeturkyilmaz@gmail.com
Hanifeciğim İlk doğduğu günlermi şimdiki hallerimi ? Heps standart olsun.. Yolluyorum..