kızlar günaydın..su anda sinir bombasıyım ..dün akşam tlf acmış ev sahibimiz eşime bende yanındayım ve nedese begenirsiniz..biz yarın ewi komple boşaltıcakmışız buraya taşınacak olan oglunuda ew sahibi sıkıştırıyomuş evden cıkarmış biz bir gün içersinde tüm esyaları toplayacakmışız ..eşim kadar sabırlı bi insan tanımadım ben konuşsaydım sıcıp sıvamıştım hepsini..uygun sakin bi ses tonuyla biz daha ev bulamadık son durumları zaten anlattık size biliosunuz (vazgectigim ew)..ben suanda 1 gün çersinde ev bulup cıkamam dedi..ozaman oglumda toplasın eşyasını ikiniz birden doldurun yıogın evin içine sende oarada ew bul demezmi..ew zaten g..t kadar neyi nereye sıgdırıyosun artı benim bi bebegim var bu nası bi insaniyet..biz 4 senelik kiracısıyız günü gününe kiramızı vermiş insanlarız terbiyesiz kadın tam yolumluk oldular daha iki gün önce kızı acele etmeyin diodu..orospular..bi yerde görmekten korkuorum cok fena laf sokacam bi an önce su pislik ewlerinden cıkıp kurtulsak vay be ne insanlarmış iki yuzluler..cok sinbirliyimkızlar ..ew işini hızlandrdık..bakıoruz emlakcıyada söledik..ne olursa olsun su ewden cıkalım da ewde secmiorum artık..