- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #66.641
hasret alyansımı değiştirdim demiştin ya nasıl bişiy aldın?ben de değiştircem .bugün bvlgari tarzı beğendim bir tane çok şık duruyo ama pek kullanışlı olmadığı söyleniyo kalın olduğu için...
EFTEL nasılsın. ben de senin gibi oldum süt durumları nasıl
ben iyim cnm, sütüm eskisi gibi deil ama bırakmnadım tabi saat başı emziriyorum,
rezene ile aslan perçemine devam,,,
birde ben bugün bebelac kavanoz sebze meyve püresi aldım yarım kavanoz yedi yagız,artık dr bakmıyacam vericem ne yerse o kardır su bile verme diyo ya bu yaz günü nasıl vermiyeyim, sen ek gıda veriyomusun?
aaaaaaaa .. kız bune yapışık bir aile,Allah sabır versin SANA..kaynana gitti canım torun yerleşti...
İNSANIN İÇİ GİDİYO AÇKEN AGLAMASINA DAYANAMIYORUM,yok daha başlamadım. bu ay soracağım dr. a. günde 2 kez mama veriyorum. çok aç olup da uykusu varsa kesinlikle meme almıyor. az birşey mama veriyorum uyusun diye. uyanonca emiyor.
benim de bugün yine yumuş yumuş ya soğan çok farkedio ben çözdüm geçen kocişle mangala gittik sahile soğanda pişirdi benim için 1 soğan yedim gece çok doldu göğüslerim.. şimdi dışardan yemek söledik beklioruz yanındada soğan:))))
Canan çok geçmiş olsun. Allah babana acil şifalar versin.
Zeliş Allah nazarlardan saklasın, sütünü hep bol eylesin ve bize de nasip etsin :)
Bizim bugün 3. ay kontrolümüz vardı. 650 gr almışız 6kg olmuşuz. Üzüldüm biraz, henüz sadece anne sütüne geçemedik. Emzirme sonraları hazırladığım mamaları içmiyor ben de demek ki doyuyor diyordum. Sadece akşamları süt kalmıyor, emdikten sonra ağlamaya başlıyor. O zaman bazen 30 ml bazen 60 ml mama alıyor. Buna rağmen 650 alınca biraz buruldum. Doktor "iyi, bu yeterli. Gelecek ay bakarız duruma" dedi. Boyuna 59 olmuş, 3 cm uzamış dedi ama biz evde 60 cm ölçmüştük. Bir de rota virüsü aşısını oldu ağızdan.
Günün özeti böyle.
MRb kızlar geçmişe azcık göz atabiliorm sadece.
Belimi incittim cuma günü..Bebişim huysuzdu ayagımda uyuttm koydum uyandı bende tekrar aldım durup durup uyanınca indirmedim tam 3 saat salladım yatagın üstünde. kuyruk kemiğime çok yüklenmişim. şimdi ne oturabiliorm ne dönebiliorm yatakta çok kötüyüm. te 10 sene önce bi düşmüştüm o tekrar nüketti sanırım
bebeğimi kucagıma alamadım sepetine koyamadım çok kötüydü emzirebildim sadece.
iki gündür ii gibiyim dr oturma simidi werdi. geçer dedi ama ne zmn bilmiyorm dedi.
benim kız zaten zor uyuyor artık ayağımada alamam nasıl yapcam bilmiorm. uyutmak için 45 dk harcıyorum en az. şimdi annemlerdeyim 10 güne ewime gçecem bu sakat belle napcam bilmiyorum dua edin kızlar yaa...
canım bulgari hiç rahat değil ewlenmeden önce cengiz bana bvlgari almıştı hiç rahat değil.. bi arkadaşımın wardı onun kide kırılmıştı...
benim ki de orta kalın ama ağır.. ortası sarı altın etrafı beyaz altın dalga dalga kral tacı gibi bi görünüyo.. taşları war etrafındada.. resmini çekmeye çalıştım ama hiç belli olmuyo..