2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

girerim tabi girebilirsem o da:) daha bacaklarımı alıcam koltukaltı falan ooo çok işim war neyseki kociş işe gidiyo şuansempatiksalakcinni o ewdeyken hiç bişi yapamıorum istekleri bitmio çünküboshayallersmile

iyi akşamlar arkadaşlar.. umarım herkes iyidir. Biz dün dr a gittiiik.. oğlum 8 kilo olmuş boyuda 65 cm dr ek gıda için bekliyorus dedi bizede acele etmeye gerek yok gelişimi çok güzel dedi.. ben gerçi arada çay kaşığı ile sebze meyze suyu tattırıyorum az az.. dayanamıyorum napiim bide oğlum elime bakıyo kaydirigubbakcemile3

selam kızlar. oh ne güzel bebişlere yarasın. sütü bol olalnlara maşallah. benim gibi sütü azalan var mı? 1 hafta öncesine kadar bir göğsü 3 defada bitiriyordu. şimdi hemen bitiyor. still tee falan içiyorum.biraz far ediyor. zaten iştahlı değil cadı. bir 6 ay emse bari. gündüz 2 kez mama verdim. offf offf

hasret alyansımı değiştirdim demiştin ya nasıl bişiy aldın?ben de değiştircem .bugün bvlgari tarzı beğendim bir tane çok şık duruyo ama pek kullanışlı olmadığı söyleniyo kalın olduğu için...

canım bulgari hiç rahat değil ewlenmeden önce cengiz bana bvlgari almıştı hiç rahat değil.. bi arkadaşımın wardı onun kide kırılmıştı...
benim ki de orta kalın ama ağır.. ortası sarı altın etrafı beyaz altın dalga dalga kral tacı gibi bi görünüyo.. taşları war etrafındada.. resmini çekmeye çalıştım ama hiç belli olmuyo..

EFTEL nasılsın. ben de senin gibi oldum süt durumları nasıl

ben iyim cnm, sütüm eskisi gibi deil ama bırakmnadım tabi saat başı emziriyorum,
rezene ile aslan perçemine devam,,,
birde ben bugün bebelac kavanoz sebze meyve püresi aldım yarım kavanoz yedi yagız,artık dr bakmıyacam vericem ne yerse o kardır su bile verme diyo ya bu yaz günü nasıl vermiyeyim, sen ek gıda veriyomusun?

yok daha başlamadım. bu ay soracağım dr. a. günde 2 kez mama veriyorum. çok aç olup da uykusu varsa kesinlikle meme almıyor. az birşey mama veriyorum uyusun diye. uyanonca emiyor.

benim de bugün yine yumuş yumuş ya soğan çok farkedio ben çözdüm geçen kocişle mangala gittik sahile soğanda pişirdi benim için 1 soğan yedim gece çok doldu göğüslerim.. şimdi dışardan yemek söledik beklioruz yanındada soğan:))))

kaynana gitti canım torun yerleşti...
aaaaaaaa .. kız bune yapışık bir aile,Allah sabır versin SANA..
yok daha başlamadım. bu ay soracağım dr. a. günde 2 kez mama veriyorum. çok aç olup da uykusu varsa kesinlikle meme almıyor. az birşey mama veriyorum uyusun diye. uyanonca emiyor.
İNSANIN İÇİ GİDİYO AÇKEN AGLAMASINA DAYANAMIYORUM,

SEN FORMÜLÜ BULMUŞSUN BEN SOGAN SEVMİYOM, afiyet bal olsun şakır şlakır sütün olsun ..

Merhaba arkadaşlar.Sütten bahsetmişsiniz Benim de sütüm yetmiyor artık, tabi ki moralim bozuluyor.Özellikle akşama doğru göğüslerim yumuşacık oluyorlar.Ben de Gece sütüm çok oluyor, 4-5 gibi kalkıp hem kızımı emziriyorum hem de sağıyorum.Onu da akşam veriyorum kızıma.Ne kadar böyle devam edecek onu da bilmiyorum.:-((

bizim boy 65:) kilomuz 5600 ama anne sütü olduu için yeterli dio dr bakalım artık

MRb kızlar geçmişe azcık göz atabiliorm sadece.
Belimi incittim cuma günü..Bebişim huysuzdu ayagımda uyuttm koydum uyandı bende tekrar aldım durup durup uyanınca indirmedim tam 3 saat salladım yatagın üstünde. kuyruk kemiğime çok yüklenmişim. şimdi ne oturabiliorm ne dönebiliorm yatakta çok kötüyüm. te 10 sene önce bi düşmüştüm o tekrar nüketti sanırım
bebeğimi kucagıma alamadım sepetine koyamadım çok kötüydü emzirebildim sadece.
iki gündür ii gibiyim dr oturma simidi werdi. geçer dedi ama ne zmn bilmiyorm dedi.
benim kız zaten zor uyuyor artık ayağımada alamam nasıl yapcam bilmiorm. uyutmak için 45 dk harcıyorum en az. şimdi annemlerdeyim 10 güne ewime gçecem bu sakat belle napcam bilmiyorum dua edin kızlar yaa...

Tatlandırıcı uyarılarınız için tşk ederim o aklıma gelmemişti hakkaten zararlı olabilir.
zaten iki gündür hiç emmio ben weriorm zorla bezlerinden belli hafif hafif cıkıo bacagımızda bi tane boğumumuz war oda gidecek sanırım:) nası ittirio görmeniz lazım yaa..4 saat duruo emmeden. cık cık..

günaydın...sabahın köründe uyandık bugün..........

geçmiş olsun canım.aman dikkat et bel önemli............

sağol hasret genelde herkes bulgarinin rahat olmadığını söylüyo oysa çok beğenmiştim ama vazgeçtim şimdi..bakayım dediğin siteye bi...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…