- 5 Ekim 2007
- 1.805
- 2
- 42
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #66.661
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın...sabahın köründe uyandık bugün..........
geçmiş olsun canım.aman dikkat et bel önemli............
sağol hasret genelde herkes bulgarinin rahat olmadığını söylüyo oysa çok beğenmiştim ama vazgeçtim şimdi..bakayım dediğin siteye bi...........
Bız bu gün 4 aylık olduk teyzeleriii
aşkım 4 aylık oldukları için 150 180 cc arası yemeleri gerekiyo..iki askimda uyuyor.kahvaltiyi hazirladim camasirlari makineye attim etrafi topladim biraz size bakayim dedim bacilarim nasil.
hasret noluyor kuzum kim yerlesti yine size ?
sut konusu acilmis sanirim bende yetistiremiyorum artik eskisi gibi degil.neler neler yapiyorum aksam eve geldigimde incir kayisi uzum kaynatip hem posasini yiyorum hem suyunu iciyorum.gun icerisinde rezene ve humana nin sut arttirici cayini iciyorum ama anca gece doluyor.o da sanirim gece dinleniyorum ondan kaynakli oluyor.cuma gunu sagdigim sutler yetmemis her ihtimale karsi aptamil 1 almistim halasina birakmistim.
yetmemis tostik ogluma saat 5 bucukda halasi 150 cc yapip vermis.
sizin bebisler 1 ogunde kac cc annesutu yada mamasi iciyor kizlar ?
maralım bapıonnn??
kocito yeni ewe götürdühümüz bazı kolileri ewden gheri almaya cıktı tabi kuzenlerle tek başına halledeme okadar koliyi..bende elim kolum varmıyo temizlige ewim koli dolu hertarafı kaldrmıştım zaten carsamba pazarı gibi görseniz..
küçük görümceninde dogumgünüsünü yapcez bu akşam oraya gitcez..bideeee bu akşam ablammm geliyooooooooooooooooooo istanbul dan cok mutluyum kızımın bi tanecik teyzesi var zaten..
sanada kolay gele aşkım oturma yaw kak silkelen bi kahve yap kendine enerji verir..Hadi bakalım gözün aydın cnm
benim de bugünkü planım camları silip perdeleri yıkamaktı ama kalkamadım bi türlü, kalkıp başlayayım en iyisi:hulya: ayyy oturmaktan da sıkılıyorum,iş yapasım da gelmiyorkafamçokkarıştı
mucxxxbebikim uyudu şimdi, ben kaçayım, öptüm şekerleropuyorumnanaktan