2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkese merhabalar
ya bebeklerinizin kilo alımlarını bilmiyorum ama bu göğüs yumuşaması durumu için doktorum 40 gün kontrolümde artık göğüslerin yumuşak olabilir süt yok sanabilirsin ama vardır sakın endişelenme asıl sütün o zaman olmaz demişti. bence aklınızda olsun.

kızlar anneme geldim bir bakayım dedim...süt konuları gündeme gelmiş...memişler söndü diye korkmayın o halde bile 180 cc süt gelir asıl birikmesi kötü beklemiş süt vermeyin bebişlere.emzirdikten 1 saat sonra bile bebeğiniz göğüsü uyardığında cızz elektrik çarpmış gibi süt iner.haa yok ben moralimi bozucam sütüm azaldı diyosanız gnc nin bira mayası kapsülleri var janlarım günde 6 tane alın 1 ay kullanın ki ilk günden farkedersiniz acayip artırıyo ama çok kilo yapıyo haberiniz olsun...çok okuyamadım herkes iyidir inşallaaahhh.

aşkım 4 aylık oldukları için 150 180 cc arası yemeleri gerekiyo..

benimki 150 icioda endiselendim az diye sagol bitanem

kaydirigubbakcemile3

Bende içiyorum o kapsülden ama aman aman farketmedi sütlerim. hadi ya demekki ben ondan mı kilo aldım:S sütüm olsunda napim

slm güzel anneler bizim 4 aylık olmamıza 6 gün var ama ben başladım meyve suları vermeye havuc elma şeftali ve karpuz suyu veriyorum 1 gün aralıklarla 10cc siz ne kadar veriyosunuz?

kızlar slm
ne habersiniz sizler ve bebekleriniz umarım iyisinizdir geçmişe bakamadım biz iyiyiz yorgun ve uykusuz geceler yaşıyoruz burası çoık kalabalık ve sürekli düğün ve kına var çocuğum sersem oldu ama çok keyifli hiç yatmak istemiyor sürekli oturmak istiyor yeni huy edindi artık oturmakta yetmiyo beyefendi ayaklarının üzerinde durmak istiyor :)
buarada artık emmiyo bende yoruldum savaşmaktam artık uğraşmıyorum 4 ay emdi ne yapayım artık ek gıdalara iyice alıştı zaten onlarla yetiniyoruz halada doymak bilmiyor 150 cc mama yapıyorum 4 saat zor dayanıyo valla bir oğün çorba bir öğünde sütlü pirinçli yiyor
dişimizde iyice çıktı eli sürekli ağzında sürekli salyalı :)
birde yeni adet edindi saç çekiyo :) ben rahatım tabii saçım çok kısa tutamıyo
birsürü resim birikti 13 temmuzdan sonra hepsini ekliyeceğim görüceksiniz benim koca oğlumu
şimdilik bu kadar kendinize ve bebeklere iyi bakın öpüyorum sizi kocaman

eee hanımlar fotoğraf bekliyorum biraz acele edelim...
yollayanlar
yaz34
zeliş82
eftel
kuju25
miges
hndn82

haftaya yola çıkıcam cuma cumartesi yollayın ilk fırsatta halledeyim.

hanifeturkyilmaz@gmail.com

kızlar yeni okudum bu yazıyı şu anda burdan yollayamıyorum birtiniz face ten alın resimde yollayın hanifeye lütfeennnnnnnn

slm güzel anneler bizim 4 aylık olmamıza 6 gün var ama ben başladım meyve suları vermeye havuc elma şeftali ve karpuz suyu veriyorum 1 gün aralıklarla 10cc siz ne kadar veriyosunuz?

Aynen bizim de 6 günümüz var ben de veriyorum kayısı kompostosu, şeftali,elma verdim şimdiye kadar, erik kompostosu ve havuca başlayacağım birkaç güne kadar, bugün 1 şeftaliye yakın verdim dün de yarım kase kayısıları blenderdan geçirilmiş komposto verdim, ben 10 cc falan demiyorum yiyebildiği kadar veriyorum, karpuzun gaz yaptığını duydum o yüzden onu vermedim.

kızlar bugün çok fenayım. defne cadısı gece boyunca saat başı emdi. sabah olunca kesinlikle memeyi almadı. sanırım biberona alıştı. az önce uyurken verdim emdi. uyanıkken hiç almadı. umarım memeyi bırakmaz.

herkese merhaba
----canan yarın güzel haberlerle gelirsin inşallah test sonuçları iyi çıkar.
-----hasret benimiçinde gir denize senin evde pansiyon oldu bacım gelen giden eksik olmuyo.
----merlike geçmiş olsun canım çocukla çok zor bir durum yardımcı olan bir insan yokmu sana?
-----doktordan gelen annişler maşallah bebişlere.
bende bugün temizlik yaptım biraz ama bitmedi doğan sağolsun formundaydı yine yemeği bile zor yaptım daha kızımı yıkıycam börek sarıp dipfrize atıcam.bikaçgündür sinirm bozuk benim herife bi kadın musallat oldu sürekli msj çekiyo.işte şiirler güzel sözler ev hanımıyım seni tanıyorum tanışalım falan.ben arkadaşlarından biridir seni işletiyodur diyorum ama yinede boşbırakmaya gelmez.ben evliyim karımı seviyorum falan diye msj çekti yok arsız anlamıyo arayıncada açmıyo kaba konuşuyo benimkisi açıncada hemen kapatıyo işte bi bayanla böyle konuşulurmu diye msj çekiyo. no avea aradık bilinmiyo birazdaha taciz ederse savcılığa vercez benden bukadar öptüö herkesi

bizim boy 65:) kilomuz 5600 ama anne sütü olduu için yeterli dio dr bakalım artık

Canım ben de sadece anne sütü vereceğim inşallah bakalım o zaman ne kadar alacak. Esin doysa ağlamasa yani anne sütü yetiyor olsa zaten endişe etmem.

Geçmiş olsun canım.

Bız bu gün 4 aylık olduk teyzeleriii

Gözünüz aydın, darısı başımıza.

Emzirme danışmanları da bana aynen böyle demişlerdi.

Bende içiyorum o kapsülden ama aman aman farketmedi sütlerim. hadi ya demekki ben ondan mı kilo aldım:S sütüm olsunda napim

Canım ben de aynı hapları doğumdan beri kullanıyorum. Sütümü artırıyor mu öyle etkisi var mı bilemedim. İşin ilginç yanı kiloda almadım, zayıf biri değilim her zaman toplu biriydim ama doğum öncesi kiloma döndüm. Ben günde 8 tane alıyorum. Sadece bana açken yutmayın kilo yapar, tokken alın demişlerdi.

Canım biberon ve mamanın böyle bir etkisi var. Ben 1,5 ay memeye dönsün diye uğraşmıştım.

kızlar yeni okudum bu yazıyı şu anda burdan yollayamıyorum birtiniz face ten alın resimde yollayın hanifeye lütfeennnnnnnn

canım ben alırım facebook tan...

ya hanımlar 4 aylık bebek 150-180 içer diyorsunuz dikkatimi çekti...Nihan Sena ya süt bırakıyorum bu aralar okula giderken 90 ml sağabiliyorum bazen 100-110 anca...ve o da ancak 90 içiyor fazlasını hep bırakıyor...kavanoz mamalarının sadece yarısını yiyor bir seferde...az mı yiyor ki?????

KUSSEB nasıl başardın. delirmek üzereyim. umarım gece yine emer. umarım ben de başarırım. şuan mama veriyor musun. kilosu az diye başlamıştım. ama tövbeler olsun yeterki emsin.mamaya dönmem.

ya kızlar siz yedirip içiriyonuz ben anlamadım biz daha hiç bişe vermiyoruz anne sütü sadece bizim doktor ömür boyu yicek onları hiç verme dedi aklım kalıyo sanki bişeyleri eksik yapıyomuşum gibi geliyo siz yedirirken.

DİLA merhaba. senin kızın da galiba benimki gibi zayıf doğmuştu. şuan kaç kg. mama veriyor musun. bu kız hergün yeni bir huy ediniyor. delirtiyor beni...

merhaba sevgili anneler :) bende mart annesıyım ama bugune kadar hıc yazamadım bu topıge. inşallah bundan sonra daha aktıf yazarım. benim meleğim nil 25 martta 3260 gr doğdu, suan 6800 sadece anne sutu verıyorum. ek gıdalara 6. aya kadar baslamayı düşünmuyorum, sütüm yetmeye devam ederse tabi. her gun rezene içiyorum hem nilin gaz cıkarmasına yardım edıyor hemde süt yapıyor. ben cok faydasını gördum. bardak poşet seklınde olanlardan kullanıyorum.

DıLA merhaba. senin kızın da galiba benimki gibi zayıf doğmuştu. şuan kaç kg. mama veriyor musun. bu kız hergün yeni bir huy ediniyor. delirtiyor beni...

canım selam evet 2860 doğdu çıktığımızda 2580 di mama falan vermiyorum ve bir annenin her daim bebişini besleyecek sütü olduğuna inanıyorummm.geçen hafta 5.720 idi benimkide öyle merak etme.bir sıkıntın varsa konuşalım face de eklimisin sen değilsen özelden yaz canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…