- 27 Nisan 2010
- 56
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #66.681
Merhaba arkadaşlar.Sütten bahsetmişsiniz Benim de sütüm yetmiyor artık, tabi ki moralim bozuluyor.Özellikle akşama doğru göğüslerim yumuşacık oluyorlar.Ben de Gece sütüm çok oluyor, 4-5 gibi kalkıp hem kızımı emziriyorum hem de sağıyorum.Onu da akşam veriyorum kızıma.Ne kadar böyle devam edecek onu da bilmiyorum.:-((
aşkım 4 aylık oldukları için 150 180 cc arası yemeleri gerekiyo..
Hadi bakalım gözün aydın cnm
benim de bugünkü planım camları silip perdeleri yıkamaktı ama kalkamadım bi türlü, kalkıp başlayayım en iyisi:hulya: ayyy oturmaktan da sıkılıyorum,iş yapasım da gelmiyorkafamçokkarıştı
kızlar anneme geldim bir bakayım dedim...süt konuları gündeme gelmiş...memişler söndü diye korkmayın o halde bile 180 cc süt gelir asıl birikmesi kötü beklemiş süt vermeyin bebişlere.emzirdikten 1 saat sonra bile bebeğiniz göğüsü uyardığında cızz elektrik çarpmış gibi süt iner.haa yok ben moralimi bozucam sütüm azaldı diyosanız gnc nin bira mayası kapsülleri var janlarım günde 6 tane alın 1 ay kullanın ki ilk günden farkedersiniz acayip artırıyo ama çok kilo yapıyo haberiniz olsun...çok okuyamadım herkes iyidir inşallaaahhh.
eee hanımlar fotoğraf bekliyorum biraz acele edelim...
yollayanlar
yaz34
zeliş82
eftel
kuju25
miges
hndn82
haftaya yola çıkıcam cuma cumartesi yollayın ilk fırsatta halledeyim.
hanifeturkyilmaz@gmail.com
slm güzel anneler bizim 4 aylık olmamıza 6 gün var ama ben başladım meyve suları vermeye havuc elma şeftali ve karpuz suyu veriyorum 1 gün aralıklarla 10cc siz ne kadar veriyosunuz?
bizim boy 65:) kilomuz 5600 amaanne sütü olduu için yeterli dio dr bakalım artık
MRb kızlar geçmişe azcık göz atabiliorm sadece.
Belimi incittim cuma günü..Bebişim huysuzdu ayagımda uyuttm koydum uyandı bende tekrar aldım durup durup uyanınca indirmedim tam 3 saat salladım yatagın üstünde. kuyruk kemiğime çok yüklenmişim. şimdi ne oturabiliorm ne dönebiliorm yatakta çok kötüyüm. te 10 sene önce bi düşmüştüm o tekrar nüketti sanırım
bebeğimi kucagıma alamadım sepetine koyamadım çok kötüydü emzirebildim sadece.
iki gündür ii gibiyim dr oturma simidi werdi. geçer dedi ama ne zmn bilmiyorm dedi.
benim kız zaten zor uyuyor artık ayağımada alamam nasıl yapcam bilmiorm. uyutmak için 45 dk harcıyorum en az. şimdi annemlerdeyim 10 güne ewime gçecem bu sakat belle napcam bilmiyorum dua edin kızlar yaa...
Bız bu gün 4 aylık olduk teyzeleriii
herkese merhabalar
ya bebeklerinizin kilo alımlarını bilmiyorum ama bu göğüs yumuşaması durumu için doktorum 40 gün kontrolümde artık göğüslerin yumuşak olabilir süt yok sanabilirsin ama vardır sakın endişelenme asıl sütün o zaman olmaz demişti. bence aklınızda olsun.
kızlar anneme geldim bir bakayım dedim...süt konuları gündeme gelmiş...memişler söndü diye korkmayın o halde bile 180 cc süt gelir asıl birikmesi kötü beklemiş süt vermeyin bebişlere.emzirdikten 1 saat sonra bile bebeğiniz göğüsü uyardığında cızz elektrik çarpmış gibi süt iner.haa yok ben moralimi bozucam sütüm azaldı diyosanız gnc nin bira mayası kapsülleri var janlarım günde 6 tane alın 1 ay kullanın ki ilk günden farkedersiniz acayip artırıyo ama çok kilo yapıyo haberiniz olsun...çok okuyamadım herkes iyidir inşallaaahhh.
Bende içiyorum o kapsülden ama aman aman farketmedi sütlerim. hadi ya demekki ben ondan mı kilo aldım:S sütüm olsunda napim
kızlar bugün çok fenayım. defne cadısı gece boyunca saat başı emdi. sabah olunca kesinlikle memeyi almadı. sanırım biberona alıştı. az önce uyurken verdim emdi. uyanıkken hiç almadı. umarım memeyi bırakmaz.
kızlar yeni okudum bu yazıyı şu anda burdan yollayamıyorum birtiniz face ten alın resimde yollayın hanifeye lütfeennnnnnnn
DıLA merhaba. senin kızın da galiba benimki gibi zayıf doğmuştu. şuan kaç kg. mama veriyor musun. bu kız hergün yeni bir huy ediniyor. delirtiyor beni...