2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aynı sorun biz de de var. ben de diyorum bu kadar saat nasıl acıkmaz. bugün uykudan bayılıyor meme almadı biberonu aldı. bu arada ben biberona 10 gün önce zorla başlattım. benimki çok zayıf şuan yaklaşık5500 gr. zaten 2500 doğdu.çok zor çok iyi anlıyorum seni.
benimki 12 saat içinde sadece 75 ml içti anlımıyorum nasıl dayanır yaa okadar bi problemde yok gibi görünüyor habire oynuyor canım siz kaç aylıksınız

canım yaa kızın seni doğumda normaldi sezeryandı uğraştırdı doğdu hala uğraştırıyo kerata.yani aç ama memeyi zorla alıyo demek oda enteresan.canım doktor nediyo kilosu falan normalmi?

yaa evet doğumdan başladı canım benimkinin şımarıklığı hadi normal denildi olmadı sezeryan doğdu bu sefer meme verdik almadı haklısın taaki ozamandan başladı bu kızın nazı
canım gecen cumartesi en sonunda doktorumuzu deiştirdik önceki doktorum sabret diyordu gecer 7 saat emmiyor dememe rağmen şimdiki doktorumuzda kanın az olduğunu söyledi kan şurubuyla iştah açıcı verdi ama yine başladı emmemeye kucağımda giyimiyle bu gün 6.900 çıktı 800 gr almış

bebeklerimizin gelişim tablosuna bakınca en çiroz benimki. geçen ay sadece annne sütüyle 600 gr almıştı.ben de bu nedenle mamaya başladım. ama artık sadece gece uyurkrn vereceğim. çok korktum doğrusu beni bırakacak diye...

canım bende bıraksam 600 belkide daha az alırdı ama ben zorlada olsa mama yı kaşıkla falan verdim yinede bu haldeyiz
bende çok korkmuştum beni bırakacak die ama beni emmese bile biberonu emsin yeterki midesine bişeyler girsin de

edebiyatci222, peri_iii, kuju_25, gzdatk, Sinpac, hndn82, SnowWhiteQueen+, semraogretmen, kussebfilal, okyay, medusa82x, Gelincik001, cokoprensim

Bütün kızlar toplandık toplandıııkk :))

N'aber kızlar?

Yatmadan bir bakayım dedim. Medusa'yı da çözmüşsünüz gözünüz aydın. :))

Ben nasıl zayıflayacağım hadi bi el atın bakalım bana :)) :CüvCüv:

3,5 aylığız. iştahsız çocuk çok zor. uykusunu almamışsa kesinlikle emmiyor. az önce yanına yatark emzirdim.

ayy canım yaa gercektende biz senle aynıyız yaa benim sıpamın aynısı eğer uykusu varsa aç kalıyor ama emmiyor
dün elini yemeye calışırken kustu emzirmedim almaz diye gece cayından verdim 100 ml 23:30 da uyudu -2 de mızlandı ama geri uyudu 4 de yine mızlandı emzirdim yaniii taaki 4 de kadar uyudu midesinde sadece suyla benimki açken daha rahat

Kızım gecen ay sadece 250 gr aldısenağlama

Grip olmuştum, ona da bulaştırınca çocuk iki hafta hapşırdısenağlama

Bu ay yeterince alacak gibime geliyor...:ecrin_bebek:

Ama kızım ac mı tok mu endise etmekten kendimden geçtim...

Çok yoruldum çoook...:bbo:

canım izmirin neresinde oturuyorlar.ben gaziemirde oturuyorum.beklerim canım

sağol tatlım buca da oturuyorlar
ya izmirli bi arkadaş daha vardı ama pek girmiyor bu aralar zeynep35 söylemişti ama nerede oturduğunu hatırlamıyorum şimdi

akşamüstü dışarı çıktık ikea ya gittik Allahım nasıl bişey bu felaket bi baş ağrısı yapıştı hala kendime gelmiş değilim şimdi yatıcam hemen oğlumda uyuduğundan beri sürekli uykusunda ağlıyor karnı tok altı temiz uyumadan gazınıda çıkardı ikimize birden bi haller oldu hayırlısı
hasretcim izmire gidiyorum eşimin ailesinin yanına 25 gün kalıcaz
neyse güzeller ben yatar çok kötüyüm konuşmaya bile mecalim yok öptüm hepinizi huzurlu geceleropuyorumnanaktan

selam kızlar............bizim kızın emmesi iyi ama emme aralığı uzamadı hiç...başından beri birbuçuk yada 2 satte bir emiyo gündüz..........2 saati asla geçirmiyo acıkıyo....bu ayda 3-4 saatte bi emmesi gerekir diyo doktorlar...sizinkiler kaç saatte bir emiyo?

Bİzde 9 gibi uyuyoruz 1 bucuk gibi emzirmeye uyandırıyorum bide 4 te uyandırıyorum kendisi uyanmıyor bazende ben uyandırdığım için huysuzlanıyor. uyandırmasammı bilemiyorum. öle göğsümde 100 cc olup sabaha kadar tutcak kadar süt olduğunu sanmıyorum. benimki uyanamıo uykusunu açamıo kıpırdanıp kıpırdanıp geri uyuyo ben kucaama alıncada saldırıyor. ne yapcaamı bilemedim
ne kadarlık şu an? 4.aydan itibaren deliksiz uykuya teşvik etmek gerek,ormuş.. yani bnce sende yawaş yawaş uyanma işin ona bırak
selam çoktandır giremiyorum girsemde yazmıyordum
bu aralar depresyonmu yok bunalımmı bilmiyorum ama bana cidden bişeyler oluyor morallenmek için pazar günü kızıma alış verişe çıktık kıyafet aldık olmadı bu gün yine kendim çıktım 1-2 taneyle yetinmeden 4 ayrı oyuncak aldım eve geldik taa 12 de emzirdiğim çocuk 16:30 emmiyor zorla süpürge sesine azıcık emdi habire ellerini yemeye calışıyor mızlanarak bu sefer alamaya başladı bende kızdım baya bi kızdım ama yavrum öyle bi başladıki alamaya içlenerek hemde ne yapsam da susmadı zıplatmak oynatmak gezdridim 1 saatten fazla içini cekerek ağladı o aladıkca ben de ağladım acayip kötü oldum ama krizlere girdim önceden böyle bunaltı geldiğinde gezsem alış veriş yapsam bitiyordu şimdi o da yaramıyor 18 de 15 dk uyuyarak tabi yine süpürge sesiyle emdi annmelr geldi ben cağıdım halimi gördüler senin kesinlikle doktora gitmen gerek dediler
şimdide güneşi gördüm e bakarak anladımki benimki şımarıklık ne yapsamda mutlu olmuyorum yada geccici mutluluklar
ve sonra dedimki kendime benimki hastalık falan diil bak su insanlara ser sefiller bide kendi haline bak
dünyalar güzeli kızın kocan ddesen öyle sadece emmemesi problem olursa biraz zayıf olur ufff amann işte yaa bilmiyorum bunalımdayım heralde neyse benimki uyandı

aynı sorun biz de de var. ben de diyorum bu kadar saat nasıl acıkmaz. bugün uykudan bayılıyor meme almadı biberonu aldı. bu arada ben biberona 10 gün önce zorla başlattım. benimki çok zayıf şuan yaklaşık5500 gr. zaten 2500 doğdu.çok zor çok iyi anlıyorum seni.
kızlar iştahsız bebekler için milupa milumili denedinizmi sewmeyen bebek yokmuş?
slm kızlar internet gitti kusura bakamayın birden çıktım.
ay burcu kıyamam yaaa ameliyatmı olucak şimdi kuzun çabucak olurda kurtulur inşallah acil lifalar versin rabbim kuzuna.bi tanıdığımızın bebeği doğar doğmaz kalp ameliyatı geçirdi kaç kez operasyon geçirdi sapasağlam maşallah bişeycik olmaz korkma.
esrin ne patronmuş seninkide yaw önceden arayıp haber verseymiştiya sende ona göre bakıcı falan bulurdun ne insafsız adammış yaa.oğluşunla git gülüm işe hem iyi acıtasyon olur.belki insafa gelir.
--------MEDUSA82X sen bence erkeksin burdaki muhabbet hoşuna gitti dalganı geçiyosun bizle.senin hiç işin gücün yokmu allah aşkına ...git kendine başka uğraşlar bul burada aradığın şeyin olduğunu sanmıyorum bi derdin varsa anlat bizde bilelim......aklinialirimsmile
oğluş değil filizcim kız kız:)
Hay Allah'ım yaaa!! Arkadaşlar forumun hamileliğimin başından beri takipçisiyim ama hep geriden takip ediyorum..5 gün öncesindeyim hala..Merak etmeyin kimsenin kocası ya da kaynanası değilim..Ben de siz gibi Mart annesiyim..Okumaya bile yetişemiyorum ki yazmaya fırsatım olsun..Sürekli bağlı görünüyorum çünkü arada açık bırakıp gidiyorum pcyi..Kusura bakmayın merakta bıraktım sizi..Oldu mu Hasret??
yine ben
hayır olmadı güzelim! ben buna inanmıyorum en başından beri takipçisin we hiç mi bişey yazma gereği duymadın taş olsa çatlardı!!!! baştan sona okumaya fırsatın oluyor ama... ayrıca 5 gün öncedeyim diorsun.., kelimesi kelimsine takip ediyorsun sanırım bizle bi muhabbetin yok neden bu kadar ilgilendiriyoruz seni.. ayrıca 5 gün dosun biz nerdeyse 1 aydır medusa yeter die kendimizi yırtıyoruz 2007 üyeliğin görünüyor we tek bir sözün yok sitede.. bana hiç inandırıcı gelmedi... erkek olduğunuda düşünmüyorum ama amacınınn ne olduğunuda çözemiyorum

hasret süpersin yaa çok gülüyorum senin yazılarına bazen ümüğünü haa:1shok:

yerimseniben

kızım yanımda uyuyor babamız çalışıyor bu gece yeğeni salonda yatıyor, sanırım çöreklendi tepeme yaz boyu öyle gibime gelior.. bnde makinayı bekliorum son posta yıkanıyo onları asıcam kızı emzircem we uyicam.. burdada kimse yok bne biraz diğer konulara bakiim herkese tatlı uykular...

kızlar bebeklerinize güünde kaç kere kaç cc mama veriyorsunuz bunlar buyüdükçe az mı yyiyorlar ya şaşırdım kaldım benimki memeyi iyice bıraktı sadece sabahları uyanınca emiyor moralim cok bozuluyor elimden geleni yaptım ben zaten tek mememi emiyordu bari sabahları emse onuda bırakmasa zaten ek besinlere başlıycaz sabhtan öğlene kadar emiyor akşama kadarda 3 bucuk saat aralıklarla 120 cc mama veriyorum hero veriyorum veriyorum siz hangi mamayı veriyosunuz ben sma beblac hero by milupa hepsinide denedim her ay farklı bi mama veriyorum hepsinide yiyor ...

Bu akşam misafirim vardı canlar, pek bakamadım size. ay kendimi çok yorgun ve keyifsiz hissediyorum bugün. inşallah sabaha iyi kalkarım

Olcaycım benimki de sık sık emiyor. hatta geceleri epey bi sık:bbo:

Medusa madem girdin bi, bize azıcık kendini tanıt ta rahat edelim, walla hepimizden çok sen buralardasın. yaz artık bişeyler

yaw kimse yok mu medusa82 delisi yine burda.. bana bak senin ümüğünü sıkarım heee sen daha beni tanımııyosun!!!!
ayy hasret ne güldüm lafına alemsin sen yaa:))
Hay Allah'ım yaaa!! Arkadaşlar forumun hamileliğimin başından beri takipçisiyim ama hep geriden takip ediyorum..5 gün öncesindeyim hala..Merak etmeyin kimsenin kocası ya da kaynanası değilim..Ben de siz gibi Mart annesiyim..Okumaya bile yetişemiyorum ki yazmaya fırsatım olsun..Sürekli bağlı görünüyorum çünkü arada açık bırakıp gidiyorum pcyi..Kusura bakmayın merakta bıraktım sizi..Oldu mu Hasret??

msadece hasret deil topikteki bayanların çogu rahatsız senin sessiz kalmandan
madem sen mart annesisin hiçmi bir paylaşım gereyi duymadın
hasretin dedigi gibi taş olsa çatlar bee!!
madem yazdın o yetenegin var kendini bize tanıtırmısın nesin kimsin_?

X