2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

az önce arkadaslarım (bekar) aradılar h.sonu tatile cıkıyolarmış kız kıza :KK43:((( bende 2 sene öncesine kadar onlarlaydım sabahtan aksama yatardm kumsalda ,

aradıklarında buzdolaabı temizliyodum bosuna dememişler bekarlık SULTANLIK die
pamukprensesiydim annemin evlendim külkedisi oldum :))))))))))))))

uykudada uyanıkkende hiç farketmi cnm. evet kur'an var yastıgının altıda..

bende okurum cnm eşimede söylerim sende oku diye,sevdiyim hocalardandır mustafa:)

kız hasret madm kazanla yyapıyon bizede yolla kargoyla bende kurtulmuş olurum yemek derdinden :))bundan sonra senin adın derman abla:)
hadi leyyynlaelaelaelaelae

cnm site sorumlusuna bildirsek daha iyi olur..rahatsız oluyoruz diye..
nasıl olcek o iş yapıwerek hemen..
bu yeğen ne iş yaww hani abisi geliyodu ??
önden oğlunu gönderdi işte kendide eli kulağındadır bakalım haftaya gelecek sanırım çok canım sıkılmaya başladı bu işe çokkk..
bu arada nereye gidiosun?

bencede birilerini takip ediyo

yaşadığı yer kocaeli yazıyo ama...
ewet bu güne kadar tek bi mesaj yazmamış sadece takipte..

az önce arkadaslarım (bekar) aradılar h.sonu tatile cıkıyolarmış kız kıza :KK43:((( bende 2 sene öncesine kadar onlarlaydım sabahtan aksama yatardm kumsalda ,

aradıklarında buzdolaabı temizliyodum bosuna dememişler bekarlık SULTANLIK die
pamukprensesiydim annemin evlendim külkedisi oldum :))))))))))))))

aynen ya bekarlık sultanlıkmış cidden ne güzeldir kızkıza tatil ama.. bizde çırağanda çalışırken 4 kız gitmiştik.. süpppperdi yaaa:KK3:

Çookkk moralim bozuk. İş yerinden aradılar, doğum iznim bitti, bir ay da ücretli iznim vardı; sorun olmuş. Pazartesi işe çağırıyorlar, izin veremiyorlarmış. Daha yeni memeye döndü kızım henüz bakıcı bile bulamadım. Müdürüm mama verirsin diyor bizimki de öyle büyüdü diyor. Dua edin ne olur. 1 ay daha bakayım kızıma. Pazartesi kızımıda alıp gideceğim, bırakacak kimsem yok çünkü. Bir yandan Rabbime yalvarıyorum, bir yandan da gidip müdüre yalvaracağım artık. İşsiz kalma korkusu da ayrı, o kadar ödeme varken.

Çookkk moralim bozuk. İş yerinden aradılar, doğum iznim bitti, bir ay da ücretli iznim vardı; sorun olmuş. Pazartesi işe çağırıyorlar, izin veremiyorlarmış. Daha yeni memeye döndü kızım henüz bakıcı bile bulamadım. Müdürüm mama verirsin diyor bizimki de öyle büyüdü diyor. Dua edin ne olur. 1 ay daha bakayım kızıma. Pazartesi kızımıda alıp gideceğim, bırakacak kimsem yok çünkü. Bir yandan Rabbime yalvarıyorum, bir yandan da gidip müdüre yalvaracağım artık. İşsiz kalma korkusu da ayrı, o kadar ödeme varken.

canım kıyamam sana bu kadarda insafsız olmasınlar ya varmıs işte kanuni hakkın

yaa senin için zor olmuş. ne sorunu olmuş yaa, önceden söyleselerdi sende biraz daha
acele ederdin bakıcı bulmakta, kıyamam bebektemi işe gelicek , Allah yardımcınolsun..

bende 2 ay sonra kendi büromu acacagım ama egeyle vakit gecirmeye o kadar alıstımki nasıl yaparım bilmiyorum hiç canım sıkılmıyor evde :KK43:(((( kendi büromda olsa cok calısmam lazımki müşteri bulayım

bende 2 ay sonra kendi büromu acacagım ama egeyle vakit gecirmeye o kadar alıstımki nasıl yaparım bilmiyorum hiç canım sıkılmıyor evde :KK43:(((( kendi büromda olsa cok calısmam lazımki müşteri bulayım

kütahyada mısın ege43 profilinde yazdığı gibi?

evet ben de buradayım 5 yıldır. istanbuldan geldim. topik şikayetinize bakayım derken kütahya yazdığını gördüm bir sorayım dedim. merkezdesin sanırım sen de?
bu arada şüphenizi yönetime bildirdim bir cevap geldiğinde size de yazarım.

ewet ewet medusa82 aylardır bizi taciz ediyor rahatsız oluyoruzz lütfen gönderilsin!
atyrıcva topicimiz misafirlere kapalı olsun!!!

evet ben de buradayım 5 yıldır. istanbuldan geldim. topik şikayetinize bakayım derken kütahya yazdığını gördüm bir sorayım dedim. merkezdesin sanırım sen de?

evet merkezdeyim,bebek bekliyorsun sanırım sen ?

arkadaşlarımın adına teşekkür ederim..yerimseniben

burda yeri gelior mahrem şeyler konuşuyoruz.. herkese açık olmasın.. we bu medusa ne mesaj yazmışlığı war nede ona mesaj gönderebilioruz..

X