- 21 Temmuz 2009
- 2.533
- 2
- 44
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #65.481
hah benimkide ondandı işte.........bir iki gezmeye gitim burnumdan getirmişti. ben de büyüyene kadar töbe dedim.kreşe başladı 3 buçuk yaşında oranın altını üstüne getirdi.....allaha şükür şimdi 5 buçuk yaşında biraz olsun duruldu..........
Günaydın,
Bugün işim çok ama o kadar kötüyüm ki, size içimi dökmem lazım.
Ellerim kollarım titriyor, kalbim çarpıyor sinirden...
Kayınvalidem olacak cadı annemi aramış akşam.
Bir sürü mesaj vermiş anneme, bu geldiğimizde uzun kalıcaz, bıkkınlık vericez falan diye.
Kendileri geldikten bir süre sonra, yurtdışından da kızı gelecekmiş.
Evin odaları değişiyor bunlar gelecek diye, bez gardrop falan alıyoruz, Doruk'un odasına yatak koyuyoruz ki rahat etsinler...
Anlaşılan o ki, bunlar ailece bize yerleşmeye geliyorlar.
İstemiyorum kızlar, yüzlerini görmek istemiyorum, evime postu sermelerini istemiyorum, saçma sapan hareketleriyle çocuğumun huyunu değiştirmelerini istemiyorum, evimin huzurunun bunlar yüzünden bozulmasını istemiyorum, avaz avaz bağırmak istiyorum ama yapamıyorum bunları .
Şimdi 2 temmuz da benim doğum iznim bitiyor o gün aynı zamanda SGK'ya da doğum parası için başvuruda bulunmam gerekiyor sanırım. Bu konuda bir şey bilmiyorum, onu araştırmam lazım.
Ben maaşımı alana kadar dikkatli harcama yapmamız lazım ama yine de Esin'nin eşek ölüsü arabasını değiştirmemiz lazım. Oturma odasındaki halıyı değiştirmemiz lazım. Esin'e bir oyun halısı istiyorum. Kendime en azından bir kumaş pantolon lazım işe başlama zamanı geldi giiyecek birşeyim yok, eşim bunları duymaktan hiç hoşlanmayacak.
Bu akşam bir bakıcı görüşmemiz var. Rabbim ne olur olsun bu bakıcı. Bende telaş çok bugün.
şimdi 2 temmuz da benim doğum iznim bitiyor o gün aynı zamanda sgk'ya da doğum parası için başvuruda bulunmam gerekiyor sanırım. Bu konuda bir şey bilmiyorum, onu araştırmam lazım.
Ben maaşımı alana kadar dikkatli harcama yapmamız lazım ama yine de esin'nin eşek ölüsü arabasını değiştirmemiz lazım. Oturma odasındaki halıyı değiştirmemiz lazım. Esin'e bir oyun halısı istiyorum. Kendime en azından bir kumaş pantolon lazım işe başlama zamanı geldi giiyecek birşeyim yok, eşim bunları duymaktan hiç hoşlanmayacak.
Bu akşam bir bakıcı görüşmemiz var. Rabbim ne olur olsun bu bakıcı. Bende telaş çok bugün.
canım inşiallah bakıcı istediğin gibi çıkar.......harcamalar ve ihtiyaçlar hiç bitmiyo gerçekten......bizim de ev kredimiz var elimizi kolumuzu bağlıyo...yetiyo şükür ama ben biraz alışveriş delisiyim..sınırsız harcamak istiyorum....son 1 senedir de kredi ödüyoruz artık düşünüp ihtiyaca göre lıyorum buda hiç hoşuma gitmiyo.bir bitsin şu kredi ben biliyorum o zamansempatiksalakcinni
canım inşiallah bakıcı istediğin gibi çıkar.......harcamalar ve ihtiyaçlar hiç bitmiyo gerçekten......bizim de ev kredimiz var elimizi kolumuzu bağlıyo...yetiyo şükür ama ben biraz alışveriş delisiyim..sınırsız harcamak istiyorum....son 1 senedir de kredi ödüyoruz artık düşünüp ihtiyaca göre lıyorum buda hiç hoşuma gitmiyo.bir bitsin şu kredi ben biliyorum o zamansempatiksalakcinni
canım öncelikle hamileyken aldığın raporları götürceksin ....
32 haftada çalışabilir yada çalışamaz raporun varsa
37 hafta çalışabilir raporun varsa
ve doğum sonrası raporun canım
kızının nüfüs kağıdı
doğum belgesi ve
iş yerinden vizite kağıdı
senin nufus kağıdın
bunlarla beraber sigortada sana bir kağıt verecekler onu dolduracaksın
56 günü tamamlamışsan hesabına 15 gün sonra para yatacak ptt den alabileceksin
inşallah zamanında alırsın ben 20 gün sonra aldım maaşının 3/2 ni yatırıyorlar
kızlar kocam az önce benimle konuştu.. Gel dedi biraz konuşalım bırak dedim bnle konuşup yine bildiğini okuyosun dedim. O da söyle şimdi dedi bu abimi napıcaz sen ne diyosun dedi yapabilirmiyiz dedi ben çok stres oldum dedi sende düşüncelerini söyle sonra senin dırdırın bitmez dedi! Bnde abini sen iyi tanıyosun sabahın köründe kalkıp gelebileckmi çalışacakmı dürüst namusluca o da ben başında olur onu koşturursam çalışır dedi.. şöförlük yapıcak dedi arabayla su dağıtacak, kamyonla şileye gidip gelecek su getirmeye dedi.. Onunda çoluğu çocuğu war elaleme wereceğimize 800lira ona weiriz dedi.. Bnde sen bilirsin o zman bi şans wer madem dedim:gitme: Ama benim ewime herhangi biri girerse benim iişime müdahale ederlerse aramızda olan herşey bozulur hatta biter bile dedim.. O da hayıııır dedi sakın böyle dşünme ben en baştan söyledim ewimde dükkanımda kalamaz sana kimse laf söz edemez sen bneim karımsın bu işinde beynisin diyeguclubacismile o sırada kim arasa dersiniz....?
Anasıalsanaalsanasmile yarın istanbula geliomuş, size kawurma yaptım peynir koydum hasrete sor daha bişey istiyomuymuşşş diyooo bnde hayır dedim hiçbişeyyyy annesiyle konuştu o sırada bak dedi bu adam olurmu dedi benim başımı belaya sokacaksa hiç gelmesin benim bi karım war çocuğum war, sizin dedikodularınız yüzünden huzursuz olamam gelicek çalışacak sende geliosan geliceksin torununu görürsün oturursun çeker gidersin ewine yani beni huzursuz edecekseniz hiç birinizi tanımam zaten çıkarmışım hayatımdan artık tamamen koparsınız falan dedi... Baya uzun konuştular anlatsam destan olur... Anlicanız yarın kaynanam gelio burda kalmayacak tabii ama her allahın günü damlar offfff ofdf
burcu alıp başımızı nerelere gideeeeek
canım biz de ev aldık ama kredi ile değil. Evin toplam bedelini 3 senelik senete bağladık. 2 sene ödedik, bu son senemiz ama ödemeler çok yüklü. Bebek düşünmüyorduk, zaten doktorlar bize tedavi olmadan çocuk sahibi olamazsınız demişti. Esin'i hesap edemediğimizden şimdi çok zorlanıyoruz.
Ayfercim allah razı olsun. Benden 6 ay önce doğum yapan iş arkadaşım 1 ay sonra alabilmişti. Ona soracaktım ne lazım diye 15 gönlük tatile çıkmış. Iş yerimden vizite kağıdını isteyeyim.
kızlar kocam az önce benimle konuştu.. gel dedi biraz konuşalım bırak dedim bnle konuşup yine bildiğini okuyosun dedim. o da söyle şimdi dedi bu abimi napıcaz sen ne diyosun dedi yapabilirmiyiz dedi ben çok stres oldum dedi sende düşüncelerini söyle sonra senin dırdırın bitmez dedi! bnde abini sen iyi tanıyosun sabahın köründe kalkıp gelebileckmi çalışacakmı dürüst namusluca o da ben başında olur onu koşturursam çalışır dedi.. şöförlük yapıcak dedi arabayla su dağıtacak, kamyonla şileye gidip gelecek su getirmeye dedi.. onunda çoluğu çocuğu war elaleme wereceğimize 800lira ona weiriz dedi.. bnde sen bilirsin o zman bi şans wer madem dedim:gitme: ama benim ewime herhangi biri girerse benim iişime müdahale ederlerse aramızda olan herşey bozulur hatta biter bile dedim.. o da hayıııır dedi sakın böyle dşünme ben en baştan söyledim ewimde dükkanımda kalamaz sana kimse laf söz edemez sen bneim karımsın bu işinde beynisin diyeguclubacismile o sırada kim arasa dersiniz....?
anasıalsanaalsanasmile yarın istanbula geliomuş, size kawurma yaptım peynir koydum hasrete sor daha bişey istiyomuymuşşş diyooo bnde hayır dedim hiçbişeyyyy annesiyle konuştu o sırada bak dedi bu adam olurmu dedi benim başımı belaya sokacaksa hiç gelmesin benim bi karım war çocuğum war, sizin dedikodularınız yüzünden huzursuz olamam gelicek çalışacak sende geliosan geliceksin torununu görürsün oturursun çeker gidersin ewine yani beni huzursuz edecekseniz hiç birinizi tanımam zaten çıkarmışım hayatımdan artık tamamen koparsınız falan dedi... baya uzun konuştular anlatsam destan olur... anlicanız yarın kaynanam gelio burda kalmayacak tabii ama her allahın günü damlar offfff ofdf
burcu alıp başımızı nerelere gideeeeek
iyi yapmışsın keşke bende mail atabilsenmde döksem içimdekileri walla tabi benim içim tabi kaç sayfa sürerdi dökülmesi bilmiorum tabi:)önden kayınvalide ile kayınpeder geliyor, sonra görümce cadısı gelecek.
annemi istemeyecekler tabi, çocukla istedikleri gibi al takke ver külah yapabilmek için.
ama annem ben bırakmam Doruk'u diyor.
ben eminim, anneme sen biraz dinlen ben bakayım diyecek büyük cadı.
ama izin vermem, annem her gün onlar yokmuş gibi gelecek.
zaten doruk anneme alışık, çocuğun tekrar babaanneye, sonra tekrar anneanneye alışması gibi sıkıntılara girmesini de istemiyorum.
kocama mail attım şimdi, yazdım içimden geldiği gibi.
bakalım ne olacak.
zarifcim izinwermesene dudaktan öpmekte ne yaa o haaa çüşşşş yuhhhhhh diyorum o yobazlara hiç mi gün görmemişler desene kızım yapmayın ufacık bebek o bütün mikroplara açık diye!!!! sizinkiler çok aşmışlar durumu bu ne yaa kocanla konuş canım anlamazsada korkut bi şeklde gözünü ne bu yaa, daha yazmak itemiyorum bnde şuan çok doluyum seni yanlış etkilemek istemem canım ama bişiler yapma waktin gelmiş geçio haberin olaaaOfff Alllah sana sabır versin canım yaa nedir bu kayınvalidelerin derdi anlamıyorum.Benimkilerde 1 gun annesi 1 gun babası ( eşimin anne babası ayrı ) geliyorlar neymiş didemi seveceklermiş özluyorlarmıs ve inanın evleri yuruyerek en fazla 15 dk. suruyor ama onlar her gelmelerinde kalıyorlar bızde eşim ve cocugumla bir basbasa kalamıyorum.ve kucaklarından ındırmıyorlar ve daha 4 aylık cocugumu dudagından opuyorlar yaaa nasıl deli oluyorum anlatamam yazarken bile sinirleniyorum.Kyınvalıdemın laf sokusturmaları bir yandan sınır kupu geziyorum didem uyandıgı zaman daha sesini duyunca solugu yatak odamda alıyor ne terbiyesizlik bu anlamıyorum.kendisi oğlunu 15 gunlukken babannesine dededine bırakmıs orda kalsın diye ben niye kendisinin goturmesine izin vermıyormusum.ben cocugumu ondan kıskanıyormusum ona duskun olsun ıstemıyoırmusun cdidem ağladıgı zaman verin bana cocugumu cocugumu nıye aglatıyorsunuz falan falan falan daha neler bezdim bende inanın artık.eşimle konusmuyorum dahada uzarsa boyle alıp didemi gıderim otursun annesiyle babasıyla
Kızlar birde benim kızım en bastan beri gece hiç uyanmıyor saat 5 de kalkıp emip geri yatıyor ve aksam saat 9 - 9.30 gibi yatıyor
günaydın kızlar hayırlı cumalar..
ben bu çocugu ısırmak istiyorum beni yataktan kaldırıyo kendisi uyuyo ben yatıyorurum hemen uyanıyo bana resmen işkence çektiriyo:)kızlar bu arada sütüm sabah kalktım sanki göyüslerim dolmaya başlamış ama birde şu var yağız 2 defa biberonla mama verdim
atık göysümde fazla durmuyo biberonla istiyo ama yok artık biberonu vermiyecem ..
burcum hasretin dediklerine katılıyorum ..
onlar atlarını egerlemişse yapacak bişey yok,biraz sabret cnm,
hasret ne zaman geliyo kız senin kayınçon
[sıze="2"]hasret bacım adam diyceni demiş daha ne istiyosun fazla uzatma bence dediği gibi denersiniz olmazsasepetlersiniz.
Doğan nerdeyse ağzımın içine kusuyodu burun farkıylen kaçırdı kıyafet dayamıyo valla hep kusuk.[/sıze]
hasret bacım adam diyceni demiş daha ne istiyosun fazla uzatma bence dediği gibi denersiniz olmazsasepetlersiniz.
doğan nerdeyse ağzımın içine kusuyodu burun farkıylen kaçırdı kıyafet dayamıyo valla hep kusuk.