2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

off burcum ne diyim insanın sevmediği insanların etrefında olması okadar sinir bi durumki çok kalmazlar inşallah hemen giderler
ama sen sıkıntı yapma kendine biliyorum dışarıdan söylemesi kolay ama dorukumun sütü kesilmesin annesi sen üzülmemelisin
dua ediyorum inşallah geldikleriyle gittikleri bir olur:Saruboceq:

bende hiç şikayetci değilim dediğin gibi robotmu bu ayarlayalım zaten serhan hayatta içmiyo o bitki çaylarını gecenin bi yarısı ağlatayımmı çocuğusadece eskiden ne zaman acıksa mama veriyodum gündü artık kesin 3 saati bekliyorum 120cc bazen 150 cc yiyo aman yesinde iştahları açık olsun herşeyi yesinler mız mız olmasınlar (inşallah)

ayy ne kadar etkilendiysem sabaha kadar bihter behlül adnan uğraştım durdum bihter kaç kez intihar etti bilmiyorum yanii

ayy bu8rcucum canımm okurken bi an sanki ben yaşıyorum bu olanları gibi hissettim tüylerim diken diken oldu şu an ne durumda olduğunu benden iyi tahmin eden olamaz.. seni çok iyi anlıyorum off ama işte yapacak bişey yok.. ya bu deweyi güdücen ya bu diyardan gidicen.. başka yol yok.. bez gardıropta ne oluyor senin kocanda abartmış bawullarda beklesin eşyaları misafir oldukları belli olsun, dorukun odasında ki yatakta kim yatacak pardon ama!!!
buna müsade etme küçücük bebekle aynı odada aynı hawayı solumalarına izin werme gece mikroplu nefeslerini yawrunun ciğerlerine çekmesine izin werme! deli olucam bu yazı sende geçireekler o zamn desene! canım tahammül sınırların çok zorlanacak ama dayanmalısın yapacak bişey yok kocana tabi memnuniyetsizliğini her fırsatta belirt! bnde şu an senle aynı durumdayım ama işte benim kocam artık şunun çok iyi farkında onlar bizim ewimize girerse benimle huzurunun bozulacağının! onun için abisini çağırırken dükkanımda yada ewimde kalamz kimse şartını koymuş.. ben de çok korkuyorum kocam abisininm yaptıklarını sineye çekip ona yeşilk ışık yaktı we şuan anansı babası eminim bayram yapıyor onlarada kapı açıldı tabi anası her fırsatta soluğu burda alacak die korkuyorum bakalım önümüzde ki günler gösterecek neyin ne olacağını...
allah yardımcımız olsun..:Saruboceq:

Son düzenleme:

Canım 4. ayda gece uyanmalarını engellemek istiyorlar ki bebeğin midesi yeterince büyümüş oluyormuş gece beslemesine gerek yokmuş. Blok uyku onların büyümesi içinde çok önemliymiş, annenin dinlenmesi içinde. 4. aya girince sanada doktorun tavsiye edebilir bunu.

Off Esrincim off, annem de müthiş gerilmiş durumda zaten.
Amin, inşallah ben bi cinnet geçirmeden giderler.

Seyhan, canımcım, Allah razı olsun arkadaşım. Ben de çok korkuyorum sütüm gidecek diye, her an dua ediyorum valla...

Afferin Hasretime, ben de aynen senin gibi düşünüyorum. Her sabah 5.30'da kalkıyorum kuzuyu doyurmak için. Gece de her mızladığında, aç olmasa bile veriyorum memeyi ağzına. Ne emse kardır :)

Biliyorum beni şu an senin anlayacağını, Allah yardımcımız olsun gerçekten.
Canım Doruk bizim odada, kendi yatağında yatıyor henüz, ayırmadım odayı ben. Aksi taktirde asla izin vermem zaten çocuğumun odasında birinin yatmasına.
Düşünsene ben bütün gün yokum, istedikleri gibi uğraşacaklar oğlumla, annem engel olmaya çalışsa laf olur. Geçen geldiklerinde 1 ay kalmışlardı, şimdi uzun kalıcaz diyor kadın, dediğin gibi yazı bizde geçirmeye niyetliler herhalde. Ama evi başlarına yıkarım ben onların, mümkün değil kalamazlar o kadar. Bizim huzur bozuldu bile, yüzüm hiç gülmüyor, kocam da gayet farkında sebebinin ama yapacak bişey yok şimdiilik...

kızlar bu arada dün lazer epilasyon için güzellik merkezine girdim tam anlaştım falan o sırada lazeri yapan kadın geldi bebikte kangurusunda tabi emziriyormusun dedi.. ewet dedim o zamn emzirmenin bitmesini beklicez dedi.. yapan yerler war dedim hayır biz prensip olarak yapmkıyoruz, zararlı dedi:gitme:

hasretcim burası için demedin.çevremdeki insanlara söylemiyodum demek istedim.burda herşeyi paylaşıyoruz iyisiyle kötüsüyle..........olur mu hiç öyle şey..........

canım zor ama uzun da olsa geçici bir süre...ya sabır diyeceksin başka yolu yok
ayy ne kadar etkilendiysem sabaha kadar bihter behlül adnan uğraştım durdum bihter kaç kez intihar etti bilmiyorum yanii

aynen aynen ben de sabaha kadar bihteri gördüm rüyamda

Ben de doğum yaptığım hastaneye sormuştum, onlar da öyle dedi. Seneye yaza kalır bizim iş...

Allah allah benim jinekologum ve doguhan in doktoru yapabilirsin bi problem yok dedi.
Hastane de yaptiriyorum ben onlarda yapiliyor dediler.

Allah allah benim jinekologum ve doguhan in doktoru yapabilirsin bi problem yok dedi.
Hastane de yaptiriyorum ben onlarda yapiliyor dediler.

valla ben de gidiyorum lazere.bana bişey olmaz diyolar...hatta hamileyken de gel sorun olmuyo demişti oradaki doktor da ben ne olur ne olmaz diye ara vermiştim

kim kim geliolar kayınpederde mi gelior..
sana söliyim annenide yıldırırlar kadıncaaz gelmezse bide doruka bakmaya, biz warzı gibi imlarda bulunurlarsa annene kadını diskalifiye etmeye çalışırlar mı ki? annenin gelmemesi işlerineyarayacak çünkü.. ewde torunda onlara kalacak!!!

ay herkese merhaba.neçok dertliyiz yine yaw yaaaa burcu alllah sabır versin bacım sana yani evde sen yoksun çalışıyosun bide yazımı geçirmeyi düşünüyolar.anlayışlı olsalar zaten kızım sen çalışıyosun zaten deyip fazla kalmazlar.allahtan iştesinde görmiyceksin anacına olucak olan.
hasret eşimin abilerinden nefret ederim hiç sevmem yani senin yerine kendimi koyuyorumda kafayı yiycek gibi oluyorum inşallah fazla barınamazda defolup gider öylesi dertten başka bişey açmıyolar insanın başına.
doğan nihayet emeline ulaştı önce yan dönüyodu şimdi yüzüstü dönüp ayağıyla kendini itmeye çalışıyo çok hareketli olcek valla.
benimde moralim bozuk biz eşimle 8.seneye giricez hiç ayrılmadık.dün sabah edirneye gitti görevli olarak kırkpınar güleşlerine belediyenin güleşçileri var burdan gidenlere yer ayarlıycak.çarşamba onu hazırladım akşamada misafir vardı giremedim.eşim engeç pazartesi döncek sürekli arıyo ama ben bozuk atıyorum

valla yandın arkadaşım benim oğluşta böyle erkenden fır dönüyodu ,yürümeye başlayınca anamı ağlattı..çok hareketli benim oğlum..biraz duruldu ama hala yerinde duramaz.dışarıdan görenler hemen anlıyo:hareketli biraz galiba diyorlar.......oğluşun hareketliliği yüzünden 3 yaşına kadar gezmeler gidemedim.heryeri altüst ederdi ben de peşinde.........ama çok ta sevimli oluyo hareketli çocuklar,çevreye sevdiriyolar kendilerini.......allah sağlık versin de hepsine............

neeeeee amanın yandım desene halamın torunu var birtane amanın düz duvara tırmanır resmen kadıncaz biyere gitmez korkudan ay inşallah oturaklı olur biraz

önden kayınvalide ile kayınpeder geliyor, sonra görümce cadısı gelecek.
annemi istemeyecekler tabi, çocukla istedikleri gibi al takke ver külah yapabilmek için.
ama annem ben bırakmam Doruk'u diyor.
ben eminim, anneme sen biraz dinlen ben bakayım diyecek büyük cadı.
ama izin vermem, annem her gün onlar yokmuş gibi gelecek.
zaten doruk anneme alışık, çocuğun tekrar babaanneye, sonra tekrar anneanneye alışması gibi sıkıntılara girmesini de istemiyorum.
kocama mail attım şimdi, yazdım içimden geldiği gibi.
bakalım ne olacak.

günaydın herkese.

bebeklerinden şikayet edenler ALP de dün gece beni mahvetti.çocuğun huyu değişti.sinir krizi geçiriyorum dün akşamdan beri bu hallerine.

BOSNACIM
nedenir bilemedim.eşin izin veriyor mu bu duruma şikayeti yok mu yani?yaaa çok ayıp yaa ne yapışkan insanlar.çocuğun yanında yatırma kimseyi sakın.bak alışırsa düzeni bozulur eğer birinin yatması şartsa illaki sen yat sokma başka kimseyi.yaa bu anneler babalar çocuklarının evlendiğini artık kendi aileleri olduğunu düzenlerinin olduğunu kabul edemiyorlar nedense.bende çok sinirlendim şuan daha yazardımda neyseklava:klava:

neeeeee amanın yandım desene halamın torunu var birtane amanın düz duvara tırmanır resmen kadıncaz biyere gitmez korkudan ay inşallah oturaklı olur biraz

hah benimkide ondandı işte.........bir iki gezmeye gitim burnumdan getirmişti. ben de büyüyene kadar töbe dedim.kreşe başladı 3 buçuk yaşında oranın altını üstüne getirdi.....allaha şükür şimdi 5 buçuk yaşında biraz olsun duruldu..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…