- Konu Sahibi minikcadimm83
- #65.341
geçmiş olsun hanifecim inşaallah dah ilerlemeden atlatırsın biran evvel.günaydın....
ben de dün doktordaydım...kızımın kusmasına doktor anlam veremedi..verdiğim şuruplar kusturmaz dedi ama şurupların biri aç verilmeliymiş...eczacı tok yazmıştı...prospektüsünde de kahvaltıyla beraber yazıyordu ben de emzirip veriyordum sabah...o midsini bulandırmış olabilir dedi...yine de her ihtimale karşı idrar tah. ve kül. istedi...ama maşallah kzım neşeli...dün akşamdan beri kusmadı...sanırım ilaçtan oldu...
bana gelince...rapor almak için ortopediye gitmiştim çünkü 2 aydır sol bileğim ağrıyordu bazen koluma yayılıyordu ağrısı...muayenden sonrs MR ve röntgen istedi doktor....sonuçları dün gösterdim...hiç ummazdım ama boyun fıtığı varmış..eşime sonunda beni fıtık ettin dedim güldük geçtik ama....kollarım hamilelikte uyuşmaya başlamıştı ödemden dedi kad. doğ. doktorum doğum sonrası devam ediyordu ara uyuşmalar ama önemsemiyordum...bu ağrı artık Nihanı kucağıma almayı zorlaştırmaya başlayınca...bir gidelim dedim iyiki de demişim...
umarım sizer iyisinizdir...diğer buluşma fot. gördüm..maşallah kızlar...harika görünüyorsunuz hepiniz
burcucum neoldu bilmiyorum ama geçmiş olsun doruğa.ameliyat falan umarım önemli bişey değildir ve biran evvel sorunsuzca atlatır.Günaydııınnnn,
Dün eve gidip Doruk'un gözünü görünce, operasyon yapılacak olmasına sevindim nerdeyse... Doktor kurcalayınca, içerdeki iltihap dışarı akmaya başlamış. Şıpır şıpı akıyor yavrumun gözü. Kızarmış, küçülmüş, minik eli sürekli gözünde, kaşıyıp duruyor. Hayırlısı ile bir hafta sonra rahatlayacak inşallah canımın içi..
günaydın kızlar,
nihayet sabah ettik, sütüm geldi ama çok az sabaha kadar idare ettik.
şimdi dr gidecem hangi mamayı kullanmalıyım ne kadar kullanmalıyım sormam lazım pirinç unu kabız yapıyomuş,bir defa verdim 33.cc daha vermedim,
nimet durup dururken niye gittiki sütün Allahallah.tekrar gelir inşaallah.
koci dün bi ew bakmış bu tamamdır diyo ewi buldum diyo..annem gelcek bugün bakmaya gidicem ewe..inşallah bu sefer gercekten tamamdrr...
HOSDEEEDİİİNN AŞKIM ..alp i götrdünmü dr a..
ebrum ev bulamamışsın daha merak ediyordum bende inşaallah bu defa gönlüne göre olur canım.
alp i götürmedim.şöyleki ogün doktor acil bir iş nedeniyle muayenehanesinden ayrılmış arayıp haber verdiler.bende doktoru arayıp durumu anlattım oda biraz takip et eğer hareketlerinde bir değişiklik yoksa sıradan bir akıntı olabilir dedi.bende şimdi alp in her bezini gözümün içine dek sokuyorum birdaha görürsem hemen gideceğim.