2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın....
ben de dün doktordaydım...kızımın kusmasına doktor anlam veremedi..verdiğim şuruplar kusturmaz dedi ama şurupların biri aç verilmeliymiş...eczacı tok yazmıştı...prospektüsünde de kahvaltıyla beraber yazıyordu ben de emzirip veriyordum sabah...o midsini bulandırmış olabilir dedi...yine de her ihtimale karşı idrar tah. ve kül. istedi...ama maşallah kzım neşeli...dün akşamdan beri kusmadı...sanırım ilaçtan oldu...

bana gelince...rapor almak için ortopediye gitmiştim çünkü 2 aydır sol bileğim ağrıyordu bazen koluma yayılıyordu ağrısı...muayenden sonrs MR ve röntgen istedi doktor....sonuçları dün gösterdim...hiç ummazdım ama boyun fıtığı varmış..eşime sonunda beni fıtık ettin dedim güldük geçtik ama....kollarım hamilelikte uyuşmaya başlamıştı ödemden dedi kad. doğ. doktorum doğum sonrası devam ediyordu ara uyuşmalar ama önemsemiyordum...bu ağrı artık Nihanı kucağıma almayı zorlaştırmaya başlayınca...bir gidelim dedim iyiki de demişim...

umarım sizer iyisinizdir...diğer buluşma fot. gördüm..maşallah kızlar...harika görünüyorsunuz hepiniz:nazar:
geçmiş olsun hanifecim inşaallah dah ilerlemeden atlatırsın biran evvel.
Günaydııınnnn,

Dün eve gidip Doruk'un gözünü görünce, operasyon yapılacak olmasına sevindim nerdeyse... Doktor kurcalayınca, içerdeki iltihap dışarı akmaya başlamış. Şıpır şıpı akıyor yavrumun gözü. Kızarmış, küçülmüş, minik eli sürekli gözünde, kaşıyıp duruyor. Hayırlısı ile bir hafta sonra rahatlayacak inşallah canımın içi..
burcucum neoldu bilmiyorum ama geçmiş olsun doruğa.ameliyat falan umarım önemli bişey değildir ve biran evvel sorunsuzca atlatır.
günaydın kızlar,
nihayet sabah ettik, sütüm geldi ama çok az sabaha kadar idare ettik.
şimdi dr gidecem hangi mamayı kullanmalıyım ne kadar kullanmalıyım sormam lazım pirinç unu kabız yapıyomuş,bir defa verdim 33.cc daha vermedim,

nimet durup dururken niye gittiki sütün Allahallah.tekrar gelir inşaallah.
koci dün bi ew bakmış bu tamamdır diyo ewi buldum diyo..annem gelcek bugün bakmaya gidicem ewe..inşallah bu sefer gercekten tamamdrr...

HOSDEEEDİİİNN AŞKIM ..alp i götrdünmü dr a..

ebrum ev bulamamışsın daha merak ediyordum bende inşaallah bu defa gönlüne göre olur canım.
alp i götürmedim.şöyleki ogün doktor acil bir iş nedeniyle muayenehanesinden ayrılmış arayıp haber verdiler.bende doktoru arayıp durumu anlattım oda biraz takip et eğer hareketlerinde bir değişiklik yoksa sıradan bir akıntı olabilir dedi.bende şimdi alp in her bezini gözümün içine dek sokuyorum birdaha görürsem hemen gideceğim.

tünaydınopuyorumnanaktan

çok özledim sizi.birkaç gündür giremedim bilgisayarım bozuldu tamire gitti.hep aklımdaydınız ama geçmiş çok birikmiş okumam çok çok zor.umarım herkes iyidir canlarım buluşma fotolarınızı gördüm çok güzelsiniz hepiniz kıskandım valla keşke orada olabilseydim:eek:

hoş geldin tatlım bizde seni özledik,alp paşa nasıl oldu annesi.?
keşke olabilseydin ne güzel olurdu sen ist geldigindede buluşuruz bunla yetinemedik çünkü...:))

hoş geldin tatlım bizde seni özledik,alp paşa nasıl oldu annesi.?
keşke olabilseydin ne güzel olurdu sen ist geldigindede buluşuruz bunla yetinemedik çünkü...:))

bende anlamış deilim,anlık bişeye üzülmedim ama günlük stres birikimi olabilir..:sinifsinif:

sıkma canını nimetcim sağlık olsun biraz gevşe belki düzelir düzelmezsede üzülme sonuçta senin elinde değil ki:teselli:.
nasıl isterdim bende orda olmayı bir bilsen zaten birdaha geldiğimde kesin istiyorum buluşma yoksa tektek kapınıza dayanırımkaydirigubbakcemile

Yazgıcım sağol canım...
Küçük bir operasyon geçirecek, gözyaşı kanalı tıkalıydı, onun açılması gerekiyor.

Son düzenleme:
benim gibi aşkımemnu cu lar bu akşam final.ve bihter intihar ediyormuş kalbine sıkıyor resimlerini gördüm nette.cenazesine mi gitsek neyapsaksempatiksalakcinnisositososito

Son düzenleme:
kıyamam ben doruk paşaya tekrar geçmiş olsun canım bşran evvel iyileşsin inşaallah doruk paşa.

Tekrar teşekkürler...
Ben kaçırmışım anlaşılan yine, Alp'e ne oldu ki, ne akıntısı bu?
Ciddi birşey değildir inşallah, turp gibi benim Alp kuzum :)

şimdilik cıkmam lazım su ewe bakıp geleyim
hadi hayırlı haberlerle dön bize canikom.
Tekrar teşekkürler...
Ben kaçırmışım anlaşılan yine, Alp'e ne oldu ki, ne akıntısı bu?
Ciddi birşey değildir inşallah, turp gibi benim Alp kuzum :)

bezinde tam pipisinin geldiği yerde üç dört kere kırmızılık gördüm canım.büyük değil küçüktü ama işte evham yapmama yetti.ayfer hanife falan böyle akıntıların ilk 3-4 ay olabileceğini söyledi doktora gidecektim oda işi çıkmış bidaha olursa kesin gideceğim ama.

benim gibi aşkımemnu cu lar bu akşam final.ve bihter intihar ediyor kalbine sıkıyor resimlerini gördüm nette.cenazesine mi gitsek neyapsaksempatiksalakcinnisositososito

Ben sadece Doruk'u emzirirken izliyorum doğumdan beri ama bu akşam kuzuyu babasına satıp izlerim artık.
Helvasını yapalım biz, hem yeriz cokacimcoook

hadi hayırlı haberlerle dön bize canikom.

bezinde tam pipisinin geldiği yerde üç dört kere kırmızılık gördüm canım.büyük değil küçüktü ama işte evham yapmama yetti.ayfer hanife falan böyle akıntıların ilk 3-4 ay olabileceğini söyledi doktora gidecektim oda işi çıkmış bidaha olursa kesin gideceğim ama.

Geçmiş olsun canım...
Onlarla ilgili en küçük şeyler bile evhamlandırıyor, haklısın.
Hem dikkatli olmak lazım, sen takip et yine ama inşallah bir daha olmaz, önemsiz birşeydir...

Ben sadece Doruk'u emzirirken izliyorum doğumdan beri ama bu akşam kuzuyu babasına satıp izlerim artık.
Helvasını yapalım biz, hem yeriz cokacimcoook

Geçmiş olsun canım...
Onlarla ilgili en küçük şeyler bile evhamlandırıyor, haklısın.
Hem dikkatli olmak lazım, sen takip et yine ama inşallah bir daha olmaz, önemsiz birşeydir...

sorma ben zaten heralde panikatak falan oluyorum.okadar serinkanlı bir insandım ruhsuza çıkmıştı adım ama konu alp olunca olmuyor işte.

doğru söylüyosun bir helva kavurak artık karının arkasından cokacimcoook:tomato:sırnaşık şey

Son düzenleme:
sorma ben zaten heralde panikatak falan oluyorum.okadar serinkanlı bir insandım ama konu alp olunca olmuyor işte.

doğru söylüyosun bir helva kavurak artık karının arkasındansırnaşık şeycokacimcoook:tomato:

Al benden de o kadar...
Doruk muayene olurken sakin sakin duruyor, ben ağlıyorum.
İçimden başka biri çıktı resmen Doruk doğduktan sonra :)

ebede ne anlıomuş..dr a göster cano..bu arada gecende bebegim azmı kilo alıyo diye soran sendin dimi??az önce pamukprensler arkadasımıza seni örnek verdim..

canım ebe pek anlamayabilir ama bıngıldağın erken kapanması ciddi problem cnm.ihmal etme doktorun muhakkak görsün....böyle durumlarda d-vit i kesiyolar doktorlar çünkü

benim gibi aşkımemnu cu lar bu akşam final.ve bihter intihar ediyormuş kalbine sıkıyor resimlerini gördüm nette.cenazesine mi gitsek neyapsaksempatiksalakcinnisositososito

evet evet.....ben yürüyüşe bilem çıkmıycam bu akşam final diye.....

Selam arkadaşlar,

Bu akşam misafirim var, size pek takılamıycam o nedenle. arada bakıyorum ama yazdıklarınıza. sizi taskip etmeden duramıyorum, anlayacağınız biri sizi gözetliyookaydirigubbakcemile3

Eveettt ben de izlicem finali bu gecee. inşallah intihar sahnesi ile bitirmeyip, 10 sene sona falan yazıp ta ilerisini gösterirler. dierlerine neler olacağını da görelim. Behlül efendi kaçamasın bu kezsempatiksalakcinni

artık ölmek istiyorum yaa psikolojim aşırı bozuldu tam 4.5 saat emmedi bi yandan ağlıyor meme verince daha çok ağlıyor canımdan usandımmm.ne yapcam ben bu bebekle ne yapcamm....

tünaydınopuyorumnanaktan

çok özledim sizi.birkaç gündür giremedim bilgisayarım bozuldu tamire gitti.hep aklımdaydınız ama geçmiş çok birikmiş okumam çok çok zor.umarım herkes iyidir canlarım buluşma fotolarınızı gördüm çok güzelsiniz hepiniz kıskandım valla keşke orada olabilseydim:eek:

Hoşgeldin... Ben ağustosta işe başlayacağım ondan önce gel İstanbul'a gel bir daha toplanalım. yerimseniben

arkadaşım sen de mi aynı durumdasın.ben de az önce emzirmeyi denedim ısırıyor sıpa resmen acıtarak emmiyo en son 10 da emmişti düşün.benim oğlum da aynı en son 600 gr almıştı benim dr mama dedi. bende çok yıprandım yaa amin allah bize yardım etsin.....

Valla benim kız memeyi reddediyordu, sütüm çok azdı. Nerdeyse 5 hafta hergün emzirmek bir savaştı. Kuzenim ve emzirme danışmanlarından destek aldım. Saate bağladık. 2 saatte bir emziyorum. Emmediyse 2 saat oyalıyorum. 2 saat sonra bir daha. Sağlık ocağı tarttı 13 günde sadece 180 gr almış göründü, görevli daha sık emzir dedi 2 gün 1,5 saatte 1 emzirdim. Şimdi yine 2 saatte bire döndüm. Bu hafta başına kadar her emzirme sonrası mama yapıp veriyordum, 2 haftadır mamayı git gide azalttı. Bu hafta başında ne yapsam almadı mamayı. Mama yapmaktanda vazgeçtim. Ben her emzirme sonrası 20 dk sağıyorum. 5-10 ml çıkıyor onları biriktirip son beslenmede içirmeye çalışıyordum. Şimdi onları gün sonunda buzluğa atıyorum. Ben işe başlayınca içer diye.

...

cnm benim bebegim emiyo ama bakıyo süt gelmiyo yüzüme bakıyo aglamaya başlıyo,
ama biraz geliyo sanki bugün..

Nimetcim o emse gelir ağlaması başka nedendendir. Kolayını istiyordur. Emmeyeyim sen hazır yap ver diyordur. Belki gazdır. Ben bu konuda çok kapı aşındırdığım için hassasım. Süt olmaması diye birşeyin olmayacağını öğrendim.

artık ölmek istiyorum yaa psikolojim aşırı bozuldu tam 4.5 saat emmedi bi yandan ağlıyor meme verince daha çok ağlıyor canımdan usandımmm.ne yapcam ben bu bebekle ne yapcamm....

Canım sancısı vardır, bir sıkıntısı vardır. Belki ağzında yara vardır. Nurşah'ın kızı emmeyordu ağzında yara varmış. Doktor uyut öyle emzir o zaman yarayı farketmiyorlar demiş. Oda kucağında gezdire gezdire uykuya daldırıp öyle emziriyordu. Sende uykusunda emzir.

zaten az önce uyudu ağlamaktan yoruldu alıp 5 dk emzirebildim ....ağlamaktan bende bi hal oldum. dün dr a gittim hiç bi sorunu yok yara filan böyle işte....senağlama

X