2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

turşuyu sosun içinde düşünemiorum seyo cum ama bakalım denerim şayet begenmezseeeeemmmm seni yeriiiiiiiiiiiiiiiiim

tatlı biberim şu acı biber turşuları yokmu o turşu sayılmaz zaten içinden iki tane biber alıyorsun turşuyla bi ilgisi olmuyo sadece acılık veriyo anam neme lazım beyenmezsin falan kulaklarım çınlamasın akşam saati sen yine bildiğini yap

sütüm gittii:KK43:((((((kafamçokkarıştıÇok üzgünüm çoook

canımıniçi üzme kendini ya böyle yaparsan olmaz ama bence emzir sen yine hasretin de dediği gibi uyarılsın azicik doyur paşayı sonra ver memeyi gelir inşallah bitanem

ben bi makarna suyu koyiiim bu arada gülay nekadar zayıf resimlerde hakket öylemi???ne kadar kiloluydu oo anam iplik olmuş kız..
hee zayıflamış sadece göbek çok kalmış ama onuda eritir bnce 1aya..
ay seyhan nasıl sevindirik oldum valla sağol.ama daha 3 kilo var verilecek

kızım bak döwerim seni heeee:eek:klava: 3 kilo dio biz burda 10lardan 15lerden bahsedioruz.. bi de daha 3 kilo war dio:eek:lmaz:

yok cnm su ile hazırla şeker ilaweli oluyolar genelde şeker katma ben goglyninkini werdim 2 kez tatlı zaten katmadım şeker
mülupanında war sütlü pirinçli maması ondanda alabilirsin

netten bak eftelcim

inek sütü 1 yaşından sonra veriliyo. bence suyla yap

tatlı biberim şu acı biber turşuları yokmu o turşu sayılmaz zaten içinden iki tane biber alıyorsun turşuyla bi ilgisi olmuyo sadece acılık veriyo anam neme lazım beyenmezsin falan kulaklarım çınlamasın akşam saati sen yine bildiğini yap

canımıniçi üzme kendini ya böyle yaparsan olmaz ama bence emzir sen yine hasretin de dediği gibi uyarılsın azicik doyur paşayı sonra ver memeyi gelir inşallah bitanem

ben 1 tatlı kaşığı pirinç unu 1 tatlı kaşığı şeker ve 1 çay bardağı su ile yapıyorum koyulugunu pişince ayarlarsın çok koyu olursa kaynamış su ekle biraz
yok cnm su ile hazırla şeker ilaweli oluyolar genelde şeker katma ben goglyninkini werdim 2 kez tatlı zaten katmadım şeker
mülupanında war sütlü pirinçli maması ondanda alabilirsin
teşekkür ederim kızlar,ya yedide biraz sustu öylenden beri açtı çocugum..

ne oldu birden ki nimet.. bişeye mi sıkıldın? üzülme dolar sen sıwıya yüklen şerbet yap iç, meywesuyu iç, soğanlı bulgur yap ye su iç 2,3 litre

bilmiyomki hasret birikim olabilir, günlük bişeye üzülmedim ama bir tencere bulgur pişlavı yedim midem şişti su,meyva suyu, ayran midem çorma gibi oldu yok ancım yokk:sinifsinif:

merhaba kızlar,
sebnem dogum gunun kutlu olsun canım.
dımplehawk ınsallah damatlıgınıda gorursun canım cok gecmıs olsun.
bosna canım oyle bakamadım vs dusunme su an ıcınde bulundugun psıkolojı ıle yazmıssın bence yoksa sende tum dıger anneler gıbı kesın super bakıyorsundur bebegıne.doruk pasaya sımdıden cok gecmıs olsun.
eftel uzme kendını sutun falan kacmamıstır.bol su ıc ve saat bası emzırkın hasretın dedıgı gıbı uyarılsın beyın.
ebrucugum buradayım ben arada bır gırıp okuyorum ama pazartesı ıse baslayacagım ıcın etrafı duzeltıyorum sonra zorluk olmasın dıye.bugun kardeslerım gelmıstı kendımı ıyı hıssettım bıraz.

kızlar yarın sabahdan cıkıp aksama kadar tum stresımı sınırımı atana kadar alısverıs yapacagım ogluma.
nerelerde ındırım vs var bılen var mı ?

Ben geldim ama moralim bozuk.
Doruk kuzum göz doktoruna gitti ya bugün, enfeksiyon çok ilerlemiş, gözde apse oluşmak üzereymiş. Ben de konuştum doktoruyla, daha fazla bekleyemeyiz, almak zorundayız, artık göze zarar verecek duruma gelmiş dedi. Haftaya çarşamba ameliyat olacak oğlum :KK43:(
Gerçi doktorumuz ameliyat değil bu diyor, sadece gaz koklatıyorlarmış, bir dakikada bitiyormuş operasyon. Yine de narkozla haşır neşir olacağı için 4 saatlik açlık gerekiyormuş. Bakamadım çocuğumun gözüne, temiz tutamadım, yoksa masajla açılır demişlerdi, beceremdim, deliriyorum vicdan azabından. Allah beterinden saklasın, dermansız dert vermesin dermek lazım ama çok üzüldüm işte...

Canım kendini yıpratma sakın senden iyi kimse bakamaz kaldı ki ellerini ağızlarına gözlerine götürmeye başladıklarından beri yapacak bir şey kalmıyor 24 saat izleyemezsin ki.

ya kızlar benim sütüm azaldı, çocugum süt gelmeyindce bırakıyo aglıyo:KK43:(
şimdi öyle kendi kendine mırındanıyo ben ne yapıcam dur bir bulgur yapayım hemen :..

sütüm gittii:KK43:((((((kafamçokkarıştıÇok üzgünüm çoook

Nimet gözünü seveyim sütüm gitti diye panik yapma bol su iç. 2,5 ayı geçtikten sonra süt öyle birden gitmez. Süt bebeğin ağzı memeye değdiği anda üretilmeye başlıyor. Oğlun emerse doyar ama yok emmiyor, ağlıyor çığlık atıyorsa sebep başkadır emmek istemiyordur. Anne sütü dışında ek gıda verilmeye başlanmasında memeyi red çok görülebiliyormuş. Pirinç unu yaptığında onu yerse seni emmek istememesi artabilir. Sen sabret emzir, o doyar.

hiç bişey yazmıyo yok cnm bakkaldan aldırdım elvin yazıyo nasıl pirinç unuysa:KK43:

ben 1 tatlı kaşığı pirinç unu 1 tatlı kaşığı şeker ve 1 çay bardağı su ile yapıyorum koyulugunu pişince ayarlarsın çok koyu olursa kaynamış su ekle biraz

Bizim kullandığımız beyaz şekerin bebeklere verilmemesi gerektiğini okumuştum ben.

Merhaba arkadaşlar
Biz dün sünnetimizi olduk
Çok stresli ve duygusal geçti, içim eridi o çıkana kadar, hele onu sünnetten çıkınca ilk gördüğüm anı unutamıyorum, ama şükürler olsun korktuğum kadar zor olmadı sonrası
Kesinlikle erken yaptırın derim...

Bosnacım çok üzüldüm okuyunca, hepsi bizim için böyle harap etme kendini
İnş. kolayca atlatır..

Gözünüz aydın, hayırlı uğurlu olsun.

bu ew buluşması olayı bana nedense cazip gelmiyor yaa. tek odanın içinde onca bebek, hepsi mecbur kucağımızda olacak. e malum evler o kadar büyük değil,uyudular mı nereye yatırıcan falan. ne biliyim yaa, dışarısı sanki daha iyi:uhm:

Bence de bu kadar bebek arbaları bir eve nasıl sığacak. Ev sahibine de eziyet olur.

bizimkini mızıldana mızıldana uyuttum ellerine yapışıyo azıcık acıkmaya başladıya ama şimdi böle uyusun 8'e doğru uyansın yesin mamasını gecede rahat uyusun
bi edepsizki bugün çene hiç durmadı dünkü sessizliğin acısını çıkarıyor sanırım

ebrucum hayırlısı olsun datlımm inşallah gönlüne göre bi ev bulursun

Ehehee akıllı çocuk yabancılara cici gözükmek için sessiz durmuştur. İşini biliyor.

kızlar benim oğlum günde 1 kere kaka yapıyo yaa. sizinkiler nasıl?
Bugün benimkisi 3 kere yaptı resmen sümüktü hepsi de.

hahahayytt..yalan yok resimlere bakarken merveege şöyle bi dikkatimi çekti..yaw bu kıs bana benziyo yaw dedim..hatta eşime saclarını gösterdim bu sac bana yakışırmı diye hihi..onda güzel durmusta..neysem hepiniz< birbirnzden tatlısınız anne güzelligi var yuzlernzde..
ben yatıorum aşkım yarın görsrz..iyigeceler..opuyorumnanaktan

yakışır canım yakışırkaydirigubbakcemile5 kestir kurtulaklinialirimsmile çok rahat luyo walla kısa saç.

Gittik doktora kızlar kakamızda lökosit 8-10 çıktı ara değermiş yarın doktora sonucu götürcem önemli bişey değildir inş.
Buygün sürekli emmek sitedi bende werdim göğüslerim sönük gibiydi ama çocugumun midesi acaip cıktı:)demekki sönükkende doyuyormuş. zor uyudu yawrum şimdi huysuzlandı.
Hepinize iyi gecelerrr....

Gittik doktora kızlar kakamızda lökosit 8-10 çıktı ara değermiş yarın doktora sonucu götürcem önemli bişey değildir inş.
Buygün sürekli emmek sitedi bende werdim göğüslerim sönük gibiydi ama çocugumun midesi acaip cıktı:)demekki sönükkende doyuyormuş. zor uyudu yawrum şimdi huysuzlandı.
Hepinize iyi gecelerrr....

Emzirme danışmanları bana bunu çok söylemişti. Gögsünüz sönükkende bebeğinizi doyuracak kadar süt vardır. Göğsünüzün dolmasını beklemeyin diye...

Hayırlısı temiz çıkar inşallah.

X