2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hahaaa siz sanıyorsunuz ki beni düşümnmek için mi çağırıyor öyleyse yanılıyorsunuz bayanlar.. başka bölgelerede açılmayı planlıyor.. abisi arabayla o bölgelerde su dağıtacak.. ben yine burda 2 kat daha fazla uğraşacağım demek oluyor bu...
az önce kawga ettim yengenide çağır dedim oda kasaya baksın bnde kurtuliim dedim soyup soğana çewrsinler seni hakediyosun dedim(abisi pek ağlam pabuç değil o sebeple 7 yıldır konuşmuyor..).. çalış çabala elde hiç bişey yok dedim o da bana laf sokma dükkanla alakası olmayacak kimsenin o dışarlarda olacak gidip ewinde yatıp kalkacak dedi.. canımızı sıkarsa çeker gider yani dedi... ama konuşmuyorum surat surat surat sonuna kadar..

çok gecmiş olsun canım umarım tez zamanda sağlıgına kavuşur

canım ya çok geçmiş olsun,umarım uzun sürmes sende
kendine kızma Allah beterinden korusun,nice dertler var biz halimize şükredelim..:Saruboceq:

bozma moralini canım beterin beteri var bu iyi bişey allah korumuş yine de üzme kendini

canım geçmiş olsun belirtileri nelerdi
bizim kızında sağ gözü sulanıyo ve sürekli çapak var acaba bizdedemi enfeksiyon var

Canlarım çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız...

Beknurcum doğumdan beri sürekli çapaklanıyor ve sulanıyor Doruk'un gözü. Daha 15-20 günlükken göz doktoruna götürmüştüm ben, doğumsal olarak gözyaşı kanalında tıkanıklık var demişti. Birçok bebekte olurmuş. Masaj verdi, çok temiz tutman lazım dedi. İlk zamanlar problem olmadı ama hareketlenip elini ağzına, üstüne başına sonra da gözüne sürmeye başladıktan sonra kötüleşti gözünün durumu, göz akı kızarmaya başladı.
Bence sen de götür bir doktora, bu durumun başka bir belirtisi yok çünkü. Ama işinin ehli biri olsun, bazıları korkunç tedaviler veriyor bu iş için...

Ben geldim ama moralim bozuk.
Doruk kuzum göz doktoruna gitti ya bugün, enfeksiyon çok ilerlemiş, gözde apse oluşmak üzereymiş. Ben de konuştum doktoruyla, daha fazla bekleyemeyiz, almak zorundayız, artık göze zarar verecek duruma gelmiş dedi. Haftaya çarşamba ameliyat olacak oğlum :KK43:(
Gerçi doktorumuz ameliyat değil bu diyor, sadece gaz koklatıyorlarmış, bir dakikada bitiyormuş operasyon. Yine de narkozla haşır neşir olacağı için 4 saatlik açlık gerekiyormuş. Bakamadım çocuğumun gözüne, temiz tutamadım, yoksa masajla açılır demişlerdi, beceremdim, deliriyorum vicdan azabından. Allah beterinden saklasın, dermansız dert vermesin dermek lazım ama çok üzüldüm işte...

hayırlısıyla atlatırsınız bebeğim üzme kendini we suçluluk duyma sen istermiydin ki böyle olsun geçer kurtulur yakışıklı oğlumuşuz.. ilerlemeden müdehale edildiği için sewinmelisin.. çok geçmiş olsun doruk paşamızaa.s.

Canlarım çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız...

Beknurcum doğumdan beri sürekli çapaklanıyor ve sulanıyor Doruk'un gözü. Daha 15-20 günlükken göz doktoruna götürmüştüm ben, doğumsal olarak gözyaşı kanalında tıkanıklık var demişti. Birçok bebekte olurmuş. Masaj verdi, çok temiz tutman lazım dedi. İlk zamanlar problem olmadı ama hareketlenip elini ağzına, üstüne başına sonra da gözüne sürmeye başladıktan sonra kötüleşti gözünün durumu, göz akı kızarmaya başladı.
Bence sen de götür bir doktora, bu durumun başka bir belirtisi yok çünkü. Ama işinin ehli biri olsun, bazıları korkunç tedaviler veriyor bu iş için...
bizimde aynı sürekli sulanıyo çocuk doktoru damla vermişti bunun için ama hiç göz doktoruna götürmemiştim
en kısa zamanda bende götürcemmm
saol canım bende hiç temiz tutmak için dikkat etmiyodum açıkçası

geçmiş olsun canımcım Allah acil şifalar versin sorunsuz bi şekilde hallolur inşallah sen sıkma canını olurmu öyle düşünme ne demek bakamadım bu dünyada senden iyi kimse bakamaz ona bunu unutma

Sağol Seyhancım, ne güzel söylemişsin, içimi ferahlattın.

hayırlısıyla atlatırsınız bebeğim üzme kendini we suçluluk duyma sen istermiydin ki böyle olsun geçer kurtulur yakışıklı oğlumuşuz.. ilerlemeden müdehale edildiği için sewinmelisin.. çok geçmiş olsun doruk paşamızaa.s.

Hasretcim teşekkürler... Neyse ki dikkat etmeyi becerdim de kötüye gidişi gördüm...

bizimde aynı sürekli sulanıyo çocuk doktoru damla vermişti bunun için ama hiç göz doktoruna götürmemiştim
en kısa zamanda bende götürcemmm
saol canım bende hiç temiz tutmak için dikkat etmiyodum açıkçası

Nurşahcım, sana bizim doktoru tavsiye etsem mi? Bebeklerde gözyaşı kanalı tıkanıklığı konusunda uzman kendisi...

Sağol Seyhancım, ne güzel söylemişsin, içimi ferahlattın.

Hasretcim teşekkürler... Neyse ki dikkat etmeyi becerdim de kötüye gidişi gördüm...

Nurşahcım, sana bizim doktoru tavsiye etsem mi? Bebeklerde gözyaşı kanalı tıkanıklığı konusunda uzman kendisi...
et canım söyle sana zahmet ismini??

Doruk kuzum göz doktoruna gitti ya bugün, enfeksiyon çok ilerlemiş, gözde apse oluşmak üzereymiş. Ben de konuştum doktoruyla, daha fazla bekleyemeyiz, almak zorundayız, artık göze zarar verecek duruma gelmiş dedi. Haftaya çarşamba ameliyat olacak oğlum :KK43:(
Gerçi doktorumuz ameliyat değil bu diyor, sadece gaz koklatıyorlarmış, bir dakikada bitiyormuş operasyon. Yine de narkozla haşır neşir olacağı için 4 saatlik açlık gerekiyormuş. Bakamadım çocuğumun gözüne, temiz tutamadım, yoksa masajla açılır demişlerdi, beceremdim, deliriyorum vicdan azabından. Allah beterinden saklasın, dermansız dert vermesin dermek lazım ama çok üzüldüm işte...
canım çok geçmiş olsun üzülme yaa düzelir Allah'ın izniyle :Saruboceq: hem bak 1 dk'lık bişeymiş hiç bişeyi kalmaz merak etme sen

canım geçmiş olsun belirtileri nelerdi
bizim kızında sağ gözü sulanıyo ve sürekli çapak var acaba bizdedemi enfeksiyon var

canım arda'nın da gözü sulanıyodu dr'a götürdüm enfeksiyon var dedi damla verdi damlayı eczaneden alırken eczacı gözünü bebe şampuanıyla temizle dedi eve geldikten sonra damlayı hiç damlatmadan banyo yaptırdım gözünü de iyice temizledim şuan hiçbişeyi kalmadı oğluşumun damlanın kapağını bile açmadım

seni çok iyi anlıyoruz insan destek görmek istiyor yapılana sahip çıkılmasını değil ve bu adam geldiği taktirde ne kadar hayır desende herşeyinizin üstünde ister istemez kendini söz sahibi yapmaya çalışıcak bu çalışmayla bile uğraşmak çok yorucu özellikle (birde bu kalablığın stersin arasında bebek büyütürken) annende sana ben sana dedimlere başlamıştır sende ondan üzülmüşsündür (zira bende anama bişey anlatsam ben sana dedim ama sen dinlemedinlere başlıyor ) bence cengizi akşam karşına al konuş bu halde nasıl köle gibi çalıştığını bebekle nasıl didiğindiğini söyle gelmesine izin verme bence he oldu geldi koy mesafini ... üzülme olurmu hepsi geçecek:teselli:
duygularıma tercüman olmuşsun hayatım aynen öyl işte.. gelecek muhtemelen benim korkum çoluk çocuk ana baba buraya doluşmaları yoksa abisiyle bi problemim hiç olmadı..
valla ben çalışmam abin gelirse dersin sende evimde kızıma bakarım gezerim tozarım de sizde çalışın dersin Allah Allah yav bu senin tociş de hergün bişey çıkarıyo gülüm benim bozma moralini dur bakalım hayırlısı olsa bile öyle bişiy anlaşamazlar diyosun iki güne vazgeçer kocanda ozaman

aynen hergün bişey çıkarıyo işte artık yetişemiyorum olaylara.. dur bakalım daha neler göreceğiz sessiz kalacağım eşiminde yüzüne bakmıyorum gitsin naprsa yapsın

Jalecim sağol...

Ben çıkıyorum arkadaşlarım, oğluma kavuşmama bir saat kaldı, öpüyorum sizi ve kuzularınızı...

duygularıma tercüman olmuşsun hayatım aynen öyl işte.. gelecek muhtemelen benim korkum çoluk çocuk ana baba buraya doluşmaları yoksa abisiyle bi problemim hiç olmadı..

aynen hergün bişey çıkarıyo işte artık yetişemiyorum olaylara.. dur bakalım daha neler göreceğiz sessiz kalacağım eşiminde yüzüne bakmıyorum gitsin naprsa yapsın

canım hiç canını sıkma çünkü nekadar sıkarsan sık erkek milleti kafasına koyduğunu yaparr olan biz kadınlara olurrcaba kendi akrabandan biri gelip çalışmış olsa kabul edermiydi

ya kızlar benim sütüm azaldı, çocugum süt gelmeyindce bırakıyo aglıyo:KK43:(
şimdi öyle kendi kendine mırındanıyo ben ne yapıcam dur bir bulgur yapayım hemen :..

heheh :KK70: süpersin kız çok güldüm yaw aslında haklısın :KK70: dur değiştirem

hah şöyle yaa, nur yüzünü görekaklinialirimsmile

Çok geçmiş olsun Burcu'cum. Zor bir ameliyat değil merak etme cnm. Hem o nasıl söz öyle, iyi bakamamak falan. ne ilgisi var? tez zamanda iyileşir inş. cnm

hahaaa siz sanıyorsunuz ki beni düşümnmek için mi çağırıyor öyleyse yanılıyorsunuz bayanlar.. başka bölgelerede açılmayı planlıyor.. abisi arabayla o bölgelerde su dağıtacak.. ben yine burda 2 kat daha fazla uğraşacağım demek oluyor bu...
az önce kawga ettim yengenide çağır dedim oda kasaya baksın bnde kurtuliim dedim soyup soğana çewrsinler seni hakediyosun dedim(abisi pek ağlam pabuç değil o sebeple 7 yıldır konuşmuyor..).. çalış çabala elde hiç bişey yok dedim o da bana laf sokma dükkanla alakası olmayacak kimsenin o dışarlarda olacak gidip ewinde yatıp kalkacak dedi.. canımızı sıkarsa çeker gider yani dedi... ama konuşmuyorum surat surat surat sonuna kadar..

ne diyelim bebeğim hayırlısı olsun. Artık teklif etmiş ordakilere bi kere, Cengizi az çok tanıdıysak geri dönmez sözünden onun için kendini yıpratma cnm inş. abisi kabul etmez de iş kökten hallolur

Jalecim sağol...

Ben çıkıyorum arkadaşlarım, oğluma kavuşmama bir saat kaldı, öpüyorum sizi ve kuzularınızı...

güle güle cnm:KK3:

Merhaba arkadaşlar
Biz dün sünnetimizi olduk
Çok stresli ve duygusal geçti, içim eridi o çıkana kadar, hele onu sünnetten çıkınca ilk gördüğüm anı unutamıyorum, ama şükürler olsun korktuğum kadar zor olmadı sonrası
Kesinlikle erken yaptırın derim...

Bosnacım çok üzüldüm okuyunca, hepsi bizim için böyle harap etme kendini
ınş. kolayca atlatır..

ya kızlar benim sütüm azaldı, çocugum süt gelmeyindce bırakıyo aglıyo:KK43:(
şimdi öyle kendi kendine mırındanıyo ben ne yapıcam dur bir bulgur yapayım hemen :..

hepimize oluyor cnm zaman zaman. ye bakalım bulgurunu üstüne de bikaç bardak su iç. hemen gelir inş. cnm

Merhaba arkadaşlar
Biz dün sünnetimizi olduk
Çok stresli ve duygusal geçti, içim eridi o çıkana kadar, hele onu sünnetten çıkınca ilk gördüğüm anı unutamıyorum, ama şükürler olsun korktuğum kadar zor olmadı sonrası
Kesinlikle erken yaptırın derim...

Bosnacım çok üzüldüm okuyunca, hepsi bizim için böyle harap etme kendini
İnş. kolayca atlatır..

Darısı düğününe de inş. Gamzecim. maşallah erkekliğe ilk adımını attı:nazar:

X