2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben şişlide oturuyorum cnm. cevahire yakınımyerimseniben
ohh ne güzel canım yaaaa canın sıkıldığında gez dur cevahiriii
ben dağ başında oturuyorum nerdeyseee..
çekmeköydeyim karşıdan bahçelievlerden geldim 1,5 yıl önce ama hiiiç alışamadım burayaaaa :KK43:
kayınpeder gitmişşş taaa anasının gözünde ev almış oğluna valla çalışmasam evhanımı olsam 1 dakka durmam buralardaaa

alt kattaki komşum çağırıyor kıslarr öpüyorum acik de orada dedikodu yapayım
ohhh ne güzel git bakalım dedikoduyaaa bizim apartmanda 24 daire var ama komşuluk yok herkes kendi halinde ölsen kimse duymazzz..hiç sevmiyorum burayıııı
bunalımdayım valla yarısı çocuktan dolayı ise yarısı da oturduğum semtten dolayyııı

çekmeköydeyim karşıdan bahçelievlerden geldim 1,5 yıl önce ama hiiiç alışamadım burayaaaa :KK43:
kayınpeder gitmişşş taaa anasının gözünde ev almış oğluna valla çalışmasam evhanımı olsam 1 dakka durmam buralardaaa

ohhh ne güzel git bakalım dedikoduyaaa bizim apartmanda 24 daire var ama komşuluk yok herkes kendi halinde ölsen kimse duymazzz..hiç sevmiyorum burayıııı
bunalımdayım valla yarısı çocuktan dolayı ise yarısı da oturduğum semtten dolayyııı

oturduğun yer de cidden önemli Nurşahcım. belki birgün evinizi satar istediğiniz yerden bi ev alırsınız cnm. sıkma canını

insan alıştığı yeri seviyor işte bende avrupa yakasını sevmiyorum aslında taksim de doğmuşum 7 yaşına kadar oradaydık sonra bakırköye geçtik 13 yaşın da da çekmeköye taşındık sen yine iyi hallerinde gelmişsin biz taşındığımızda o madenler durağı yoktu camiyi gördükmü burada inicez diyorduk anaolu yakasında en sevdiğim yerler üsküdar çengelköy kuzguncuk oralarda oturacaksın heryere yakın çekmeköy uzak gerçekten Allah dan artık heryere ulaşımı var
komşuya da gidemedim oğluşum uyudu

oturduğun yer de cidden önemli Nurşahcım. belki birgün evinizi satar istediğiniz yerden bi ev alırsınız cnm. sıkma canını

kayınpeder izin verirse tabiii...Eşime göre izin verir diyor ama bakalım bu yüzden geçen hafta ben bir patladım buralara alışamadım diye eşimde çalışmadığından dedi işe başlayınca böle düşünmicen dedi eğer olmassada satarız dedi...1,5 yıl önce buraya 25milyar masraf ettik eşimde başlarım masrafına epğer olmassada olmaz satar gideriz napalım dedi ama kayınpeder hiiiç sıcak bakmaz bu olaya benim tahminimmm

kayınpeder izin verirse tabiii...Eşime göre izin verir diyor ama bakalım bu yüzden geçen hafta ben bir patladım buralara alışamadım diye eşimde çalışmadığından dedi işe başlayınca böle düşünmicen dedi eğer olmassada satarız dedi...1,5 yıl önce buraya 25milyar masraf ettik eşimde başlarım masrafına epğer olmassada olmaz satar gideriz napalım dedi ama kayınpeder hiiiç sıcak bakmaz bu olaya benim tahminimmm

canım ne güzel işte eşin sana destek veriyor. masraf yapmanızın bi sakıncası yok, sonuçta ona göre daha iyi bi fiyata satabilirsiniz cnm. kayınpederinin karışacağını sanmam yaaa, ne de olsa oturan sizsiniz. ama kabul etmese dahi eşin senin yanında halledersiniz merak etme

iyi yapmış Serhan, ne işin var anne komşuda işte burada mhabbet et diyo yarucak

aşkitoom ya haklısın ama o arkadaşımda benden 20 gün sonra doğum yaptı epeydir görüşmedik(aynı apartmanda 15 gün oldu) biraz sıkıntılı konuşunca rahatlıyo arada bi gidip moral veriyorum eşi burada yok hakkaride görev yapıyo tabii garibimin aklı sürekli eşinde

geçmiş olsun canım güzel haberlerle gel inşallah çabuk geçeropuyorumnanaktan

Geçmiş olsun...
Anlatın buluşmayla ilgili ne var ne yoksa, çatlatın beni burda :)
teşekkür ederim kızlar, mikrop kapmış gözüm,sanıım denizden oldu damla verdi bebegime geçmezmi die sordum oda geçerse onada kullanbilirsin (tabiki kullanmam)..
burcumbirdahaki serfere sende gelirsin inşallah..
[sıze="2"]günaydın kızlar..eftel canım çok geçmiş olsun,mavidüşler canım doğum günün kutlu olsun hakkında hayırlısı olsun..ayfer canım çok geçmiş olsun hilal hastaymış çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin...[/sıze]

nimetcim süt iznimi topluca bir gün işe gitmeyerek kullanacağım ama gün içinde çok yoğun oluyoruz sağmaya zaman bulamam diye korkuyorum
ya bir gün nasıl kullanıcanki diyer günler sagmassan sütün kesilir anlamadım..
günaydın canlarım kocamın suratsız halalrı sabahın 9unda zıplayıp geldiler.. ilk başta bi tartışma yaşadık iyi karşılamamışım öpmemişim die.. neyse surat astılar oturdular sonra dedim şimdi cengiz gelicek ona yansıtacaklar durduk yere huzursuz olacağız.. aldım cerişi werdim kucaklarına iki muhabbt ettim kusura bakmayın falan dedim büyüklük bnde kalsın gittiler 10,30da.. ohh bu da böle geçti
çok geçmiş olsun sabah sabah rüyalarındamı görmüşler erkenden ne hazırlayabilirsinki
herkez bir alem..
günaydın...
dün bahsetmiştim kızıma şurup içirmeye başladım barsakları düzenlensin diye ama dünden beri kusmaya da başladı...emdikten sonra az çıkarmıştı ama biraz önce ot.koltuğunda otururken yine kustu,bu kez fışkırır tarzda...şurubu içireli olmuştu bir yarım saat kadar ama onu da çıkardı kusarken...yağ gibi bir şurup zaten aynen çıkardı...rahatladı ama şimdi uyukluyor..doktora götüreyim değil mi?
başka bir sebeple kusuyor olabilir mi?
bir defadan birşey olmaz takip edebilirsin kusmalarını cnm ama, yinede için rahat etsin diyosan götür..
Çok geçmiş olsun nereden kaptın ki. adi doktordan iyi haberlerle gel inşallah.

6 ay ücretsiz izin alamayan benim iş yerim veremeyiz diyor.
Doğum günün kutlu olsun.
teşekürler sekerim denizden kaptım heralde cnm:KK43:(
şurubu dün sabah vermeye başladım...o zman kusmamıştı ama öğleden sonra her emdiğimde kusmaya başladı...sütü aynen çıkarıyordu...bi süre sonra şuruplarını veriyordum...bu sabah yine kustu emer emmez...daha sonra 10buçuk gibi emzirdim sonra yine şuruplarını verdim bu emmesinin ardından çıkarmamıştı ve iyi emmişti...şuruplarda yarım saat sonra fışkırttı resmen..ve bu sefer süt değil daha kıvamlıydı..şurubun birini de aynen çıkardı...has. gitcem zaten bugün doktoruyla görüşelim bir...
iyi haberlerle gel inşallah cnm..
güzelmiş...çok kolay böyle bir şey yapmak...fotoğraflar olsun yeter...iyi akıl etmişler:lepi:
bende istiyorum kim yapabilirki?
bu arada çok gerginim kızlar kocamın 6/7 yıldır konuşmadığı abisi hapse girmişti çıkmış hemen şimdi köydeymiş ana babasının yanında.. cengizde bana dediki abimi çağırsammı gelse çalışsa bizle diye bnde sen yapamazsın abinle dedim hiç istemiyorum o aileyle içli dışlı olmzk gitmiş anasını aramış we abim adam olacaksa çalmayacak çırpmayacak düzenli ewine işine gidip gelecekse gelsin demişmafoldumben sinirden ölüyorum şu an yani abisi 2,3 güne damlar buraya zaten öyle bi gün bekliyolar hepsi... abisi gelince abisinin çocuklarına anasına babasınada tabi kapı açılmış olacak... istemiyorum onları hayatımda napıcam ben günlük 45-50 wercekmiş bide sanki para basıyoruz biz.. çekip gidicem yemin ederim yaa yeter
hasret senin kocan hergün ayrı dalda artık bellki dükkan onu fazlasıyla sıkmış kendine başka başka heyecan arıyo, sen sabırlı insansın yangına körükle gitme sen iyi bilirsin yumuşatmayı konuş almasın,akraba ile çalışmak çok zor çünkü bir laf da diyemezsin sen üzülürsün,
2011 mart anneleri de topik açmışşş
Vay hallerine şimdiden Allah sabırlar versin...Çok heyecanlılar zavallılar başlarına geleceklerinin frkında değiller dahaaa :))))

Allah sabır versinkaydirigubbakcemile3

insan alıştığı yeri seviyor işte bende avrupa yakasını sevmiyorum aslında taksim de doğmuşum 7 yaşına kadar oradaydık sonra bakırköye geçtik 13 yaşın da da çekmeköye taşındık sen yine iyi hallerinde gelmişsin biz taşındığımızda o madenler durağı yoktu camiyi gördükmü burada inicez diyorduk anaolu yakasında en sevdiğim yerler üsküdar çengelköy kuzguncuk oralarda oturacaksın heryere yakın çekmeköy uzak gerçekten Allah dan artık heryere ulaşımı var
komşuya da gidemedim oğluşum uyudu

bencede dediğin yerlerde oturabilsek şööle çengelköy sahilde filan hiiiç problem olmaz valla canın sıkıldı in sahileee...bahçelievlerdeykende hemen sıkılınca bakırköye yada yeşilköye sahile inerdik valla evlenmeden öncede avcılardaydımm ordada sahil vardıı hiçç sıkılmazdım ama burası öle değil canın sıkılsa hiiiç bişey yok bana göreee

Şerifeeee, şu avatarını değiştirsen diyorum be anacım. bebeğinin resmini falan koy. İnan dün gece face'de resmini görene dek seni kafamda şu avatardaki kadına benzer biçimde canlandırıyodumkaydirigubbakcemile3 insana öyle gibi geliyo

heheh :KK70: süpersin kız çok güldüm yaw aslında haklısın :KK70: dur değiştirem

Ben geldim ama moralim bozuk.
Doruk kuzum göz doktoruna gitti ya bugün, enfeksiyon çok ilerlemiş, gözde apse oluşmak üzereymiş. Ben de konuştum doktoruyla, daha fazla bekleyemeyiz, almak zorundayız, artık göze zarar verecek duruma gelmiş dedi. Haftaya çarşamba ameliyat olacak oğlum :KK43:(
Gerçi doktorumuz ameliyat değil bu diyor, sadece gaz koklatıyorlarmış, bir dakikada bitiyormuş operasyon. Yine de narkozla haşır neşir olacağı için 4 saatlik açlık gerekiyormuş. Bakamadım çocuğumun gözüne, temiz tutamadım, yoksa masajla açılır demişlerdi, beceremdim, deliriyorum vicdan azabından. Allah beterinden saklasın, dermansız dert vermesin dermek lazım ama çok üzüldüm işte...

Doruk kuzum göz doktoruna gitti ya bugün, enfeksiyon çok ilerlemiş, gözde apse oluşmak üzereymiş. Ben de konuştum doktoruyla, daha fazla bekleyemeyiz, almak zorundayız, artık göze zarar verecek duruma gelmiş dedi. Haftaya çarşamba ameliyat olacak oğlum :KK43:(
Gerçi doktorumuz ameliyat değil bu diyor, sadece gaz koklatıyorlarmış, bir dakikada bitiyormuş operasyon. Yine de narkozla haşır neşir olacağı için 4 saatlik açlık gerekiyormuş. Bakamadım çocuğumun gözüne, temiz tutamadım, yoksa masajla açılır demişlerdi, beceremdim, deliriyorum vicdan azabından. Allah beterinden saklasın, dermansız dert vermesin dermek lazım ama çok üzüldüm işte...

çok gecmiş olsun canım umarım tez zamanda sağlıgına kavuşur

canım ya çok geçmiş olsun,umarım uzun sürmes sende
kendine kızma Allah beterinden korusun,nice dertler var biz halimize şükredelim..:Saruboceq:

bozma moralini canım beterin beteri var bu iyi bişey allah korumuş yine de üzme kendini

canım geçmiş olsun belirtileri nelerdi
bizim kızında sağ gözü sulanıyo ve sürekli çapak var acaba bizdedemi enfeksiyon var

geçmiş olsun canımcım Allah acil şifalar versin sorunsuz bi şekilde hallolur inşallah sen sıkma canını olurmu öyle düşünme ne demek bakamadım bu dünyada senden iyi kimse bakamaz ona bunu unutma

X