- 16 Haziran 2009
- 4.014
- 8
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #65.001
oglum uyandı kızlar ben kaçar herkese iyi geceleropuyorumnanaktan
aşkitolar şaka maka bende yorgun hissediyorum kendimi şimdilik kocaman öptüm sizi yarın bol bol kaynatırız iyi ve huzurlu geceler opuyorumnanaktan
bende kaçar huzurlu geceler olumunekankayizsmile
ayy kızlar çok özendim vallaha.bende gelcektim ama kısmet değilmiş bi dahakine inşallah.hepiniz çok tatlı gözüküyosunuz..etrafın bakışları nasıldı çok merak ettim.
ay hepinizde pek tatlısınız maşallah ya bende bugün alışerişteydim doğan uslu uslu durdu hayatımda ilk kez 44 beden pantolonun içine zor girdim moralim çok bozuk fotoğrafları görmek için girdim maşallah hepiniz süpersiniz herkese iyigeceler
ay hepinizde pek tatlısınız maşallah ya bende bugün alışerişteydim doğan uslu uslu durdu hayatımda ilk kez 44 beden pantolonun içine zor girdim moralim çok bozuk fotoğrafları görmek için girdim maşallah hepiniz süpersiniz herkese iyigeceler
inşallah bi dahakine gelirsin cnm. nasıl oğluşun iyi oldu mu mervecim? hiç sorma, bu kadar bebekli kadın nasıl toplandınız diye soran çok oldukaydirigubbakcemile3
alsanaalsanasmile uykuyu sevmeyen Öznura da bak helee. kız kalk çabuk gel, tembellik etme işte
way be gözüm kesmiyo gelmiorum diosun yani süper!
südüklüüü....ben orda olcemde gözüm kesmiycekkkk..kalk bi silkele kendini dök incilerini kendine geeellll..mucuksempatiksalakcinni
ya kıza bak gözüm kesmiyo tembel , böylemi anlaşmıştık kalk hade giyin hemenlmaz:
dogum günün kutlu olsun cnm,nicve mutlu yıllara:)opuyorumnanaktan
Öznurdan hala bi ses yokboshayallersmile
Öznur sen ordan sessiz sessiz bakmaya devam et bakiim:dilcikar:
ben de artık hazırlanayım. sanırım ilk giden ben olurum. beni fazla bekletmeyin anacımm[/QUOT
keyfim yok işte gelseydim sizinde huzurunuzu kacırırdım zaten.
birbirinden güzel 2010 mart annelerii...ve melekleri....sizleri sewiorum tımammmmııı:):)aşık oldum hepinize süpersiniz..opuyorumnanaktan
ah öznur um..hayırlısı bitanem.ben pazartesi işe başlayacağım.
iyi şükürler olsun.doktor tamamen geçti artık dedi.RABBİM evlatlarımızı korusun.eee sizin dikkat çekmemeniz mümkün değildi zaten.bir sürü minik melek
meral annemle cıktık akşam üzeri emlakcıya..adam kapatmış..annemde gel biz arastralım sahibinden bakalım bi gezip arastralim dedi..yolda gene panik atagım tuttu başım dönmeye başladı gezmek dolaşmak ne kelime adım attıgıma şükür ede ede dua ede ede ewime varabildim..hemen geldim ilacımı içtim kendime geldim..belki yarın kendimi iyi hissedersem bakarım aşkım..orda olmayı cok isterdim..kıskandım hepinizi ..Ebru ev işinde bi gelişme yok di mi cnm?
meral annemle cıktık akşam üzeri emlakcıya..adam kapatmış..annemde gel biz arastralım sahibinden bakalım bi gezip arastralim dedi..yolda gene panik atagım tuttu başım dönmeye başladı gezmek dolaşmak ne kelime adım attıgıma şükür ede ede dua ede ede ewime varabildim..hemen geldim ilacımı içtim kendime geldim..belki yarın kendimi iyi hissedersem bakarım aşkım..orda olmayı cok isterdim..kıskandım hepinizi ..
taburcu-esrin ve güzel kızı esin (sanırım esindi yaw)
sağ olun canlar doktor antibiyotik ve damla yazdı kullan bakacağız dedi iltihab kurumadan ameliyat olmaz
zaten zarın kapanıp kapanmayacağı 6 ayda anlaşılır dedi bakalım... hayırlısı...
Pınarcım inşallah ağrın sıkıntın son bulur, ameliyatsız bu iş hallolur.
Kızlar hepinizle tanışmaktan mutluluk duydum. Bebekleriniz de sizlerde dünya tatlısısınız. Allah bebeklerinizi de sizleri de nazarlardan saklasın. Hep huzurlu, sağlıklı, mutlu olun inşallah.
Birisi fıstık gibisiniz kilo milo kalmamış demiş :) Yalancııııııı. Ben de 10 kilo var ama veremem herhalde, en azından 9 ayda aldık 9 ayda verelim felsefesine inat ben 9 ayda alıp 18 ayda vermeye niyetlendim.
Buluşmada da dediğim gibi nasıl bu kadar şeyi yazmaya vakit buluyorsunuz inanamıyorum size. Ben şu saat oldu ancak başına oturabildim. Yatmakta çok geciktim bu nedenle bu mesajı alıp bir de diğer tarafa kopyalayacağım :)
hahahayytt..yalan yok resimlere bakarken merveege şöyle bi dikkatimi çekti..yaw bu kıs bana benziyo yaw dedim..hatta eşime saclarını gösterdim bu sac bana yakışırmı diye hihi..onda güzel durmusta..neysem hepiniz< birbirnzden tatlısınız anne güzelligi var yuzlernzde..çok geçmiş olsun cnm yaa. sen çok yorma madem kendini, eşin ilgilensin ev işiyle, hayırlısıyla bir an evvel bulursunuz inş. böyle hergün aynı telaşı beklemek daha zordur şimdi
keşke Ebrum, keşke olsaydın cidden. bu arada orada kulağını çınlattık. Gülay Merveege'yi sana benzetti. sen Ebrusun herhalde dedi. ben de ondan ziyade beknur ebruya daha çok benziyo dedim. Hasret te nayır ikisi de benzemiyo diye atıldıkaydirigubbakcemile3