2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayy kızlar çok özendim vallaha.bende gelcektim ama kısmet değilmiş bi dahakine inşallah.hepiniz çok tatlı gözüküyosunuz..etrafın bakışları nasıldı çok merak ettim.

ay hepinizde pek tatlısınız maşallah ya bende bugün alışerişteydim doğan uslu uslu durdu hayatımda ilk kez 44 beden pantolonun içine zor girdim moralim çok bozuk fotoğrafları görmek için girdim maşallah hepiniz süpersiniz herkese iyigeceler

ayy kızlar çok özendim vallaha.bende gelcektim ama kısmet değilmiş bi dahakine inşallah.hepiniz çok tatlı gözüküyosunuz..etrafın bakışları nasıldı çok merak ettim.

inşallah bi dahakine gelirsin cnm. nasıl oğluşun iyi oldu mu mervecim? hiç sorma, bu kadar bebekli kadın nasıl toplandınız diye soran çok oldukaydirigubbakcemile3

İyigeceler Filizcim. ian hepimizin hala fazlası var, hiç sıkma canını yaniyerimseniben

üzülme cnm yanlız değilsin doğumdan önce 38 beden giyen ben, doğumdan sonra 42-44 arası giyiyorum, sütüm olsun diye habire yiyorum o kadar yemeye sütüm olsa da gam yemicem sütte yok:)))

inşallah bi dahakine gelirsin cnm. nasıl oğluşun iyi oldu mu mervecim? hiç sorma, bu kadar bebekli kadın nasıl toplandınız diye soran çok oldukaydirigubbakcemile3

iyi şükürler olsun.doktor tamamen geçti artık dedi.RABBİM evlatlarımızı korusun.eee sizin dikkat çekmemeniz mümkün değildi zaten.bir sürü minik melek

alsanaalsanasmile uykuyu sevmeyen Öznura da bak helee. kız kalk çabuk gel, tembellik etme işte

way be gözüm kesmiyo gelmiorum diosun yani süper!

südüklüüü....ben orda olcemde gözüm kesmiycekkkk..kalk bi silkele kendini dök incilerini kendine geeellll..mucuksempatiksalakcinni

ya kıza bak gözüm kesmiyo tembel , böylemi anlaşmıştık kalk hade giyin hemenlmaz:

dogum günün kutlu olsun cnm,nicve mutlu yıllara:)opuyorumnanaktan

Öznurdan hala bi ses yokboshayallersmile

birbirinden güzel 2010 mart annelerii...ve melekleri....sizleri sewiorum tımammmmııı:):)aşık oldum hepinize süpersiniz..opuyorumnanaktan

ben pazartesi işe başlayacağım.
ah öznur um..hayırlısı bitanem.
iyi şükürler olsun.doktor tamamen geçti artık dedi.RABBİM evlatlarımızı korusun.eee sizin dikkat çekmemeniz mümkün değildi zaten.bir sürü minik melek

ALLAH bidaha göstermesn sana bunları ve hiçbi anneye..cok gecmiş olsun güçlü anne..

Ebru ev işinde bi gelişme yok di mi cnm?
meral annemle cıktık akşam üzeri emlakcıya..adam kapatmış..annemde gel biz arastralım sahibinden bakalım bi gezip arastralim dedi..yolda gene panik atagım tuttu başım dönmeye başladı gezmek dolaşmak ne kelime adım attıgıma şükür ede ede dua ede ede ewime varabildim..hemen geldim ilacımı içtim kendime geldim..belki yarın kendimi iyi hissedersem bakarım aşkım..orda olmayı cok isterdim..kıskandım hepinizi ..

çok geçmiş olsun cnm yaa. sen çok yorma madem kendini, eşin ilgilensin ev işiyle, hayırlısıyla bir an evvel bulursunuz inş. böyle hergün aynı telaşı beklemek daha zordur şimdi
keşke Ebrum, keşke olsaydın cidden. bu arada orada kulağını çınlattık. Gülay Merveege'yi sana benzetti. sen Ebrusun herhalde dedi. ben de ondan ziyade beknur ebruya daha çok benziyo dedim. Hasret te nayır ikisi de benzemiyo diye atıldıkaydirigubbakcemile3

taburcu-esrin ve güzel kızı esin (sanırım esindi yaw)

Evet bizim ufaklık Esin :)
Pınar'ın açtığı başlığa yazdığım mesajı vakitsizlikten dolayı buraya da kopyalıyorum

Herkese iyi geceler...

kaydirigubbakcemile3 kopyala tatlım, iki iş olmasın. ben orda da dediğim gibi alıyorum Eymen paşayı ayağıma, bi yandan onu sallarken bi yandan da yazıyorum. Eymen bey zaten hep sallanmak istiyo başka türlü durmuyo.

hahahayytt..yalan yok resimlere bakarken merveege şöyle bi dikkatimi çekti..yaw bu kıs bana benziyo yaw dedim..hatta eşime saclarını gösterdim bu sac bana yakışırmı diye hihi..onda güzel durmusta..neysem hepiniz< birbirnzden tatlısınız anne güzelligi var yuzlernzde..
ben yatıorum aşkım yarın görsrz..iyigeceler..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…