2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

SNOW galiba ilaç çirmek için uğraşıyorsun. enjektörle dene. defne 50 günlükken hasta oldu. çok acayip tadı olan antibiyotiği öyle verdik. dr. bile şaşırdı nasıl içirebildiniz diye. yavaş yavaş akıtıyordum ağzına.
PANCUBEN öksürürken koluna yatırıp sırtına hafifce vur. bizde çok işe yaradı. geçmiş olsun.....

kızlar bir de şunu sorayım. defne gündüz pek emmek istemiyor. illaki uyuyacak ondan sonra emecek. 2-3 saatte bir ancak emiyor . öyle iştahlı falan emme de değil sadece 8 dk. zaman tuuttum hep 8 dk .
sizinkiler nasıl. malum hem zayıf doğdu hem de iştahsız. şuan yaklaşık 5100 gr. yemeyen çocuk ne zormuş.

Günaydınnn,

Sabah bir heyecanla açtım topiği, dünkü buluşmanın fotolarını görücem diye... Sonuç, büyük bir hayal kırıklığı !!! Yine websense'e takıldı fotolar, sinir oldum. ılk fırsatta evden bakarım.
Yazdıklarınızdan anladığım, çok güzel geçmiş buluşma sevindim. ıkincisine katılabilmeyi dilerim.

Bu arada yaklaşık 3 saat uykuyla işe geldim. Doruk huzursuzdu akşam nedense, uykusundan uyanıp ağladı hep. Şimdi iyiymiş çok şükür.

Gözyaşı kanalında tıkanıklık vardı ya, yine enfeksiyon kapmış gözü, bugün babası doktora götürecek. Dün konuştum doktoruyla, bi bakalım da küçük bir operasyonla açalım orayı dedi...

Öznurcum işe başlamana az kalmış. Şu anki ruh halini çok iyi anlıyorum, Allah sabır ve kolaylık versin...

kızlar bir de şunu sorayım. defne gündüz pek emmek istemiyor. illaki uyuyacak ondan sonra emecek. 2-3 saatte bir ancak emiyor . öyle iştahlı falan emme de değil sadece 8 dk. zaman tuuttum hep 8 dk .
sizinkiler nasıl. malum hem zayıf doğdu hem de iştahsız. şuan yaklaşık 5100 gr. yemeyen çocuk ne zormuş.

Canım dün toplanınca bunu da konuşmuştuk, artık çoğumuzun sadece 5 dk duruyor memede. Hele benim ki akşama doğru 2-3 dk bir huysuz, bir mızmız oluyor. Senin ki 8 dk yine iyi.

Ben işe başlamadan önce Doruk sürekli emmek istiyordu, o yüzden birşey söyleyemiyorum. akşamları da, sanırım özlediği için, bırakmak bilmiyor.
Ama benim oğlum da küçük doğdu, şimdi 3 ay 3 haftalık ve 5830 gr. Kilo alımı düzenliyse, ağırlığının düşük olması önemli değil diyor bizim doktor...

Günaydınnn,

Sabah bir heyecanla açtım topiği, dünkü buluşmanın fotolarını görücem diye... Sonuç, büyük bir hayal kırıklığı !!! Yine websense'e takıldı fotolar, sinir oldum. İlk fırsatta evden bakarım.
Yazdıklarınızdan anladığım, çok güzel geçmiş buluşma sevindim. İkincisine katılabilmeyi dilerim.

Bu arada yaklaşık 3 saat uykuyla işe geldim. Doruk huzursuzdu akşam nedense, uykusundan uyanıp ağladı hep. Şimdi iyiymiş çok şükür.

Gözyaşı kanalında tıkanıklık vardı ya, yine enfeksiyon kapmış gözü, bugün babası doktora götürecek. Dün konuştum doktoruyla, bi bakalım da küçük bir operasyonla açalım orayı dedi...

Öznurcum işe başlamana az kalmış. Şu anki ruh halini çok iyi anlıyorum, Allah sabır ve kolaylık versin...

Burcu geçmiş olsun. İnşallah kolaycacık hallolur. Bende sana soracağım unutuyorum. İşte kaç saat arayla, ne kadar süre, tek göğüs mü çift göğüs mü sağıyorsun. Sağdıkların ertesi gün sen yokken onu beslemeye yetiyor mu? Evden çıkmadan ne kadar önce besliyorsun. Sağdıklarını biberonla mı veriyor annen? Biberonla veriyorsa akşam seni emmesinde sorun yaşıyor musun?

SNOW galiba ilaç çirmek için uğraşıyorsun. enjektörle dene. defne 50 günlükken hasta oldu. çok acayip tadı olan antibiyotiği öyle verdik. dr. bile şaşırdı nasıl içirebildiniz diye. yavaş yavaş akıtıyordum ağzına.
PANCUBEN öksürürken koluna yatırıp sırtına hafifce vur. bizde çok işe yaradı. geçmiş olsun.....

sağol canım genelde bende öyle yapıyorum uyurkende öksürünce yan yatırıp sırtına hafifçe vuruyorum

Günaydınnn,

Sabah bir heyecanla açtım topiği, dünkü buluşmanın fotolarını görücem diye... Sonuç, büyük bir hayal kırıklığı !!! Yine websense'e takıldı fotolar, sinir oldum. İlk fırsatta evden bakarım.
Yazdıklarınızdan anladığım, çok güzel geçmiş buluşma sevindim. İkincisine katılabilmeyi dilerim.

ggeçmiş olsun canım damla verse yaa ne operasyonu alalalaa
senin için resim koydum canım hepsi birbirinden şahane anneler ve melekler...

Eklentiler

• $149036f.jpg
    $149036f.jpg
    14,6 KB · Görüntüleme: 19
  • $4978.jpg
    $4978.jpg
    18,8 KB · Görüntüleme: 19
  • $dsc06151sc.jpg
    $dsc06151sc.jpg
    19 KB · Görüntüleme: 30
kızlar uzun bir aradan sonra tekrar merhaba beni özlediniz mi ?
valla ben sizi çok özledim gep aklım sizdeydi ama birtürlü bilgisayarı açamadım bile uyumaya bile zor vakit buldum malum misafirler vardı
dün bursaya geldim artık gelirim aranıza geçmişte neler oldu okuma şansım olurmu bilmiyorum ama umarım herşey yolundaddır valla bende havadis bol :)

gecen hafta kocam geldi uzun bir aradan sonra çok iyiydik :) oğlum inanılmaz mutluydu onların kavuşması muhtesemdi gözyaşları içinde babası çok özlemiş oğlunu hep birlikteydiler :) tabii buarada cuma günü mahkeme var kararda değişiklik yok

buarada atanın kilo alımı durma noktasına gelmiş o yüzden mamasını 3 saatte bire indirdi dr. ve ek gıdaya geçelim dedi artık oğlenleri sebze çorbası içiyo ata meyva püresi yiyo yavaş yavaş arttırıyoruz ek besinleri

valla ben sizi çok özledim gep aklım sizdeydi ama birtürlü bilgisayarı açamadım bile uyumaya bile zor vakit buldum malum misafirler vardı
dün bursaya geldim artık gelirim aranıza geçmişte neler oldu okuma şansım olurmu bilmiyorum ama umarım herşey yolundaddır valla bende havadis bol :)

gecen hafta kocam geldi uzun bir aradan sonra çok iyiydik :) oğlum inanılmaz mutluydu onların kavuşması muhtesemdi gözyaşları içinde babası çok özlemiş oğlunu hep birlikteydiler :) tabii buarada cuma günü mahkeme var kararda değişiklik yok

buarada atanın kilo alımı durma noktasına gelmiş o yüzden mamasını 3 saatte bire indirdi dr. ve ek gıdaya geçelim dedi artık oğlenleri sebze çorbası içiyo ata meyva püresi yiyo yavaş yavaş arttırıyoruz ek besinleri

walla bugünde gözükmeseydin kayıp aranıyor diye bağıracaktım DOĞUM GÜNÜN TEKRARDAN KUTLU OLSUN....
Hakkında hersey hayırlısı olması dileğiyle

Burcu geçmiş olsun. İnşallah kolaycacık hallolur. Bende sana soracağım unutuyorum. İşte kaç saat arayla, ne kadar süre, tek göğüs mü çift göğüs mü sağıyorsun. Sağdıkların ertesi gün sen yokken onu beslemeye yetiyor mu? Evden çıkmadan ne kadar önce besliyorsun. Sağdıklarını biberonla mı veriyor annen? Biberonla veriyorsa akşam seni emmesinde sorun yaşıyor musun?

Esrincim sağol...
Anlatayım şimdi ben sana:
İşteyken 3 saatte bir sağıyorum, iki göğsümü de...
Bir sefer yaklaşık yarım saat sürüyor.
Her zaman aynı miktarda süt çıkmıyor tabi ama toplamda en az 300 cc çıkması için uğraşıyorum.
Bazı günler, sütün az olduğunu fark edersem, işten çımadan önceki son seferde tek göğsümü sağır, diğerini Doruk'a saklıyorum.
Ben işe başlamadan çok önce süt sağıp depolamıştım, Doruk hala o depoları tüketiyor.
Şu an günde 300-320 cc civarı içiyor, benim sağdıklarım şimdilik bu miktarı karşılayacak düzeyde çok şükür.
Evden saat 7'de çıkıyorum. 5:45 gibi kalkıyorum, biraz uyansın diye bekliyorum, uyanmazsa yavaşça kaldırıp memeyi veriyorum ağzına. Çoğu zaman emiyor. Ama bu sabah zaten 5'te yattığı için emzirmedim.
Sağdıklarımı biberonla veriyor annem, pazartesi günleri biraz zorlanıyor Doruk biberonu almakta ama sonra alışıyor. Beni emmesinde henüz hiç sorun olmadı çok şükür.

Sen zaman başlıyorsun canım?
İnşallah sen de Esin de kolayca alışırsınız...

sağol canım genelde bende öyle yapıyorum uyurkende öksürünce yan yatırıp sırtına hafifçe vuruyorum

ggeçmiş olsun canım damla verse yaa ne operasyonu alalalaa
senin için resim koydum canım hepsi birbirinden şahane anneler ve melekler...

Ayfer sen birtanesin valla, çok teşekkür ederim. Ne tatlı bu anneler ve kuzuları, maaşallah...
Canım damla verdi, masaj verdi hepsini uyguluyoruz ama geçmiyor. iki gün geçiyor, sonra yine başlıyor. Elleri sürekli gözünde, kaşınıyor sanırım, o yüzden de mikrop kapıyor. Defalarca ellerini yıkıyoruz ama ne fayda... Kendi de çok huzursuz oluyor yazık, ben de istemiyorum operasyon ama sürekli enfekte olması da iyi birşey değil. Bakalım bi görsün doktoru...

günaydın şekerlerim ballarım nasılsınız a.s.
serhanım annesine bi iyilik yaptı dün akşam 8.30 da uyudu sabah 5 de uyandı tabi bende 10.30 da yattım iyi uyumuşum kesintisiz uyku günler sonra sersemletti beni hala kendime gelmiş değilim
5 te uyandık 7 de tekrar uyudu 8 .30 da uyandı az önce yine uyudu bakalım ne kadar sürecek
dün aldığım ana kucağını çok sevdi oyuncaklarına ulaşmaya çalışıyor naralar atıyor resmen

dün çok güzeldi doyamamışım sanırım gece sabaha kadar rüyalarıma girdi boshayallersmile
hasretin yoğurt tarifini mayalıyordum rüyamda ek gıdalara geçmek için bu kadarmı sabırsızlanır bi insan rüyamda bile bunu düşünüyorum cokacimcoook

hoşgeldin canım doğum gününmüş sanırım nice yaşlara inşallah sevdiklerinle
yazdıkların içimi burktu valla yaşamayan anlayamaz ama keşke dönüşü olsa senin için çok sevinirim mutlu olmanı isterim oğluşunun da tabiki hakkınızda hayırlısı olsun
ata'nın da ek besinlere geçmesi ne güzel yarasın afiyet bal şeker olsun annesi

Hoşgeldin canım...
Hakkınızda hayırlısı olsun, keşke bir değişiklik umudu olsa, en çok Ata için sevinirdim. Ama imkansızsa, inşallah önce Ata sonra da siz böyle çok mutlu olursunuz...

günaydın şekerlerim ballarım nasılsınız a.s.
serhanım annesine bi iyilik yaptı dün akşam 8.30 da uyudu sabah 5 de uyandı tabi bende 10.30 da yattım iyi uyumuşum kesintisiz uyku günler sonra sersemletti beni hala kendime gelmiş değilim
5 te uyandık 7 de tekrar uyudu 8 .30 da uyandı az önce yine uyudu bakalım ne kadar sürecek
dün aldığım ana kucağını çok sevdi oyuncaklarına ulaşmaya çalışıyor naralar atıyor resmen

dün çok güzeldi doyamamışım sanırım gece sabaha kadar rüyalarıma girdi boshayallersmile
hasretin yoğurt tarifini mayalıyordum rüyamda ek gıdalara geçmek için bu kadarmı sabırsızlanır bi insan rüyamda bile bunu düşünüyorum cokacimcoook

Ohhh ne güzel, maaşallah... Uyudukça uyuyası geliyor bunların :)

Hoşgeldin canım...
Hakkınızda hayırlısı olsun, keşke bir değişiklik umudu olsa, en çok Ata için sevinirdim. Ama imkansızsa, inşallah önce Ata sonra da siz böyle çok mutlu olursunuz...

Ohhh ne güzel, maaşallah... Uyudukça uyuyası geliyor bunların :)

ewt ara ara böyle dönemleri var sanırım geçenlerde de hiç uyumuyordu şimdi onları telafi ediyor sanırımmirmirmirmir

günaydın güzel annelerr...
sabah gözümü açamadım kipriklerim birbirine yapışmış çapaktan sıcak suyla yıkadım,
ama gözümün içi çok kırmızı bende dr gidecem birazdan mirobu ogluma geçmeden
düzelmesi lazım.oglumu kucagıma alamıyorum korkudan yaa off.
kujumgerçekten böyle tanıştıktan sonra insan daha bir güveniyo sanki birbirine daha samimi olunuyo,çok güzel bir buluşmaydı bende dilimden düşmüyo artık eşim anlata anlata bitiremedin diyo, bu arada eşimde hepinizin ismini ezberledikaydirigubbakcemile3

X