- 28 Şubat 2010
- 4.988
- 0
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #65.021
iyigeceler cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bayıldım fotolara harikasınız kızlar..........
kızlar bir de şunu sorayım. defne gündüz pek emmek istemiyor. illaki uyuyacak ondan sonra emecek. 2-3 saatte bir ancak emiyor . öyle iştahlı falan emme de değil sadece 8 dk. zaman tuuttum hep 8 dk .
sizinkiler nasıl. malum hem zayıf doğdu hem de iştahsız. şuan yaklaşık 5100 gr. yemeyen çocuk ne zormuş.
kızlar bir de şunu sorayım. defne gündüz pek emmek istemiyor. illaki uyuyacak ondan sonra emecek. 2-3 saatte bir ancak emiyor . öyle iştahlı falan emme de değil sadece 8 dk. zaman tuuttum hep 8 dk .
sizinkiler nasıl. malum hem zayıf doğdu hem de iştahsız. şuan yaklaşık 5100 gr. yemeyen çocuk ne zormuş.
Günaydınnn,
Sabah bir heyecanla açtım topiği, dünkü buluşmanın fotolarını görücem diye... Sonuç, büyük bir hayal kırıklığı !!! Yine websense'e takıldı fotolar, sinir oldum. İlk fırsatta evden bakarım.
Yazdıklarınızdan anladığım, çok güzel geçmiş buluşma sevindim. İkincisine katılabilmeyi dilerim.
Bu arada yaklaşık 3 saat uykuyla işe geldim. Doruk huzursuzdu akşam nedense, uykusundan uyanıp ağladı hep. Şimdi iyiymiş çok şükür.
Gözyaşı kanalında tıkanıklık vardı ya, yine enfeksiyon kapmış gözü, bugün babası doktora götürecek. Dün konuştum doktoruyla, bi bakalım da küçük bir operasyonla açalım orayı dedi...
Öznurcum işe başlamana az kalmış. Şu anki ruh halini çok iyi anlıyorum, Allah sabır ve kolaylık versin...
SNOW galiba ilaç çirmek için uğraşıyorsun. enjektörle dene. defne 50 günlükken hasta oldu. çok acayip tadı olan antibiyotiği öyle verdik. dr. bile şaşırdı nasıl içirebildiniz diye. yavaş yavaş akıtıyordum ağzına.
PANCUBEN öksürürken koluna yatırıp sırtına hafifce vur. bizde çok işe yaradı. geçmiş olsun.....
Günaydınnn,
Sabah bir heyecanla açtım topiği, dünkü buluşmanın fotolarını görücem diye... Sonuç, büyük bir hayal kırıklığı !!! Yine websense'e takıldı fotolar, sinir oldum. İlk fırsatta evden bakarım.
Yazdıklarınızdan anladığım, çok güzel geçmiş buluşma sevindim. İkincisine katılabilmeyi dilerim.
Bu arada yaklaşık 3 saat uykuyla işe geldim. Doruk huzursuzdu akşam nedense, uykusundan uyanıp ağladı hep. Şimdi iyiymiş çok şükür.
Gözyaşı kanalında tıkanıklık vardı ya, yine enfeksiyon kapmış gözü, bugün babası doktora götürecek. Dün konuştum doktoruyla, bi bakalım da küçük bir operasyonla açalım orayı dedi...
Öznurcum işe başlamana az kalmış. Şu anki ruh halini çok iyi anlıyorum, Allah sabır ve kolaylık versin...
kızlar uzun bir aradan sonra tekrar merhaba beni özlediniz mi ?
valla ben sizi çok özledim gep aklım sizdeydi ama birtürlü bilgisayarı açamadım bile uyumaya bile zor vakit buldum malum misafirler vardı
dün bursaya geldim artık gelirim aranıza geçmişte neler oldu okuma şansım olurmu bilmiyorum ama umarım herşey yolundaddır valla bende havadis bol :)
gecen hafta kocam geldi uzun bir aradan sonra çok iyiydik :) oğlum inanılmaz mutluydu onların kavuşması muhtesemdi gözyaşları içinde babası çok özlemiş oğlunu hep birlikteydiler :) tabii buarada cuma günü mahkeme var kararda değişiklik yok
buarada atanın kilo alımı durma noktasına gelmiş o yüzden mamasını 3 saatte bire indirdi dr. ve ek gıdaya geçelim dedi artık oğlenleri sebze çorbası içiyo ata meyva püresi yiyo yavaş yavaş arttırıyoruz ek besinleri
Burcu geçmiş olsun. İnşallah kolaycacık hallolur. Bende sana soracağım unutuyorum. İşte kaç saat arayla, ne kadar süre, tek göğüs mü çift göğüs mü sağıyorsun. Sağdıkların ertesi gün sen yokken onu beslemeye yetiyor mu? Evden çıkmadan ne kadar önce besliyorsun. Sağdıklarını biberonla mı veriyor annen? Biberonla veriyorsa akşam seni emmesinde sorun yaşıyor musun?
sağol canım genelde bende öyle yapıyorum uyurkende öksürünce yan yatırıp sırtına hafifçe vuruyorum
ggeçmiş olsun canım damla verse yaa ne operasyonu alalalaa
senin için resim koydum canım hepsi birbirinden şahane anneler ve melekler...
valla ben sizi çok özledim gep aklım sizdeydi ama birtürlü bilgisayarı açamadım bile uyumaya bile zor vakit buldum malum misafirler vardı
dün bursaya geldim artık gelirim aranıza geçmişte neler oldu okuma şansım olurmu bilmiyorum ama umarım herşey yolundaddır valla bende havadis bol :)
gecen hafta kocam geldi uzun bir aradan sonra çok iyiydik :) oğlum inanılmaz mutluydu onların kavuşması muhtesemdi gözyaşları içinde babası çok özlemiş oğlunu hep birlikteydiler :) tabii buarada cuma günü mahkeme var kararda değişiklik yok
buarada atanın kilo alımı durma noktasına gelmiş o yüzden mamasını 3 saatte bire indirdi dr. ve ek gıdaya geçelim dedi artık oğlenleri sebze çorbası içiyo ata meyva püresi yiyo yavaş yavaş arttırıyoruz ek besinleri
günaydın şekerlerim ballarım nasılsınız a.s.
serhanım annesine bi iyilik yaptı dün akşam 8.30 da uyudu sabah 5 de uyandı tabi bende 10.30 da yattım iyi uyumuşum kesintisiz uyku günler sonra sersemletti beni hala kendime gelmiş değilim
5 te uyandık 7 de tekrar uyudu 8 .30 da uyandı az önce yine uyudu bakalım ne kadar sürecek
dün aldığım ana kucağını çok sevdi oyuncaklarına ulaşmaya çalışıyor naralar atıyor resmen
dün çok güzeldi doyamamışım sanırım gece sabaha kadar rüyalarıma girdi boshayallersmile
hasretin yoğurt tarifini mayalıyordum rüyamda ek gıdalara geçmek için bu kadarmı sabırsızlanır bi insan rüyamda bile bunu düşünüyorum cokacimcoook
Hoşgeldin canım...
Hakkınızda hayırlısı olsun, keşke bir değişiklik umudu olsa, en çok Ata için sevinirdim. Ama imkansızsa, inşallah önce Ata sonra da siz böyle çok mutlu olursunuz...
Ohhh ne güzel, maaşallah... Uyudukça uyuyası geliyor bunların :)