2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yawrum milupa dururken neden hero baby....

canım eşime sponsor hediye etmişler o yüzden ama zaten milupa da alırken hafif gazı oluyordu netice de her mama yapıyor ben az veriyorum en fazla bir yere gideceksek 120 cc evdeysem 60yada 90 cc günde 3 kez gerisinde hep beni emiyor ay sonunda bende ek gıdalara başlarım yavaş yavaş şu öksürüğü atlatalımda 2 gündür böyle iyiki zamanında gitmişim ....((((

dünürüm sağol ve size de büyük geçmiş olsun canım dualarımız sizinle dikkat et sende kendine üzme olur mu?

Nimetcim sağol yeni gördüm yazdıklarını o huzurluyken ben daha da huzurluyum ilaçlardan olucak 8.30 dan berş uyuyor mışıl mışıl bende alıyorum yanıma emziriyorum ve tekrardan uyuyor

slm milet ne var ne yok ek gıdalaar başlanmış anlaşılan ben doktora sorum geçen ay ne zaman başlarız belli olmaz dedi yaa bende bayramdan sonra başlarız diye umut ediyodum ama çalışıcam da bende de öle süt yok fazla ama inat ettim mama vermizem diye sürekli emzirdim en az 3 saat memede kalıyodu 2 ay gce gündüz uyumadım ama başardım gerçi hala öle göğsümden süt akmıyo amam kaliteli maşallahı var oğluşumun topaç gib: bu arada szilere doktormu dedi ek gıdalara başlayın diye

En erkenci benim altida kalktim ege uyandi besledi babasi saclarimi duzlestirmeye cabaliyorum ancak dun gece islak uyattim icin beni dinlemiyolar camasir astim utu yaptim simdide yavastan canta hazirliccam ben evden 11 cikicam bikini felan alicam kendimdede aman isim var yani sizden ojce gelmem sizin yaniniza 2 bulur habariniz olsun beni tanirsiniz herhal gobuklu

günaydın güzel hanımlar hepinizden şöyle en güzelinden buluşma sonrası resim bekliyorum aklım ve yüreğim sizinle kocaman öpüyorum...

tamam eftelcim senin niye foton yok hiç bacım.geçmişolsun bebeğine.
ayyy mervecim kıyamam yaa neyseki ucuz atlattı kerata olsun bebekler kelkende güzel olur.
herkese iyigeceler ben biraz faceyi düzenliyeyim
sagol cnm, sinirlendim kaldırdım ama sinirim geçti :)) yine koyarım resmimi,
hosbulduk bacım :)))

geliyorum canım.ama cokkkkkkk zor olacak valla.nasil otobuse binecegim oglani nasil tasiyacagim hem araba hem oglusum hem canta hic bi fikrim yok .
öznur sen ablandan geçmiyecekmiydin,cnm arabasına koy otobüsle geliceksen otobüstekiler yardımcı oluyo ben şahsen hiç zorlanmıyorum :))

günaydın,ohh maşallahın var cnm bütün işleri bitirmişsin..tanırız herhal fotodan:)))yerimseniben

Günaydın kızlar, dualarınız için teşekkür ediyorum.

Sizin bebeler dönüyor mu yatakta? Yan dönmeyi geçtim başının olduğu yere ayaklarını getirerek uyanıyor. Bir de sağ sola dönmeye uğraşıyor.. 2.30'da kalktık sıpa, kahkahalarla oyun oynuyor benimle. Sürekli böyleyiz. Normal bir şekilde yatıp da uyanmıyor. Çığlık çığlığa oynuyor şimdi bizim yatkta, babasını uyandırmaya çalışıyor.

Bugün buluşma varmış çok özendim vallahi... Umarım güzel vakit geçirirsiniz.. Öpüyorum hepinizi...

günaydın.
yağız bir defa döndü, şimdi hep yatarken meme veriorum ya yanında meme varmış gibi kafayı çeviriyo o zaman dönüyo, normalde yattıgı gibi kalkıyo

geçmiş olsun Pınar eymende maşalla kg iyi 6060 gr 60cm boyu uğurlu rakam olucak 6 ve 6nın katları

6 ya bakış açımı değiştirdin sağ ol
cnm hilal bebeğe geçmiş olsun çabucak iyileşir inşallah
aramızda olmanı çok isterdik ama boshayallersmile

geçmiş olsun canım........bu kulak ağrısı yordu baya seni........

a.s.

Geçmişe dönmedim, umarım tüm bebeklerimiz iyidir...

Allah babacığına acil şifalar versin kaç damar tıkalı bilmiyorum ama benim annemin 2 damarında stent var önce stent deneyin by pass en son çare...

sanki biz de göbük yok göbük de var her yerde var işte var:gitme:
bende 11 gibi çıkacağım inşallah
otobüs 1-1.5 saat sürüyor inşallah eymen huysuzluk yapmaz....[/B]

wayy wayyy wayy hawaya bakın süperrrrrrr
acaip tırsıyorum yine sabah sabah işler yoğun inşallah şu yeni eleman gelirde kocamla uğraşmak zorunda kalmam:1ninca:
gece 2yi geçiodu yatağa girdim sabah 7de benim küçük zombim annesini dikti ayağa sağolsun gözlerim balon gibi:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…