- 28 Şubat 2010
- 4.988
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #64.761
yok canım kocimle daha 2 dakka önce lafını yaptık ewdeydim emzikleri kaynatmıştım napıyosun dedi sen burda bnde hazırlanıyorum dedim.. e gel şurda du serwisleri bitiriim öğlene kadar dedi:lepi: yani geliorum..
en güwenli yer cewahir böyle bi günde
taburcu war, merwe egede kesin gelio
kararlı ol hiç kimseyi takma aynı sey benimde basımda olacak eylülde büro acınca k.validemde bakmak isteyecek ben bir yolunu bulup baktırmayacagım.
anneme cok alıstı doruk onsuz durmuyo falan desen yada ben bakayım dediginde tşk et annem bakacak de acık acık ..
kayınvaliden uzun bi süreliğine mi geliyo cnm? bence hiç oralı olmadan, eski düzeni devam ettir. yani ona bişi sorma.ama o yine de ben burdayken annenin gelmesine gerek yok derse, olsun anne gelsin hem sana arkadaş olkur ben yokken hem de tüm işler sana kalmaz falan dersin
anen we kaynanan aynı çatıda ortak nokta torun we sen işteeyvahedigeldismile hiç hoşuma gitmedi allah yardımcın olsun bnce sen en baştan gardını al...
tek kalmıyalım sonra orada:))Sümeyra da gelecekler arasındaydı ama hiç sesi çıkmıyor. Ayfer de gelemiyor. Pınar da belki gelmeyecek. eeee kim kalıyo geriye?
Meral-Hasret-Gülay-Öznur-Seyhan-Nİmet , sanırım bu kadar
Hasret sen de iş var diye gelmemezlik etmezsin inş. Gülay da korkudan gelmemezlik etmez. Öznur da yolu gözüm yemedi demez inş.
taburcu war, merwe egede kesin gelio
Canım benimki bizde kalıyor maalesef... Otomatikman bakar pozisyona geçiyor yani kadın...
En az bir ay kalır...
Aslında daha uzun süre kalma potansiyeli var ama ben dayanamadığım için gidiyor.
O kadar zor ki anlatamam...
Ama dediğin doğru, öyle söylemek iyi olabilir.
Anlarsa tabi cadı...
Canımsın, nasıl hislerime tercüman olmuşsun...
Benim de hiç hoşuma gitmiyor, nefesim daralıyor düşündükçe...
Geçen geldiğinde ne manyaklıklar yaptı, yazmamıştım o zaman.
Annem Doruk'u çok sahiplenmişmiş diye gidip eşime şikayetler etti, bir gece annemin bizde kalıp Doruk'la ilgilenmesini istedim diye olay çıkardı. Çocuğu herkesten kıskanıyor, uyuyan çocuğun acıkmıştır diye altını açıyor falan filan... Şimdi ben strese girmeyeyim de napıyım eyvahedigeldismile
hasret ben nomu yoluyom sana sende bana yolla ne olur ne olmaz,bi dakkkaaaaaa
pınar gelmezse e nasıl haberleşcez bütün numaralar pınarda..
Canım benimki bizde kalıyor maalesef... Otomatikman bakar pozisyona geçiyor yani kadın...
En az bir ay kalır...
Aslında daha uzun süre kalma potansiyeli var ama ben dayanamadığım için gidiyor.
O kadar zor ki anlatamam...
Ama dediğin doğru, öyle söylemek iyi olabilir.
Anlarsa tabi cadı...
Canımsın, nasıl hislerime tercüman olmuşsun...
Benim de hiç hoşuma gitmiyor, nefesim daralıyor düşündükçe...
Geçen geldiğinde ne manyaklıklar yaptı, yazmamıştım o zaman.
Annem Doruk'u çok sahiplenmişmiş diye gidip eşime şikayetler etti, bir gece annemin bizde kalıp Doruk'la ilgilenmesini istedim diye olay çıkardı. Çocuğu herkesten kıskanıyor, uyuyan çocuğun acıkmıştır diye altını açıyor falan filan... Şimdi ben strese girmeyeyim de napıyım eyvahedigeldismile
burcum Allah yardımcın olsun,KISKANÇ KAYNANAYLA SORUNLU KAYNANAYLA YAŞAMAK ÇOK ZOR, HİÇ BİR ŞEKİLDE TAVİZ VERME. BENİM KAYINVALİDEM ALINGAN OLDUGU İÇİN ANNEMİ TEMBİHLEMİŞTİM EGER ONUN YANINDA SESİM YÜKSELİRSE ZORUNA GİTMESİN BEN ONA SİNİRİMDEN BAGIRIYORUM DİYE ANNEM ANLAYIŞLIYDI SAGOLSUN .KIZIM SANA SÖYLÜYORUM GELİNİM SEN ANLA MİSALİ ODA ÇEKİLİYODU KENARA SENDE BU TAKTIGİ UYGULA,,
kızlar hava esİyo sankİ bebeklere gİydİreceksİnİz uzun kollumu kısa kollumu?
Günaydın kızlar bende gelicem...
hasret sana özelden attım tel numaramı, alınca sende bana telefondan msj atarmısın?
ben çıkıcam çünkü bilgisayara bakamıcam
işte o yüzden en baştan gardını al fazla yüz göz olma çok ta somurtma dengeyi kur çocuğun söz konusu olunca gerildiğini söyle zaten sütünün iş stresinden azaldığını belirt en baştan laf arasında.. inşallah güzel bi şekilde ağırlayıp uğurlarız seni dekaydirigubbakcemile3
wallahi canım çok zor işin stresli günler seni bekliyor eşinle hemen bu akşam aç konuyu olabilecekler hakkında tüyolar wer o da ona göre anasıyla konuşsun
kızlar hava esİyo sankİ bebeklere gİydİreceksİnİz uzun kollumu kısa kollumu?
Kızlar zaten kahve dünyasında buluşucaz ya, ille de buluruz birbirimizi. ama olur da orası kalabalık olur ve başka yere geçersek, gecikebilecek arkadaşlr tellerini bıraksınlar tabi.
hasret ben de sana telimi atayım sen de gönder cnm, ne olur ne olmaz
Seyhan da sizden haber beklicem diyodu dün gece, o bugün doktorda olacaktı. Pınar haber vermiştir inş. Pınar da ortaıkta yok, belki de yola çıkmıştırsempatiksalakcinni
aaaa çok özendim ben şimdi bu buluşma telaşına :)
ohhh buluşun bakalım...fotoğraf istiyorummm....sempatiksalakcinni
sagol cnm, sinirlendim kaldırdım ama sinirim geçti :)) yine koyarım resmimi,
öznur sen ablandan geçmiyecekmiydin,cnm arabasına koy otobüsle geliceksen otobüstekiler yardımcı oluyo ben şahsen hiç zorlanmıyorum :))
günaydın,ohh maşallahın var cnm bütün işleri bitirmişsin..tanırız herhal fotodan:)))yerimseniben
Öznurrrr, ne işin var burda anacım? senin yola çıkman lazım artıkın. geliyon di mi?