2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canlarm kulağım ağrıyor biliyorsunuz başımda dönüyor dolayısıyla eşim bu halimi görünce gidemezsin dedi
ben yeğenimi çağırdım eğer o gelirse geleceğim gelmezse malesef gelemeyeceğim
:gitme:

fermuar uca dikkat canannnnnn! şu yan yastığı falan salla gitsin artık canım ya kocaman oldular biizmkide battaniyeyi suratına kapatıyo alıyop ağzına sokuyo yiyo falankaydirigubbakcemile3

ya birde kızlar ben bu çocuğa ne uzatsam elimden alıp ağzına götürüyor çok hijyen olmam lazım. geçen bezini değişiyorum yatağın üzerinde onu açık bıraktım öyle mutfağa gittim bir geldim altından aldığım bezi almış yiyoooosempatiksalakcinni

pınarrrr:sinifsinif: canım parol yada minoset içsene geçen benimde fena kulak ağrım tuttu parolla geçirdim zararı yok biliosun.. yeğeninede ara baskıyı kur.. gel ama lütfeeenn

Ben o kadar takilmiyorum cocuklarin mikrobada ihtiyaci var bi ark var alisveris merk goturmuyo cucu asilai ytam degil nikrop kapar diye valla oyuncaklari onbeste bir elde yikiyorum zaten giysilerde yikaniyo jabire olama onun haricinde bisey yapmiyorum yapamam zaten
Bende ev isleriyle ugrasamam bugun valla anca cantayi hazor ettim bi bavul oldu nerdeyse aman of

Buarada bende kuzenimle gelicem 14 yasinda gizem adi haberiniz olsun da rahat ederim hemde alisveris yapicam oncesinde

slm milet ne var ne yok ek gıdalaar başlanmış anlaşılan ben doktora sorum geçen ay ne zaman başlarız belli olmaz dedi yaa bende bayramdan sonra başlarız diye umut ediyodum ama çalışıcam da bende de öle süt yok fazla ama inat ettim mama vermizem diye sürekli emzirdim en az 3 saat memede kalıyodu 2 ay gce gündüz uyumadım ama başardım gerçi hala öle göğsümden süt akmıyo amam kaliteli maşallahı var oğluşumun topaç gib: bu arada szilere doktormu dedi ek gıdalara başlayın diye

doktoru salladım gitti wallahi takmıyorum artık doktor moktor bne kendi bildiğim gibi yapmayı yeğledim çocuk konusunda.. netten araştırıyorum doktor sitelerindefink atıyorum we kendi kendime yawaş yawaş başlattım.. öyle çok değil sürekli emziriyorum öğlen yoğurt weriorum birde akşama doğru meywe yada sebze püresi o kadar.. gündüz hiç mama wermiorum gece 4-5 arası bir öğün mama.. bu şekilde bizim bslnememiz..

Ben o kadar takilmiyorum cocuklarin mikrobada ihtiyaci var bi ark var alisveris merk goturmuyo cucu asilai ytam degil nikrop kapar diye valla oyuncaklari onbeste bir elde yikiyorum zaten giysilerde yikaniyo jabire olama onun haricinde bisey yapmiyorum yapamam zaten
Bende ev isleriyle ugrasamam bugun valla anca cantayi hazor ettim bi bavul oldu nerdeyse aman of

e bezini wer o zamn yesin ege sidikli sidiklikaydirigubbakcemile3 we biliosun ki biz ewde değiliz canım dükkanda o yüz<den dikkat etmeliyim biraz daha:KK3: uykusu geldi benim mıncırın ewe geçimde yatağına bırakıp geliym şunu... ooo kakada yapmış leşş:dilcikar:

Kizlar bulusma olmasin bu gece heryeri bombalamislar yakmislar taksim taraflarini annem geldi simdi o anlatiyo

yok be canım halkalıda olmuş we bilirsin ki 1 günde 1den fazla olay yapmazlar tarzları değil asıl bu gün en güwenli gün
heryer şimdi çewik kuwwet koruma içindedir
her taraf asayiştedir...

bizi bile yolda ttup ararlarsa şaşmayın, bu gün heryerde süper asayiş sağlanmış on binlerce polis dewrede rahat olun...

canlarm kulağım ağrıyor biliyorsunuz başımda dönüyor dolayısıyla eşim bu halimi görünce gidemezsin dedi
ben yeğenimi çağırdım eğer o gelirse geleceğim gelmezse malesef gelemeyeceğim
:gitme:

yapma cnm yaa, mutlaka ayarla da yeğeni gel inş.

yok be canım halkalıda olmuş we bilirsin ki 1 günde 1den fazla olay yapmazlar tarzları değil asıl bu gün en güwenli gün
heryer şimdi çewik kuwwet koruma içindedir
her taraf asayiştedir...

bence de aynı gün iki eylem olmaz. nedir bu yaaa. yine başladı Allahın belalarıkötükedihüso

Sümeyra da gelecekler arasındaydı ama hiç sesi çıkmıyor. Ayfer de gelemiyor. Pınar da belki gelmeyecek. eeee kim kalıyo geriye?

Meral-Hasret-Gülay-Öznur-Seyhan-Nımet , sanırım bu kadar

Hasret sen de iş var diye gelmemezlik etmezsin inş. Gülay da korkudan gelmemezlik etmez. Öznur da yolu gözüm yemedi demez inş.

Günaydın,

ıstanbullu anneler, hava güzel şansınıza, çok sevindim, buluşun bakalım... ıyi eğlenceler hepinize...

Geçmişe bakamadım ama anladığım kadarıyla Alp ve Hilal rahatsızlanmışlar biraz, ikisine geçmiş olsun...

Dünden beri sütüm azaldı biraz, canım sıkılıyor. Bakıma aldım kendimi, umarım artar yeniden. Haftaya kayınvalidem geliyor kızlar, şimdiden sardı stresi. Geçen sefer yaptıklarını düşününce, bu defa neler gelecek başıma bilmiyorum. Annemin bakmasını istemeyecek şimdi, kendi bakmak isteyecek Doruk'a. Ama ben onun bakmasını hiç istemiyorum. Zaten farklı insanın bakmasını da doğru bulmuyorum, çocuk br kişinin sistemin alışmışken öyle gitmeli diye düşünüyorum. Annem sabah ben işe giderken gelse bir dert, gelmese bir dert. Herşey kayınvalidem olmadığı zamanki gibi devam etse bir dert, yeni düzen kurulsa bir dert... Bana bi akıl verin nolur, napıcam ben?

Günaydın,

İstanbullu anneler, hava güzel şansınıza, çok sevindim, buluşun bakalım... İyi eğlenceler hepinize...

Geçmişe bakamadım ama anladığım kadarıyla Alp ve Hilal rahatsızlanmışlar biraz, ikisine geçmiş olsun...

Dünden beri sütüm azaldı biraz, canım sıkılıyor. Bakıma aldım kendimi, umarım artar yeniden. Haftaya kayınvalidem geliyor kızlar, şimdiden sardı stresi. Geçen sefer yaptıklarını düşününce, bu defa neler gelecek başıma bilmiyorum. Annemin bakmasını istemeyecek şimdi, kendi bakmak isteyecek Doruk'a. Ama ben onun bakmasını hiç istemiyorum. Zaten farklı insanın bakmasını da doğru bulmuyorum, çocuk br kişinin sistemin alışmışken öyle gitmeli diye düşünüyorum. Annem sabah ben işe giderken gelse bir dert, gelmese bir dert. Herşey kayınvalidem olmadığı zamanki gibi devam etse bir dert, yeni düzen kurulsa bir dert... Bana bi akıl verin nolur, napıcam ben?

kararlı ol hiç kimseyi takma aynı sey benimde basımda olacak eylülde büro acınca k.validemde bakmak isteyecek ben bir yolunu bulup baktırmayacagım.
anneme cok alıstı doruk onsuz durmuyo falan desen yada ben bakayım dediginde tşk et annem bakacak de acık acık ..

Sümeyra da gelecekler arasındaydı ama hiç sesi çıkmıyor. Ayfer de gelemiyor. Pınar da belki gelmeyecek. eeee kim kalıyo geriye?

Meral-Hasret-Gülay-Öznur-Seyhan-Nİmet , sanırım bu kadar

Hasret sen de iş var diye gelmemezlik etmezsin inş. Gülay da korkudan gelmemezlik etmez. Öznur da yolu gözüm yemedi demez inş.

yok canım kocimle daha 2 dakka önce lafını yaptık ewdeydim emzikleri kaynatmıştım napıyosun dedi sen burda bnde hazırlanıyorum dedim.. e gel şurda du serwisleri bitiriim öğlene kadar dedi:lepi: yani geliorum..
en güwenli yer cewahir böyle bi günde

Günaydın,

İstanbullu anneler, hava güzel şansınıza, çok sevindim, buluşun bakalım... İyi eğlenceler hepinize...

kayınvaliden uzun bi süreliğine mi geliyo cnm? bence hiç oralı olmadan, eski düzeni devam ettir. yani ona bişi sorma.ama o yine de ben burdayken annenin gelmesine gerek yok derse, olsun anne gelsin hem sana arkadaş olkur ben yokken hem de tüm işler sana kalmaz falan dersin

Günaydın,

anen we kaynanan aynı çatıda ortak nokta torun we sen işteeyvahedigeldismile hiç hoşuma gitmedi allah yardımcın olsun bnce sen en baştan gardını al...

X