- 16 Haziran 2009
- 4.014
- 8
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #64.741
beni tanırsınız deilmi?
slm milet ne var ne yok ek gıdalaar başlanmış anlaşılan ben doktora sorum geçen ay ne zaman başlarız belli olmaz dedi yaa bende bayramdan sonra başlarız diye umut ediyodum ama çalışıcam da bende de öle süt yok fazla ama inat ettim mama vermizem diye sürekli emzirdim en az 3 saat memede kalıyodu 2 ay gce gündüz uyumadım ama başardım gerçi hala öle göğsümden süt akmıyo amam kaliteli maşallahı var oğluşumun topaç gib: bu arada szilere doktormu dedi ek gıdalara başlayın diye
Ben o kadar takilmiyorum cocuklarin mikrobada ihtiyaci var bi ark var alisveris merk goturmuyo cucu asilai ytam degil nikrop kapar diye valla oyuncaklari onbeste bir elde yikiyorum zaten giysilerde yikaniyo jabire olama onun haricinde bisey yapmiyorum yapamam zaten
Bende ev isleriyle ugrasamam bugun valla anca cantayi hazor ettim bi bavul oldu nerdeyse aman of
canlarm kulağım ağrıyor biliyorsunuz başımda dönüyor dolayısıyla eşim bu halimi görünce gidemezsin dedi
ben yeğenimi çağırdım eğer o gelirse geleceğim gelmezse malesef gelemeyeceğim :gitme:
yok be canım halkalıda olmuş we bilirsin ki 1 günde 1den fazla olay yapmazlar tarzları değil asıl bu gün en güwenli gün
heryer şimdi çewik kuwwet koruma içindedir
her taraf asayiştedir...
Günaydın,
İstanbullu anneler, hava güzel şansınıza, çok sevindim, buluşun bakalım... İyi eğlenceler hepinize...
Geçmişe bakamadım ama anladığım kadarıyla Alp ve Hilal rahatsızlanmışlar biraz, ikisine geçmiş olsun...
Dünden beri sütüm azaldı biraz, canım sıkılıyor. Bakıma aldım kendimi, umarım artar yeniden. Haftaya kayınvalidem geliyor kızlar, şimdiden sardı stresi. Geçen sefer yaptıklarını düşününce, bu defa neler gelecek başıma bilmiyorum. Annemin bakmasını istemeyecek şimdi, kendi bakmak isteyecek Doruk'a. Ama ben onun bakmasını hiç istemiyorum. Zaten farklı insanın bakmasını da doğru bulmuyorum, çocuk br kişinin sistemin alışmışken öyle gitmeli diye düşünüyorum. Annem sabah ben işe giderken gelse bir dert, gelmese bir dert. Herşey kayınvalidem olmadığı zamanki gibi devam etse bir dert, yeni düzen kurulsa bir dert... Bana bi akıl verin nolur, napıcam ben?
Sümeyra da gelecekler arasındaydı ama hiç sesi çıkmıyor. Ayfer de gelemiyor. Pınar da belki gelmeyecek. eeee kim kalıyo geriye?
Meral-Hasret-Gülay-Öznur-Seyhan-Nİmet , sanırım bu kadar
Hasret sen de iş var diye gelmemezlik etmezsin inş. Gülay da korkudan gelmemezlik etmez. Öznur da yolu gözüm yemedi demez inş.
Günaydın,
İstanbullu anneler, hava güzel şansınıza, çok sevindim, buluşun bakalım... İyi eğlenceler hepinize...
Geçmişe bakamadım ama anladığım kadarıyla Alp ve Hilal rahatsızlanmışlar biraz, ikisine geçmiş olsun...
Dünden beri sütüm azaldı biraz, canım sıkılıyor. Bakıma aldım kendimi, umarım artar yeniden. Haftaya kayınvalidem geliyor kızlar, şimdiden sardı stresi. Geçen sefer yaptıklarını düşününce, bu defa neler gelecek başıma bilmiyorum. Annemin bakmasını istemeyecek şimdi, kendi bakmak isteyecek Doruk'a. Ama ben onun bakmasını hiç istemiyorum. Zaten farklı insanın bakmasını da doğru bulmuyorum, çocuk br kişinin sistemin alışmışken öyle gitmeli diye düşünüyorum. Annem sabah ben işe giderken gelse bir dert, gelmese bir dert. Herşey kayınvalidem olmadığı zamanki gibi devam etse bir dert, yeni düzen kurulsa bir dert... Bana bi akıl verin nolur, napıcam ben?
Günaydın,