2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ne Ezelmiş kardeşim ya...ben de Meral nerde diyordumsempatiksalakcinni

şu dizileri bir ben sevemedim....:bbo:

yaptı mı Eymen kakasını????

Ezel başka be hanife, bi başlasan bırakamazsınsempatiksalakcinni
yaptı cnm çok şükür. sonra da banyosunu yapıp uyudu. az evvel de ilk kalkışı gerçekleştirdi:KK1:

daha duşa giremedim kızı doyurdumofff

afiyet olsun ceroya, sana da sıhhatler olsun şimdiden ben de reklam arasında almıştım duşumuaklinialirimsmile

meral yarın geliyin değil mi?
mama ya başlican mı bu arada doktora soracktın uykusuzluğunu?

geliyorum tabikaydirigubbakcemile2
evet cnm, günde 1 kez vericem bundan sonra. doktor da tavsiye etti zaten. kilo alımı sınırda gidiyor, uykuları düzensiz, kakasını 5 günde 1 yapmaya başladı ve idrarı da çok azaldı. bunlar aç kaldığını gösteriyor olabilir dedi. anne sütüne ağırlık vericez ama bazen mama da vericez cnm.

milupa daha mı iyi ki?:uhm: gaz yaptığından bahsetmişlerdi sanki

tabiiki hayatım milupa yani dünya dewi.. her bebekte aynı etkiyi göstermiyo kimine a maması gz yapar kimine b
sen milupa al gazlı bebekse oğlun milupanın conformilini al o gaz yapmayanı..
ben aptamille başladım direk.. hiç bişey yapmadı.. milumilde war o nun tadı daha güzelmiş aptamil comformil falan annesütüyle aynı tadı milumil tatlı ama gir baksana milupanın sitesine...

hasret sen ilk kez bu saatte buralardasın, yarının heyecanı mı uyutmadı bakiimsempatiksalakcinni

kız normaldede bu saatlerde uyumuyom iş güç yapıyorum bu gece saldım walla
yarın anneme gel dedim ona yıkıcam bütün işleri biz sizleyken o bütün wi temizler yemekleri yapar... ben duşu aldım şimdi kremlenip yağlanıp çantayı hazır edip yatıcam ne giycemi hala bilmiyorum elbise giymk istyorum ama bu seferde emziremcem mama getircem yanımda birde meywe yada sebze püresi...
hadi iyi gcele sabah detayları görşürük

X