- 8 Temmuz 2009
- 788
- 4
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #64.361
benim kıza ne tattırsam yüzünü buruşturup tükürüyo...önümüzdeki ay ben de bi şeyler yedirmeye başlarım ama yemeyecek diye korkmaya başladımeyvahedigeldismilekakalardan bahsedilmişken ben dün kızıma kavanoz maması aldım bi kaç kaşık verdim şapur şapur yedi. versem hepsi gidecek bende hemen bıraktım bu zilli şurupu kay kaşığına alıştı. valla. ondan beri bu gün iki kez kaka yaptı kaka rengi biraz koyulaştı yeşile dönük oldu ama hep sıvı yapıyo. doktor ii gelişimi dedi
Nimet'in bebeği Yağızdan haber alan oldu mu?merak ettim ne aşısı olmuştu ilk aşılarmıydı?
iyi işte cnm, uyusun da büyüsün yavrukuş
Nimet'in bebeği Yağızdan haber alan oldu mu?merak ettim ne aşısı olmuştu ilk aşılarmıydı?
uyumasına diyeceğim yokta 11 gibi uyanıpta oyun arar buu çok ters uyuma saatlerimiz var yaa aslında kuzu bize ayak uyduruyo. babamız daha işten gelmedi o gelince uyanıp onunla oynuyo gecede bizle yatıyo nerdeyse ben ondan önce uyuyorum gün içindede en fazla 3 saat arayla uyuyo
Afrikalı Zenci Bir Çocuğun Şiiri.. 2005 Yılının En iyi Şiiri Seçilmiş...
Doğduğumda Siyahtım,
Büyürken Siyahtım,
Güneşe Çıktığımda Siyahtım,
Korkunca Siyahtım,
Hastayken Siyahtım,
Öldüğümde Hala Siyahım...
Ve Sen Beyaz Çocuk,
Doğduğunda Pembesin,
Büyürken Beyazsın,
Güneşe Çıktığında Kırmızı,
Üşüdüğünde Mor,
Korktuğunda Sarı,
Hastayken Yeşil,
Öldüğünde de Gri'sin,
Sen Şimdi Bana Renkli mi Diyorsun ?
hanife biz artık kızın saçını fönle kurutuyoruz
ya ne demezsinn uyandı bile içeri götüreyim dedim açtı gözleri bağırıyo bana hava çarptıdaha gelmedi cnm. aşı olmamıştı cnm. kesilmeyen bi öksürüğü vardı. ilaçlar işe yaramayınca doktor iğne vermiş, o iğnelerden olmuş titreme
Allah kolaylık versin cnm. bakarsın uyanmaz artık bu gece inş.
güzelmiş, haklı çocuk
kaydirigubbakcemile3 süper yaa...Elifin saçları daha uzun görünüyor zaten...yakında biz de başlarız
neyse bende kaçar herkese iii gecelerrr öpüldünüzzz
daha gelmedi cnm. aşı olmamıştı cnm. kesilmeyen bi öksıürüğü vardı. ilaçlar işe yaramayınca doktor iğne vermiş, o iğnelerden olmuş titreme
benim aklımda nedense aşı sonrası hastalandı diye kaldı.İnşallah kötü bisey yoktur.Benim kızımda hafiften öksürük ve hapşırma var peditus kullanıyorum ve burun damlası çünkü tıkanıyor aman üşütmesinde:hulya:
usg resimlerinden canımaklinialirimsmile
çok özledim seniiiiiiiii
salı buluşşmaya gel o zamn ayağının tozuylaaaa
benim kız gibisi yok...2 hafta olmak üzere hala kaka yapmadı...doktor müdahale etme dedi diye bekliyorum ben de sabırla...Allahtan hiçbir şekilde zorlanması falan yok...bir de tuv. eğitimi çocuğun karakterini belirler der ya gelişim dersi içinde tuta tuta cimri olacak bu kız diye korkuyorumkaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni
kızlar bebeklerimizin fotoılarının olduğu topiğin ismi neydi
iyi akşamlar kıslarr
herkes iyidir umarım
bugün çok yoruldum resmen saatlerce yürüdük eşim ve oğluşumla eminönüne geçtik bi kaç eksik vardı havuzlu han dan onları aldım sonra sarayburnuna yürüdük gülhanenin içinden geçip yemek yedik tekrar döndük yine gülhanenin içinden sonra beşiktaş'a geçtik az daha stada giriyorduk ama oğluşuma bi yavru kartal forması alamadık kartal yuvası çok kalabalıktı vazgeçip geri dödük üsküdara geçip arabamıza kavuştuk ama şaka maka çok yürümüşüz ayaklarım ağrıyor
eve geldik oğlumun uyku saati tabi Allahım uykuya geçene kadar ne ağlama bi babası bi ben susturamıyoruz neyse uyudu 30dk sonra neden bilmiyorum yeniden başladı ağlamaya uyandı ve üst kattaki bu saatte bile gürültüye devam edince dayanamdım ve aradım sessiz olun oğlumu uyutamıyorum gürültünüzden dedim tam uyuyacak ses geliyo yeniden uyanıyo dedim özür diledi şimdi çıtları çıkmıyo artık çıkmasında yoksa birdahaki sefere bu kadar sakin olmıycam
neyse çok uzattım özür