2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım adım ceren. sanırım bu kadar çok indirim olunca kalite biraz bozuldu. ilk başta aldıklarım daha güzeldi sanki.

mulaka soracağım canım merak etme. ama bı sorun hemen hemen herkeste var. acaba büyüdükleri için mi oluyor bilmiyorum. bir de benimkinin kakaksı eskiden bayağı sıvıydı şimdi kremsi oldu. koyulaştı yani. yaparken ağlamıyor ama..

benim kız gibisi yok...2 hafta olmak üzere hala kaka yapmadı...doktor müdahale etme dedi diye bekliyorum ben de sabırla...Allahtan hiçbir şekilde zorlanması falan yok...bir de tuv. eğitimi çocuğun karakterini belirler der ya gelişim dersi içinde tuta tuta cimri olacak bu kız diye korkuyorumkaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni

ayy evet taktım bu kaka işine...herkesin bebeği günde 3-4 kez yapıyor benim kız ayda...mama verirken(20 gün vermiştim) her gün yapıyordu...mamayı kestiğimden beri böyle...yaptığında da zorlanmadan normal yapıyor...anca biriktiriyor galibadelikafadulden

kilo alımı iyi gidiyor di mi Hanifecim?

benim kız gibisi yok...2 hafta olmak üzere hala kaka yapmadı...doktor müdahale etme dedi diye bekliyorum ben de sabırla...Allahtan hiçbir şekilde zorlanması falan yok...bir de tuv. eğitimi çocuğun karakterini belirler der ya gelişim dersi içinde tuta tuta cimri olacak bu kız diye korkuyorumkaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3 alemsin Hanife

kilo alımı iyi gidiyor di mi Hanifecim?

kaydirigubbakcemile3 alemsin Hanife
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
son ay 700gr aldı ondan önce 1kg civarı alıyordu...doktor çok beğeniyor gayet iyi zıpkın gibi diyor...en son 6.500dü..ama fazla almadı sanki bu ay...aynı gibi geliyor bana:uhm:

öyle vallahi...yine Ceren iyi de benimki tam erkek Fatma...peşi erkek diyip duruyolarakannehir

sağol şekerim...o zmamn ikimiz ancak bir hatun eder...sen temizle ben pişireyim...ben de pişirmeyi severim:KK1:

aynen yaa banada öyle diyolar ardı erkek diekaydirigubbakcemile3
kıızm onun erkek fatma olduunu ben sana doğmadan sülemedimmidelikafadulden

son ay 700gr aldı ondan önce 1kg civarı alıyordu...doktor çok beğeniyor gayet iyi zıpkın gibi diyor...en son 6.500dü..ama fazla almadı sanki bu ay...aynı gibi geliyor bana:uhm:

kilo alımı iyiyse sorun yoktur inş. cnm. sen evde tartmıyo musun onu? az bi yanılma payıyla genelde doğru çıkıyo dijitallerde

bugün 37 msj daha yazıp 100 msja ulaşıp 3 kalp olmam lazımkaydirigubbakcemile3 çok ağrıtıcam kafanızı bu geceaklinialirimsmile

valla bu dönemlerde çocuklar bu kaka sorunu oluyor sanırım,süt yağlı olursa bebekleri zorlarmış zor sindirirlermiş,bizim kız da sıvı yapıyo hiçbir sorun yok kakada hatta bu kontrol sırasında biraz yapmıştı o an kakasını dra gösterdik hiçbir sorun yok dedi

hasrte nasılsıncancağızım,uzak kalıyoz valla benim bu net sorunundan,net almadık çünkü henüz eve yerleşmedik,salı günü istanbula dönüyoruz eşim işten çıkınca buraya gelicez antalyaya yani o zaman alıcaz net

aynen yaa banada öyle diyolar ardı erkek diekaydirigubbakcemile3
kıızm onun erkek fatma olduunu ben sana doğmadan sülemedimmidelikafadulden

daha doğmadan nası söledin anacım??

ultrason görüntüsündensempatiksalakcinni

kilo alımı iyiyse sorun yoktur inş. cnm. sen evde tartmıyo musun onu? az bi yanılma payıyla genelde doğru çıkıyo dijitallerde
arada tartıyorum ama hep yanılmış oluyoruz...bu ara tartılmadık hiç...

bugün 37 msj daha yazıp 100 msja ulaşıp 3 kalp olmam lazımkaydirigubbakcemile3 çok ağrıtıcam kafanızı bu geceaklinialirimsmile
:lepi:

olumunekankayizsmile

daha doğmadan nası söledin anacım??
usg resimlerinden canımaklinialirimsmile
hasrte nasılsıncancağızım,uzak kalıyoz valla benim bu net sorunundan,net almadık çünkü henüz eve yerleşmedik,salı günü istanbula dönüyoruz eşim işten çıkınca buraya gelicez antalyaya yani o zaman alıcaz net

çok özledim seniiiiiiiii
salı buluşşmaya gel o zamn ayağının tozuylaaaa:eek:

anaaaaaaaaaaaa ben kız serinlesin diye balkona ana kucağıyla çıkartmıştım geçmişi okuyodum kız uyumuşşş yaaa babamızda gelmedi

X