- 8 Temmuz 2009
- 2.534
- 12
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #64.381
oyyy kızımı yıkadım misler gibi.... uyuttum zilloşumu...
bacım senin kız sizi dşünüyor bez masrafı olmasın diyor belli ki kaydirigubbakcemile3
sıhatler olsun yavru kuşa:ecrin_bebek:
evet...bez masfamız çok az cidden
iyi akşamlar kıslarr
herkes iyidir umarım
bugün çok yoruldum resmen saatlerce yürüdük eşim ve oğluşumla eminönüne geçtik bi kaç eksik vardı havuzlu han dan onları aldım sonra sarayburnuna yürüdük gülhanenin içinden geçip yemek yedik tekrar döndük yine gülhanenin içinden sonra beşiktaş'a geçtik az daha stada giriyorduk ama oğluşuma bi yavru kartal forması alamadık kartal yuvası çok kalabalıktı vazgeçip geri dödük üsküdara geçip arabamıza kavuştuk ama şaka maka çok yürümüşüz ayaklarım ağrıyor
eve geldik oğlumun uyku saati tabi Allahım uykuya geçene kadar ne ağlama bi babası bi ben susturamıyoruz neyse uyudu 30dk sonra neden bilmiyorum yeniden başladı ağlamaya uyandı ve üst kattaki bu saatte bile gürültüye devam edince dayanamdım ve aradım sessiz olun oğlumu uyutamıyorum gürültünüzden dedim tam uyuyacak ses geliyo yeniden uyanıyo dedim özür diledi şimdi çıtları çıkmıyo artık çıkmasında yoksa birdahaki sefere bu kadar sakin olmıycam
neyse çok uzattım özür
ay ne güzel...ıstanbulda olsam da oralarda yürüsem yürüsem yorulsam gıkım çıkmaz çok özledim valla....
ama iyi yürümüşsünüzyerimseniben
Son düzenleme: