-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #63.961
Bizimde öyleydi ya bozuldu işte.BEn terleyince onuda soyuyorum çıtçıtlı body altında dizine kadar tayt war bazen tek body li de duruyo sabahları güneş içerde olunca. Çok mu soydum acaba
Sıcakta bakmak daha zor wala.terlemicek ama üşümicekde.kışın giydirebiliodun ama yazın ib yere kadar soyabiliosun:)kucakta terliyor emerken uyurken araba koltuğunda heryerde vıcık vıcık:)hastlanmaz inş bebeklerimiz...
Sıcakta bakmak daha zor wala.terlemicek ama üşümicekde.kışın giydirebiliodun ama yazın ib yere kadar soyabiliosun:)kucakta terliyor emerken uyurken araba koltuğunda heryerde vıcık vıcık:)hastlanmaz inş bebeklerimiz...
evet yaa bence de sıcaklarda korumak daha zor oluyor. cnm bu arada ayaklarına çorap giydiriyor musun? en çok ayaklardan üşütürlermiş çünkü. body ile bie dursa çorabını eksik etme
ewet bepantene on numara bişey hayat kurtarıcı..kanın bebege zararlı olmadıgını duymuştum beni,m gögüs ucuda yaral içindeydi lansınoh hiçbiişe yaramadı..be pantene iyileştrmşiti..ben geldim.
doktora gittim genel cerraha.göğüs yaralarıma baktı.bukadar süredir çekiyomusun bunu dedi.ilaç olarak sadece bepanten verdi günde 8-10 kere ince tabaka sür ki yumuşasın dedi ve her emzirme öncesi karbonatlı su ile sil dedi.emzirmediğimi söyledim kanamadan dolayı hayır emzir sağma dedi kanın bebeğe hiçbir zararı yok aksine bebeğin tükürüğünün senin yaralarına faydası var dedi.alp in kakasının koyu yeşil siyah olduğunu söyledim normal buda kandan dolayı dedi.ama ben genede tahlil ettirdim ve evet kakasındada kan var.alp son günlerde az çiş yapıyordu bunuda sordum oda sıcaklardan terlediği için bu şekilde atıyor bir kısmını dedi.bizden böyle...
bak yaw kadına..seni cok iyi anlıorum..ben aA derken başkası Z demiyecek bana..hak veriorumm yazgcım..kızlar yanlış anlamayın sevmesin demiyorum.ama bu şekilde laf sokulması işime karışılması beni deli ediyor.tabii sevecek ama aşağı götürmeyi istemek ben bişey yapmaya çalışırken tersine hareket edilmesi bunlara karşıyım ben.kendi ailemi bile hiçbir zaman işime düzenime karıştırmam.ayrıca birde safa yatıp sonra böyle cinlik yapması dellendiriyor beni.ikiyüzlülüğe tahamülüm yok.zaten gün içinde 4-5 kere geliyor seviyor ben eşimle yolluyorum yada eşim kendi götürüyor.buna rağmen bu hakimiyet kurma çabası niye?kusura bakmasın da bende salak değilim ki alık alık her dediğine tamam diyeyim.doktora bile beni söylüyor bugün bu çocuğa su vermiyor diye.
çok teşekkür ederim canlar evet denemiştim meralcim ama uzun süreli değil.bunu söyledim sen benim dediğim gibi kullan faydasını göreceksin dedi.
bende hala kararsızı süt sagsam, hava sıcak kötü olur zaten mama vermiyorum, artık 5 dk katlanıcaz çifter çifter..
ya kaynana lafını duyunca bile sinir geliyo bana ohh şükürler olsun gitti benimkisi,sende taviz verme cnm seviyosa evde sevsin, sevmiyosa güle güle gelip laf sokup gidiyo ne cadı bu kaynanalar hee..
sagol cnm seninde olsun, asi kim? ne güzel olur dur öncesehiriçi buluşmayı bitirelim sonra şehir arası:))
yağız toplam 12 saat felan uyuyo .. bu sıralar az emiyo soluksuz 2.3 saat uyuyo ama emmesi yine 5 dk geçmiyo(
geçmiş olsun yağmura annesi gerçekten onlar ağlayınca insanın içi parçalanıyo,bende koç burcuyum ,işime karışılmasını hiç sevmem..
Bide sizinde parmaklar eller hep ağızdamı?Doymuyo belirtisi değildir dimi. mutlu mutlu çiğnio parmaklarını yumruklarını:)
ahh süpermiş bu birbirinin besin değerlerini öldürmüyolar dimi.. hemen kpyaladım mama tarifleri klasörümeyerimseniben
:[/B]
hoşgeldin ebrucum. bugün pek muhabbet olmadı zaten cnm. sen gelmicen mi buluşmaya ebru?
yok canım..kesin değil ama ben gidiyorum sanırım bu hafta sonu....eşimin bir iş durumu var oraya gitmezse bizi götürecek yazlığa...
gitmezseniz gelirsin o zaman. ne oldu eşinin iş durumu cnm?
Mrb annisler nasıldınız oğlumun keyfi yerinde çok şükür ama kakası düzelmedi birazda öksürüğü ve Boğazı'nda bı hirilti var antibiyotiği geçirir inşallah bu arada kandiliniz mübarek olsun sizler nasılsiniz