2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizimde öyleydi ya bozuldu işte.BEn terleyince onuda soyuyorum çıtçıtlı body altında dizine kadar tayt war bazen tek body li de duruyo sabahları güneş içerde olunca. Çok mu soydum acaba

bizim evin içi 30 derece dolayısıyla ben bir tek çıt çıtlı badi giydiriyorum cnm 26 dereceden yüksekse sıcaklık iyidir...

Sıcakta bakmak daha zor wala.terlemicek ama üşümicekde.kışın giydirebiliodun ama yazın ib yere kadar soyabiliosun:)kucakta terliyor emerken uyurken araba koltuğunda heryerde vıcık vıcık:)hastlanmaz inş bebeklerimiz...

Bizimde öyleydi ya bozuldu işte.BEn terleyince onuda soyuyorum çıtçıtlı body altında dizine kadar tayt war bazen tek body li de duruyo sabahları güneş içerde olunca. Çok mu soydum acaba

vücudu soğumuyorsa iyidir cnm, artık çoğumuz öyle tutuyoruz bebeleri. sadece uyurken üstüne bişi örtüver. bizim de kakamız koyu sarı, hiç yeşil olmadı

evet yaa bence de sıcaklarda korumak daha zor oluyor. cnm bu arada ayaklarına çorap giydiriyor musun? en çok ayaklardan üşütürlermiş çünkü. body ile bie dursa çorabını eksik etme

inşallah Rabim korusun yavrularımızı
sıcakta emzirmek çok vıcık vıcık bir durum gerçekten
:uhm:

evet yaa bence de sıcaklarda korumak daha zor oluyor. cnm bu arada ayaklarına çorap giydiriyor musun? en çok ayaklardan üşütürlermiş çünkü. body ile bie dursa çorabını eksik etme

giydiriyorum ama ne zaman baksam terlemiş ve soğumuş oluyor acaba coraplardanmı dedim %100 pamuk çorap aldım gene terliyor. ne yapcaamı şaşırdım her baktığımda buz gibi ve hafif ıslak.

evet çorabı ben sadece gece çıkarıyorum üstüne yazlık battaniyesini örtüyorum
gündüz uyurken penye bir örtü mutlaka örtüyorum

ewet bepantene on numara bişey hayat kurtarıcı..kanın bebege zararlı olmadıgını duymuştum beni,m gögüs ucuda yaral içindeydi lansınoh hiçbiişe yaramadı..be pantene iyileştrmşiti..
bak yaw kadına..seni cok iyi anlıorum..ben aA derken başkası Z demiyecek bana..hak veriorumm yazgcım..

saol nimet cim..onun aglaması mahvetti beni ya annelik nası bi vicdan nası yüce bi duygu..

Bide sizinde parmaklar eller hep ağızdamı?Doymuyo belirtisi değildir dimi. mutlu mutlu çiğnio parmaklarını yumruklarını:)

ahh süpermiş bu birbirinin besin değerlerini öldürmüyolar dimi.. hemen kpyaladım mama tarifleri klasörümeyerimseniben
:[/B]

yok canım öldürmüyor mama kullandığımız için..süt olsaydı demiri öldürebilirdi...

kızzlar napıyonuz...ablam geldi almanyadan bizdeydi o nedenle bu gün giremedim...bu gün gezdik hep,,ayaklarıma kara sular indi...şu acai berrydende aldım sonunda bu günyarın başlayacağım..bakalım kilolar gidecekmi?

Son düzenleme:
Mrb annisler nasıldınız oğlumun keyfi yerinde çok şükür ama kakası düzelmedi birazda öksürüğü ve Boğazı'nda bı hirilti var antibiyotiği geçirir inşallah bu arada kandiliniz mübarek olsun sizler nasılsiniz

Senin de kandilin mübarek olsun cnm. Allah şifalar versin oğluşuna da. benimki de keyifli bugün, sürekli oynamak istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…