2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam Canlar, herkese hayırlı kandiller;

Ebrucum çok geçmiş olsun cnm, merak etme bugün daha iyi olur Allahın izniyle. Kıyamam Yağmura. bu arada yine resmi çok güzel

Selam Canlar, herkese hayırlı kandiller;

Ebrucum çok geçmiş olsun cnm, merak etme bugün daha iyi olur Allahın izniyle. Kıyamam Yağmura. bu arada yine resmi çok güzel
saol aşkım..uyuyo şimdi kalktıgında nolur bilmem..kandil dimi bugün..bendende herkese hayırlı kandiller..bu gece ne varsa aklınızda dileyin canlar herkesin hersey gönlünce olsun dualarınız kabul olsun..

ZıNKO denen bitkiselin içinde anason var..bu hiç hoşuma gitmedi ..agzına damlattıgımdan beri uyuyo..cok sıkışmadıkca kullanmam bunu..bir de OM-X bitkisel surup vermiş dere otu ve zencefil agırlıklı..bu iyi sanırım..mide bagrsak gaz sindirim düzenleyici..:lepi:

günaydın benim oğlumda emzik almıyo parmaklarını emeiyo hatta becerebilse hepsini birden emmek istiyo senin uyguladıgın yöntemi bende emziktemi denesem acaba

Ya mama vermesen boşwer 600 gram alsın bende istiyorum ama: mamayla 1000 alacanğına anne sütüyle 600 alsın.yurtdışında arkadaşım var cocugu 400 gr almış doktoru asla mama wermemiş anne sütü gibi hiçbişey olmaz sakın başlama demiş. zorla werme yazık çocuğuma ya:)ek gıdada zaten hemen toparlanır 6 aydan sonra. anne sütünün tadını istiyo o.boşwre zayıf olsun gelişimi iyi olsun sağlıklı olsun ama.

güler yüzlü meleklerin binbir çeşit çiçeklerin iman dolu yüreklerin islam ugrundaki şehitlerin birde sizingibi sevdiklerimin kandili mubarek dualarınız kabul olsun:Saruboceq:

Çocuk gazlardan kurtulmuş rahatlayıp uyumuş olmasın?

Çocuk gazlardan kurtulmuş rahatlayıp uyumuş olmasın?
anasonun uyuşturucu etkisi var o yuzden cokta hoşuma gitmeyen bi bitki..zinko nun içinde bu madde oldugu için uzun süreli kullanmayı düşünmüorum..tabiki diger bitkilerde var içinde ama eger gazsa şikayeti sadece humana rezene tercih ederim..

bizim doktor da om-x önermişti cnm, ancak çok sıkıştığımızda sab-simplex kullanabileceğimizi söylemişti

güler yüzlü meleklerin binbir çeşit çiçeklerin iman dolu yüreklerin islam ugrundaki şehitlerin birde sizingibi sevdiklerimin kandili mubarek dualarınız kabul olsun:Saruboceq:

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

YAW EBRU YAWWWWlmaz: anasonun oaranı ne ki ayrıca rahatlatıyo çocuğu we uyuyor işte abartma.. kullanacağı 3.5 gün zaten üşütmüşte olabilirsin biliyosun bebekler üşüyüncede gazlanabiliyor.. eğer değişik bi gıda wermediysen muhtemelen üşüdü... we içinde bi sürü değişik bitki yağları war çocuğun gazı gidiyo we rahatlayıp yorgun bünye uykuya geçior:lepi: korkma bişicik olmaz bizim o uykusuz gecelerimiz zinco sayesinde son buldu 1,5 aylıktan sonra ne gaz damlası ne başka bişey kullanmadım ben...

kızlar humana yada milupanın iyi geceler çayı varmış kullananlar varmı acaba

humananınkini ben kullandım daha doğrusu ananem için kullandım:) kızım uyuyor çok şükür. ananem asla uyuyyamıyordu onu kullanmaya başlayalı deliksiz uyuyor. tavsiye ederim. steel tee de muhteşem bişe artı parantez

MERAAALLL
kız sewabına gidip şu ewahirde bize güzel rahat bi mekan baksanya!!

ha bide şimdi sürekli birileri emzirmeye mi gidecek süt sağıp getirsek yanımızda... ya da mama takwiyesi yapanlar mamada getirse.. inşallah zor olmaz bende daha ne yapacağıma karar wermedim.. emzirme odası nasıldır ki tek tek herkes 15.20 dakika kaybolursa gün biter yaa(
belkide emzirmek süt ısıtmak yada mama hazırlamaktan daha pratik olabilirkaydirigubbakcemile3

selam herkeseopuyorumnanaktan
birazdan göğüslerim için doktora gidiyorum.dün akşamdan beri alp i emzirmedim hep sağarak verdim sütü.ve yaraların acısı azaldı.
biraz önce gene kaynanatör burdaydı gene bana laf soktu bende gene oğluna sayıp sayıştırıcam.ben kahvaltı yapıyorum alp te anakucağında yanımda oynuyor.gelmiş hadi alp seni aşağı götüreyim serinle falan diyor ses etmedim.sonra ben alp i indiriyorum diyor.bende çocuk duruyor kucağa alınınca mızlayacak dedim.oda çocuk bizim değil senin kucağına alıştı hep kucağında dedi.bende bak kucağımda değil yatıyor orda dedim.hep kucağında olmasa evinin işini yaparsın dedi bana.geçen günkü temizlik mevzusu ağzına koz oldu ozamanda ben yardım istemedim kendi teklif etmişti.bu aralar sürekli alp i bensiz aşağı indirme çabasında.hep aynı laf.sonunda doğur birtanne meraklıysan ne bok yiyosan ye diyeceğim o olacak azkaldıklava:
bak yazdıklarımı okurken bile kafam attı.

bir iki kişi aynı anda emzirme odalarına giderse sorun olmaz bence boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…