2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

a bir de benim kız hiç çiş yapmıyo gece:uhm::uhm::uhm:
siz bez değiştiriyor musunuz gece?????

aaa bunu söylemen iyi oldu. ben de acaba doymuyo mu diye düşünüyodum, çünkü benimki de yapmıyo geceleri. hatta şu aa gündüzleri de az yapıyo. neyse bikaç güne kontrole gidicem, inş kilo alımı yerindedir

canım gece alt almayın diyorlar zaten uykusu açılırmış.. kaka yapmadıkça almam. kaka yapmıyor zaten geceleri...

iyi bari...kaka zaten yapmaz...benimki ayda 3 kere anca yapıyo kakasını:sm_confused:vee...doktorum normal diyokafamçokkarıştı
gecede hiç çiş yappmıyo saat 6 dan sonra yapmaya başlıyo...

olur mu öyle şeylmaz: güzel gözlerin yeter, kocan iyi gizliyo bence hislerini

:kedi::kedi::kedi:

inşallah öyledir...benim babam çok kıskançtır annemi deli gibi kıskanır ondan göre göre kocam da beni kıskansın istedim galiba ama o kendi havasındasempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

a bir de benim kız hiç çiş yapmıyo gece:uhm::uhm::uhm:
siz bez değiştiriyor musunuz gece?????

nayır canım.cıs yapıyor o da bezı zaten hıssettırmıyor.

kocam geçenlere sırtıma vurup koçum dedi yaaaaa... üzerime kibele tanımıyorum... sanırım sayfada fazla kilosu çift basamaklı olan bir ben varım...

benımkıde gecenlerde oyle bısey demıstı laem bunlar ya.
olurmu cıft basamaklı olan bende varım.dr hedef kılomuza 18.7 kaldı demıstı gecen gun.ohaaaaaaaaaaaaa nasıl verecem o kadar kılo bılmıyorum

bu gece muhabbetin maşallahı var ama ben kaçmak zorundayım artık. çok yorulmuşuım bugün, zor duruyorum ayakta. hepinizi çok öpüyorum kızlar, hayırlı geceler

senin doktorun niyeti seni 0 beden yapmak sanırım. fotolarda hiç te öyle kilolu görünmüyosun. tabi karanlıktan gördüğüm kadarıylaaklinialirimsmile

Kızlar harikasınız. şu kocamın yokluğunda ilaç gibi geliyorsunuz gerçekten... öpüyorum hepinizi ufaklıkları da kontrol etme ayağına mıncıklıyorum :roflol:
iyi geceler...

ayyy... içim ferhaladı sempatiksalakcinni
ya beterin beteri de var ama benikinin sadece 4ü doğumdan kalma gerisi benim pis boğazımın marifeti:kedi:
aynen gündüz de azaldı..önceden 7-8 bez değiştiridim şimdi en fazla 5...kaka da yapmıyo zaten ya sütüm de iş yok...ki yağlı olunca çok kaka yaparmış...ya da acayip iyi bir sindirim sistemi var zillininkaydirigubbakcemile3

herkes gidiyor anlaşılan...ben de sofrayı hazırlıyım...öptüm hepinizi ama en çok meleklerinizi...benim için de koklayın onları...Allah rahatlık versin:gitme:

canım benim yaa çok üzüldüm Allah'ım tekrar yaşatmasın çok çok geçmiş olsun....

offffff.... Ya Rabbim sen yavrularımızı koru bizlere bağışla
çok üzüldüm yaa içim sızladı resmen.... ağlıyorum şu an Allah'ım sabır versin ailesine düşünmesi bile kötü yazıyı okur okumaz oğlumu kontrol ettim gerçi başa gelecek varsa kii Allah'ım korusun bi anda oluveriyo işte.... kaçkere kontrol etmiştir bu zamana kadar annesi kaç kere üzerine titremiştir bişey olmasın diye ama................

iyi bari...kaka zaten yapmaz...benimki ayda 3 kere anca yapıyo kakasını:sm_confused:vee...doktorum normal diyokafamçokkarıştı
gecede hiç çiş yappmıyo saat 6 dan sonra yapmaya başlıyo...

ayda 3 kere yazıyo demi orda yanlış okumuyorum yani akannehir o ne demek yaa ve doktor normal diyo buna peki anormali neymiş bunun

günaydın..sabah 6 itibariyle yagmur un feryat figan aglamasıyla uyandık..gecenin 3 ündede huysuzlanmıştı aglamadı aa tekrar uyayabildi..önce mama yaptım actır dedim ama mamayı yemedi yırtıyo kendini nasıl ve ben yavrumu ilk defa böyle gördüm..telaşla atladık arabaya acile..dr heryerine baktı ben kesin benden gribi kaptı dedim bogazı falan agrıyo zannettim ama hiçbişey yok karnı agrıyo olabilir dedi..tabi buarada yagmur aralıksız cıglık kıyamet..o aglıyo ben aglıyorum hiç alışkın degilmişim ben yagmur u hiç böyle görmemişim kızlar kötü oldum:1no2:..canımdan can gitti sanki o aglarken.senağlama.önce teknisyen bi hemşire makattan dereceyle hem atesini ölçtü hemde karnına kasıklarına bastırark alttan gazını cıkarrttrdı..röntgen filmide aldılar tabi bu aralarda yagmur susmuyoo..filminde inanamıycaksınız ama gögüslerinden kasılara kadar gaz cıktı hatta gösterdi dr beyaz gölgelerin hepsi gaz dedi..zinco verdi..minoset surup ve verdi..su anda uyuyo yavrum mahvetti beni..:çok üzgünüm:

hımmmmmm dımek yaglı olmaı he noted bacım

canim gunaydin.cok gecmis olsun hayatim.bu gaz denilen olay ne kotu.ama allahdan sadece gazi varmis hasta degilmis minik murunlu prenses.

hımmmmmm dımek yaglı olmaı he noted bacım

canim gunaydin.cok gecmis olsun hayatim.bu gaz denilen olay ne kotu.ama allahdan sadece gazi varmis hasta degilmis minik murunlu prenses.
ah öznur iki gündür böyle negatif başlıorum güne..ben YAGMUR un bu haline hiiiç hem hiiiiiçç alışkın degilmişim..beni bugün hem aglattı hem güç verdi hemde dirayet..o yarım saat aralıksız gözyaşlarına kurban olurum onun..

günaydınnn bu kız beni deli edecek uslu dedik dedik arsız oldu yaaa
illa kucakta duracak bu da yeni adet çıktı oturmuyo arabasında..

canım bneim çok geçmiş olsun çok iğrenç bir şey bu gaz olayı ben 4. ayımdayım sabah 4.30 ayaktayız hemde alayarak gün içindede böyleyiz her gün dua ediyorum 6.ayımıza hayırlısıyla gelek diye allahım bugün kandil herkesin dualrını kabul et meleklerimize sağlık ver

günaydınnn bu kız beni deli edecek uslu dedik dedik arsız oldu yaaa
illa kucakta duracak bu da yeni adet çıktı oturmuyo arabasında..

artık büyüyolar bir kaç ay sonra ayaklanacklar normal bence ben zeynepi günün 7 saati kucakta gezdiriyorum hem gazlı hemde huzursuz

saol bitanem..bugünm cok iyi anladım gazlı bebek annelerini inanki böyle aglamasına hiç alışkın degildim kötü bişeyi var sandım ..ne illet bişeymiş bu gaz mahvetti yavrumu nasıl içini çeke çeke uyuyo anlatamam..ALLAH hepmizin yavrularına saglık versin..

amin tatlım ama dedğin gibi yağmur sakndi son zamanlarda ekstaradn bir şeyler verdinmi? bence bunu gözden geçir çünkü sonradan böyle ağalatack kadar gazlı olunmuyor biz doğuştan felaketiz her gün bu günü nasıl geçireceğim endişesini taşıyorum ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…