- 28 Şubat 2010
- 4.988
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #63.821
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
a bir de benim kız hiç çiş yapmıyo gece:uhm::uhm::uhm:
siz bez değiştiriyor musunuz gece?????
canım gece alt almayın diyorlar zaten uykusu açılırmış.. kaka yapmadıkça almam. kaka yapmıyor zaten geceleri...
olur mu öyle şeylmaz: güzel gözlerin yeter, kocan iyi gizliyo bence hislerini
ohhoo cocugu uyandıracak hersey dıyeyım.ben eskıden gıder annemlerı kardeslerımı kontrol ederdım nefes alıyorlar mı dıye.
oooooo ben tam bır psıkpatım zaten kaydirigubbakcemile3
benımkı poposu cevırıyor kaydirigubbakcemile3
kesın kıskanıyordurda bellı etmıyordur.oglak burcu cok kıskancdır.
benımkı o bacaklarını kaldırıp bıde gaz cıkarıyor sanırsın deprem oluyor kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
a bir de benim kız hiç çiş yapmıyo gece:uhm::uhm::uhm:
siz bez değiştiriyor musunuz gece?????
kocam geçenlere sırtıma vurup koçum dedi yaaaaa... üzerime kibele tanımıyorum... sanırım sayfada fazla kilosu çift basamaklı olan bir ben varım...
nayır canım.cıs yapıyor o da bezı zaten hıssettırmıyor.
benımkıde gecenlerde oyle bısey demıstı laem bunlar ya.
olurmu cıft basamaklı olan bende varım.dr hedef kılomuza 18.7 kaldı demıstı gecen gun.ohaaaaaaaaaaaaa nasıl verecem o kadar kılo bılmıyorum
ya beterin beteri de var ama benikinin sadece 4ü doğumdan kalma gerisi benim pis boğazımın marifeti:kedi:ayyy... içim ferhaladı sempatiksalakcinni
aynen gündüz de azaldı..önceden 7-8 bez değiştiridim şimdi en fazla 5...kaka da yapmıyo zaten ya sütüm de iş yok...ki yağlı olunca çok kaka yaparmış...ya da acayip iyi bir sindirim sistemi var zillininkaydirigubbakcemile3aaa bunu söylemen iyi oldu. ben de acaba doymuyo mu diye düşünüyodum, çünkü benimki de yapmıyo geceleri. hatta şu aa gündüzleri de az yapıyo. neyse bikaç güne kontrole gidicem, inş kilo alımı yerindedir
kızlar.en son oğlumun ishal olduğunu yazmıştım.geçti diye eve geldik.meğer tekrarlıyabiliyomuş.pazar günü yine fenalaştı.hastaneye kaldırdık.tekrar serum verilmesi gerekiyomuş.damar yolu açılacakmış.ben bebeğimi tutuyodum hemşirelerde açmaya çalışıyodu.vücudu o kadar çok su kaybetmiş ki damarlar büzüşmüş damar bulamıyolar.bi yeri deniyolar olmuyo öbür yeri deniyolar.yavrumun vücudu delik deşik oldu.tabi avaz avaz bağırıyo.bense hüngür hüngür ağlıyorum.en sonunda doktoru çağırdılar.ama doktorda bulamıyo.bi damar bulmamız lazım diyo.en son kafasından takıcaz dediler.ben onu duyunca daha çok ağlamaya başladım beni dışarı çıkardı.kapının önünde bekliyorum.yavrumun çığlıkları geliyo içerden.sonunda bi damar bulmuş doktor ve açmış.odadan çıkardıkları gibi uyudu zaten yağız.onu odasına aldılar.yatağına yatırdılar.babam doktorla konuşuyodu kapının önünde yanına gittim ve orada düşüp bayılmışım.ve baygınken ağlama krizine girmişim.doktor eğer sen bilinçli bi anne olmasaydın ve çocuk evde iki kere daha kakasını yapsaydı ölücekti dedi.4 şişe serum yedi.serumlar çıkarıldıktan sonra da 1 gün bekledim çıkmadım hastaneden.şimdi eve geldik.inşallah tekrarlamaz.çok kötü günlerdi çok çok çok.RABBİM kimseyi evladıyla terbiye etmesin.bizimkileri de bize bağışlasın...
tatlım yazmak istemedim ama anlaşılıyor sanırım oturduğum lojmanda benimle aynı dönem doğum yapan bi komşum vardı off elim varmıyor yazmaya bebeğine mama takviyesi yapıyordu neyse yedirmiş yavrum kıyamammafoldumben yatırmış mutfağa gitmiş bebek kusmuş gerisini yazmasam içim sızlıyor çok ağladım oğluma sarılıp sarılıp ağladım Allahım yaşatmasın kimseye :çok üzgünüm:
iyi bari...kaka zaten yapmaz...benimki ayda 3 kere anca yapıyo kakasını:sm_confused:vee...doktorum normal diyokafamçokkarıştı
gecede hiç çiş yappmıyo saat 6 dan sonra yapmaya başlıyo...
ya beterin beteri de var ama benikinin sadece 4ü doğumdan kalma gerisi benim pis boğazımın marifeti:kedi:
aynen gündüz de azaldı..önceden 7-8 bez değiştiridim şimdi en fazla 5...kaka da yapmıyo zaten ya sütüm de iş yok...ki yağlı olunca çok kaka yaparmış...ya da acayip iyi bir sindirim sistemi var zillininkaydirigubbakcemile3
günaydın..sabah 6 itibariyle yagmur un feryat figan aglamasıyla uyandık..gecenin 3 ündede huysuzlanmıştı aglamadı aa tekrar uyayabildi..önce mama yaptım actır dedim ama mamayı yemedi yırtıyo kendini nasıl ve ben yavrumu ilk defa böyle gördüm..telaşla atladık arabaya acile..dr heryerine baktı ben kesin benden gribi kaptı dedim bogazı falan agrıyo zannettim ama hiçbişey yok karnı agrıyo olabilir dedi..tabi buarada yagmur aralıksız cıglık kıyamet..o aglıyo ben aglıyorum hiç alışkın degilmişim ben yagmur u hiç böyle görmemişim kızlar kötü oldum:1no2:..canımdan can gitti sanki o aglarken.senağlama.önce teknisyen bi hemşire makattan dereceyle hem atesini ölçtü hemde karnına kasıklarına bastırark alttan gazını cıkarrttrdı..röntgen filmide aldılar tabi bu aralarda yagmur susmuyoo..filminde inanamıycaksınız ama gögüslerinden kasılara kadar gaz cıktı hatta gösterdi dr beyaz gölgelerin hepsi gaz dedi..zinco verdi..minoset surup ve verdi..su anda uyuyo yavrum mahvetti beni..:çok üzgünüm:
ah öznur iki gündür böyle negatif başlıorum güne..ben YAGMUR un bu haline hiiiç hem hiiiiiçç alışkın degilmişim..beni bugün hem aglattı hem güç verdi hemde dirayet..o yarım saat aralıksız gözyaşlarına kurban olurum onun..hımmmmmm dımek yaglı olmaı he noted bacım
canim gunaydin.cok gecmis olsun hayatim.bu gaz denilen olay ne kotu.ama allahdan sadece gazi varmis hasta degilmis minik murunlu prenses.
günaydın..sabah 6 itibariyle yagmur un feryat figan aglamasıyla uyandık..gecenin 3 ündede huysuzlanmıştı aglamadı aa tekrar uyayabildi..önce mama yaptım actır dedim ama mamayı yemedi yırtıyo kendini nasıl ve ben yavrumu ilk defa böyle gördüm..telaşla atladık arabaya acile..dr heryerine baktı ben kesin benden gribi kaptı dedim bogazı falan agrıyo zannettim ama hiçbişey yok karnı agrıyo olabilir dedi..tabi buarada yagmur aralıksız cıglık kıyamet..o aglıyo ben aglıyorum hiç alışkın degilmişim ben yagmur u hiç böyle görmemişim kızlar kötü oldum:1no2:..canımdan can gitti sanki o aglarken.senağlama.önce teknisyen bi hemşire makattan dereceyle hem atesini ölçtü hemde karnına kasıklarına bastırark alttan gazını cıkarrttrdı..röntgen filmide aldılar tabi bu aralarda yagmur susmuyoo..filminde inanamıycaksınız ama gögüslerinden kasılara kadar gaz cıktı hatta gösterdi dr beyaz gölgelerin hepsi gaz dedi..zinco verdi..minoset surup ve verdi..su anda uyuyo yavrum mahvetti beni..:çok üzgünüm:
günaydınnn bu kız beni deli edecek uslu dedik dedik arsız oldu yaaa
illa kucakta duracak bu da yeni adet çıktı oturmuyo arabasında..
saol bitanem..bugünm cok iyi anladım gazlı bebek annelerini inanki böyle aglamasına hiç alışkın degildim kötü bişeyi var sandım ..ne illet bişeymiş bu gaz mahvetti yavrumu nasıl içini çeke çeke uyuyo anlatamam..ALLAH hepmizin yavrularına saglık versin..canım bneim çok geçmiş olsun çok iğrenç bir şey bu gaz olayı ben 4. ayımdayım sabah 4.30 ayaktayız hemde alayarak gün içindede böyleyiz her gün dua ediyorum 6.ayımıza hayırlısıyla gelek diye allahım bugün kandil herkesin dualrını kabul et meleklerimize sağlık ver
saol bitanem..bugünm cok iyi anladım gazlı bebek annelerini inanki böyle aglamasına hiç alışkın degildim kötü bişeyi var sandım ..ne illet bişeymiş bu gaz mahvetti yavrumu nasıl içini çeke çeke uyuyo anlatamam..ALLAH hepmizin yavrularına saglık versin..
cok pardon ama bu saatte mı ıkı ayagın bı pabuca gırmıstır sımdı
hosgeldın canım.bıraz kendını tanıtır mısın ?
sut denen olay oyle bırsey hayatım.ne kadar stres o kadar az sut.ama sut yemekle olmuyor bol sıvı tuketmekle oluyor.bosu bosuna yıyıp kılo alma bence.
Hoşbuldumm.Çok hızlı yazıışıyorsunuz takip edemiyorum:)3 Martta doğum yaptım bi tane kızım var.2 sene olcak evleneli.Henüz çalışmıyorum.Konya'da yaşıyorum.öyle işte:) Yemekle sütün alakalı olmadığını gelinde anneme anlatın. Çok etkiliyor beni psikolojik olarak bak yemedin sütün olmicak dediği gün gerçekten sütüm azalıyor:)GDO,'lu mamalrdan korktuğum .için süt olcakmış diye kim ne derse yiyorm.NE güzel hamileliğimde 9 kilo almıştım kontrollü ve sporlu bi hamilelikti.doğumdan sonra 6 kilosu gitti 3 ü kalmıştı ama şimdi 4 ü geri geldi ve hamile kiloma gittikce yaklaşıyorum. buna rağmen sütüm çoğalsa gene gam yemicem:)bebeğim doyuyor sanırım öyle çok ağlamıyor cunku. ama ben daha fazla kilo alsın istiyorum etrafta şişko bebekleri gördükce:)