2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

MERAAALLL
kız sewabına gidip şu ewahirde bize güzel rahat bi mekan baksanya!!

ha bide şimdi sürekli birileri emzirmeye mi gidecek süt sağıp getirsek yanımızda... ya da mama takwiyesi yapanlar mamada getirse.. inşallah zor olmaz bende daha ne yapacağıma karar wermedim.. emzirme odası nasıldır ki tek tek herkes 15.20 dakika kaybolursa gün biter yaa:KK43:(
belkide emzirmek süt ısıtmak yada mama hazırlamaktan daha pratik olabilirkaydirigubbakcemile3

mrb hasret işinize karışmak gibi olmasında neden birinizin evinde buluşmuyorsunuz biz liseden arkadaşlarla her ayy buluşuruz ama her ayy birinin evinde herkez evden bişey yapar mesela ben kek öbürü börek hepimizde çocuklu oldugumuz için dışarda rahat edemeyecegimiz açısından her ay birimizin evinde toplanırız

MERAAALLL

ha bide şimdi sürekli birileri emzirmeye mi gidecek süt sağıp getirsek yanımızda... ya da mama takwiyesi yapanlar mamada getirse.. inşallah zor olmaz bende daha ne yapacağıma karar wermedim.. emzirme odası nasıldır ki tek tek herkes 15.20 dakika kaybolursa gün biter yaa:KK43:(
belkide emzirmek süt ısıtmak yada mama hazırlamaktan daha pratik olabilirkaydirigubbakcemile3

zaten cevahir de toplanacagiz ya hayir ola insallah.

selam herkeseopuyorumnanaktan
birazdan göğüslerim için doktora gidiyorum.dün akşamdan beri alp i emzirmedim hep sağarak verdim sütü.ve yaraların acısı azaldı.
biraz önce gene kaynanatör burdaydı gene bana laf soktu bende gene oğluna sayıp sayıştırıcam.ben kahvaltrum alp te anakucağında yanımda oynuyor.gelmiş hadi alp seni aşağı götüreyim serinle falan diyor ses etmedim.sonra ben alp i indiriyorum diyor.bende çocuk duruyor kucağa alınınca mızlayacak dedim.oda çocuk bizim değil senin kucağına alıştı hep kucağında dedi.bende bak kucağımda değil yatıyor orda dedim.hep kucağında olmasa evinin işini yaparsın dedi bana.geçen günkü temizlik mevzusu ağzına koz oldu ozamanda ben yardım istemedim kendi teklif etmişti.bu aralar sürekli alp i bensiz aşağı indirme çabasında.hep aynı laf.sonunda doğur birtanne meraklıysan ne bok yiyosan ye diyeceğim o olacak azkaldı:eek:klava:
bak yazdıklarımı okurken bile kafam attı.

defolsun gitsin oda cok oluyor ama.ne ayip ya insanin tepesini attiriyorlar.ne bu dusmanlik anlamiyorum

ZİNKO denen bitkiselin içinde anason var..bu hiç hoşuma gitmedi ..agzına damlattıgımdan beri uyuyo..cok sıkışmadıkca kullanmam bunu..bir de OM-X bitkisel surup vermiş dere otu ve zencefil agırlıklı..bu iyi sanırım..mide bagrsak gaz sindirim düzenleyici..:lepi:
canım geçmiş olsun yağmuruma kıyamam nazar değmiştir kuzuya.sen uyurken ört üstünü aman benim evin içi34 derece ben bile örtüyorum ebrum bişeycik olmaz Allahım korusun yavrularımızı.
defolsun gitsin oda cok oluyor ama.ne ayip ya insanin tepesini attiriyorlar.ne bu dusmanlik anlamiyorum

valla bilmiyorum öznur bunlar alışmış iç içe yaşamaya kendi kaynanasıyla öyleymiş.herkesin bir düzeni varya anlatamıyorum.zaten birgün kocamdan ayrılırsam sebebi bunlar olacaksenağlama

bugün oğluşum pek bi cilveli, onunla oynaşmaktan yazmaya vakit bulamıyorum. hep ona bakayım istiyor:ecrin_bebek:eek:puyorumnanaktan

kızlar humana yada milupanın iyi geceler çayı varmış kullananlar varmı acaba

benimki tadını sevmemiş ve içmemişti cnm, iyi olduğunu söylüyolar ama genelde

MERAAALLL

hepimiz aynı anda emzirecek değiliz ya cnm, sorun olmaz o açıdan. sen de taktın haaaa hasret önceden gitmeme. bakalım yarın fırsat bulabilirsem çıkarım belki

selam herkeseopuyorumnanaktan
birazdan göğüslerim için doktora gidiyorum.dün akşamdan beri alp i emzirmedim hep sağarak verdim sütü.ve yaraların acısı azaldı.
biraz önce gene kaynanatör burdaydı gene bana laf soktu bende gene oğluna sayıp sayıştırıcam.ben kahvaltı yapıyorum alp te anakucağında yanımda oynuyor.gelmiş hadi alp seni aşağı götüreyim serinle falan diyor ses etmedim.sonra ben alp i indiriyorum diyor.bende çocuk duruyor kucağa alınınca mızlayacak dedim.oda çocuk bizim değil senin kucağına alıştı hep kucağında dedi.bende bak kucağımda değil yatıyor orda dedim.hep kucağında olmasa evinin işini yaparsın dedi bana.geçen günkü temizlik mevzusu ağzına koz oldu ozamanda ben yardım istemedim kendi teklif etmişti.bu aralar sürekli alp i bensiz aşağı indirme çabasında.hep aynı laf.sonunda doğur birtanne meraklıysan ne bok yiyosan ye diyeceğim o olacak azkaldı:eek:klava:
bak yazdıklarımı okurken bile kafam attı.

inşallah iyi bi doktora denk gelirsin cnm. kaynananın da yaptıkları yeter yani ama. zorla değerlerini düşürüyolar, saygıyı yitiriyolar bunlar yaa

yazgı nefrt ediyorum kaynanalardan sizlerin hilkayelerini okudukça ben fenalaşıyorum hepsini boğasım gelio.. benim kocam bu gibi bir durumda bırak indirsin ne olacak onunda torunu değil mi der!! we kawga ederiz:KK43:((((((((((((((

yazgı nefrt ediyorum kaynanalardan sizlerin hilkayelerini okudukça ben fenalaşıyorum hepsini boğasım gelio.. benim kocam bu gibi bir durumda bırak indirsin ne olacak onunda torunu değil mi der!! we kawga ederiz:KK43:((((((((((((((

hehehe biz de haftaya gidiyoruz kaynanalara,eşim şimdiden strese girdi.uff diyo her akşam yattığımızda başımın etini yiceksin diyodelikafadulden torunları değilmi,sevecekler öpecekler tabi,kucaklıcaklar diyo çıldırıyorum-tatlicadiarzu-

inşallah iyi bi doktora denk gelirsin cnm. kaynananın da yaptıkları yeter yani ama. zorla değerlerini düşürüyolar, saygıyı yitiriyolar bunlar yaa

inşaallah meralcim geçsin şu yaralar artık yavrumu rahatça doyurayım istiyorum.o bendeki değerinin çoğunu çoktan kaybetti kalanıda bitirmeye çalışıyor.

hasret benim kocamda normal şartlarda böyle derdi fakat ben istanbulda bile köşedeki telefoncuya giderken alp ide aldım yanıma sırf bak seninkilere bırakıyorsun olmasın diye.haa kavga etmek istiyorsada hiç kaçınmam buyursun önden.inan banada nefret geldi.buraya geldiğime pişman ettiler.daha anlatsam neler varda susuyorum işte.

arkadaşlar tamam işinize düzeninize karışmaları doğru değil..ben de karıştırmam...öyle bir durumda...ama elbette sevcekler,öpecekler bu kadarını çok görmeyin...bebekleriniz de anneanne babaanne dede sevgisini bilsin tatsın...benim hoşuma gidiyor kızımın sevilmesi...sonuçta bu insanların hepsi hastalık saçmıyor...hoşunuza gitmeyen bir şey olursa güzelce uyarın boşa kendi kendinizi yemeyin...

bir de özellikle babaanneler genel olarak hamileliği,doğumu ve sonrasını daha dışardan takip ettikleri için...her fırsatta olaya müdahil olmak için gereksiz şeyler yapıp söyleyebiliyorlar...arada hoş görün...

Son düzenleme:
arkadaşlar tamam işinize düzeninize karışmaları doğru değil..ben de karıştırmam...öyle bir durumda...ama elbette sevcekler,öpecekler bu kadarını çok görmeyin...bebekleriniz de anneanne babaanne dede sevgisini bilsin tatsın...benim hoşuma gidiyor kızımın sevilmesi...sonuçta bu insanların hepsi hastalık saçmıyor...hoşunuza gitmeyen bir şey olursa güzelce uyarın boşa kendi kendinizi yemeyin...

bir de özellikle babaanneler genel olarak hamileliği,doğumu ve sonrasını daha dışardan takip ettikleri için...her fırsatta olaya müdahil olmak için gereksiz şeyler yapıp söyleyebiliyorlar...arada hoş görün...

ben de şahsen oğlumun sevilmesinden hoşlananlardanım. Elbet babaannelerin de sevmeye,öpmeye hakları var. benim kızdığım şu gereksiz laf sokma olayları. sinir olurum öyle şeylere

kızlar Olcaydan haberiniz var mı? yani bikaç gün gelemicem falan bişi demiş miydi? niye yok bu aralar acaba?

selam kızlaar.... hihoyyyt
ebrucum çok geçmiş olsun yağmur'umuza
yazgıcım inşallah etkili bi tedavi olur da biran önce düzelir göğüslerin ve bu kaynanan da hakkaten sinir bozmak için gelmiş dünyaya heralde :eek:klava: hanifenin dediğine katılıyorum sevsinler tabii ki ama burda sanki biraz gıcıklık yapmaya çalışıyo gibi bi durum var

aynen :içelim:

sen lazer epilasyona nereye gidiyorsun canım

Canlarım,
Bu yaz lazer epilasyonu ben de çok istedim. Doğum yaptığım hastanede yapılıyordu, sordum. Emzirirken önerilmiyor dediler, vazgeçtim.
Siz sordunuz mu hiç?

canım geçmiş olsun yağmuruma kıyamam nazar değmiştir kuzuya.sen uyurken ört üstünü aman benim evin içi34 derece ben bile örtüyorum ebrum bişeycik olmaz Allahım korusun yavrularımızı.

valla bilmiyorum öznur bunlar alışmış iç içe yaşamaya kendi kaynanasıyla öyleymiş.herkesin bir düzeni varya anlatamıyorum.zaten birgün kocamdan ayrılırsam sebebi bunlar olacaksenağlama

Yazgıcım okudum yazdıklarını.
Ben de benimkinden nefret ediyorum ve aynen katılıyorum. Bir gün boşanırsak, sebebi kayınvalidem olacak.

arkadaşlar tamam işinize düzeninize karışmaları doğru değil..ben de karıştırmam...öyle bir durumda...ama elbette sevcekler,öpecekler bu kadarını çok görmeyin...bebekleriniz de anneanne babaanne dede sevgisini bilsin tatsın...benim hoşuma gidiyor kızımın sevilmesi...sonuçya bu insanların hepsi hastalık saçmıyor...hoşunuza gitmeyen bir şey olursa güzelce uyarın boşa kendi kendinizi yemeyin...

Hanifecim haklısın...
Ben sevmelerine kızmıyorum, aksine hoşuma gidiyor, oğlumun bu sevgiyi yaşamasını istiyorum.
Ama evime gelip başıma çöreklenmeleri, bütün düzenimi değiştirmeleri, kadının akşamları ben yattıktan sonra kocamı bana ve anneme karşı fişeklemesi, herşeye burnunu sokması, hiç bir işe yaramayıp sonra da ben size faydalı olmak için burdayım demesi, Doruk'u herkesten benden bile kıskanması... Ayyy daha yazayım mı, şiştim valla... İşte bunlar deli ediyor beni...

Bu arada kendisi veya bebişi hasta olan bütün arkadaşlarıma geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.

aynen :içelim:

sen lazer epilasyona nereye gidiyorsun canım

delta hospital canim

bisey olmaz ebru yawrum battaniyesini besiginin kenarlarina sikistir olsun bitsin .
iyide yawrum eski camlar bardak oldu.hicmi gormemis bilmiyor.
tamam alsin torununu sevsin ilgilensin ama laf sokma vs nedir

Öznurcum, hasret önceden gideyim de mekan araştırmnası yapayım istiyor cnm

amannnnn cevahirin neresine bakacaksin iste avm orasida neticede havasiz daral veren yerlerden biri

hehehe biz de haftaya gidiyoruz kaynanalara,eşim şimdiden strese girdi.uff diyo her akşam yattığımızda başımın etini yiceksin diyodelikafadulden torunları değilmi,sevecekler öpecekler tabi,kucaklıcaklar diyo çıldırıyorum-tatlicadiarzu-

sevsinler tabi de cok sikmasinlar .benim annem geliyor aliyor cocugu sapir supur opuyor sikiyor cocugu bunaltiyor hirpaliyor resmen deli oluyorum biseyde diyemiyorum sonra evi terk eder yine :))))

canim benim kayinvalidem hep yanimdaydi evlenmemden dogumuma kadar lohusalik dahil hep laf soktu valla.

merhaba kızlar.herkesin kandili mübarek olsun.
ay ceren alemsin valla aman allah korusun iki çocuk yeter.
öznur vardiyalı çalışıyo 8-4.4-12.buhafta 4-12de.
ay yağmurcuğumuza geçmiş olsun.valla gaz büyük insanı bile mahvediyo kuzucuğu neyapmıştır kimbilir geçmişolsun.ben gaz damlasını bıraktım artık zaten yediklerşme dikkat ediyorum.ya şu sab siblexde benim kafamı karıştırdı içinde neolduğunu bilmiyoruz hep yabancı yazıyo.
EH BULUŞUN BAKALIM BANA NıSPET YAPIN BAK OLMADI BıR ıNAT TAŞINICAM ıSTANBULA GII HASRET TAŞINMIYONMU ANTALYAYA ASı BEN SEN BıDE EFTEL GELECEMıŞ BıZDE BULUŞAK

Ay yazgı okudumda yazdıklarını ŞıŞtım valla sevsın yanında elınden alanmı varmıŞveya dÜzgÜnce ıstesın ne o Öyle ınŞallah gÖgÜslerınde geÇerde rahat rahat emzırırsın bebeĞını.
Yaaa kızlar benın oĞlanın aĞzının suyu Çok akıyo sızınkıler nasıl dıŞımı erken Çıkcak ne

Canlarım,
Bu yaz lazer epilasyonu ben de çok istedim. Doğum yaptığım hastanede yapılıyordu, sordum. Emzirirken önerilmiyor dediler, vazgeçtim.
Siz sordunuz mu hiç?

cnm ben este world e sordum yapmıyoruz dediler onlar da ama öznur yaptırıyormuş
bilmiyorumkismile

X