- 4 Mayıs 2009
- 4.224
- 0
- 42
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #63.841
yaw düşünüyorum evim 30 derce sıcaklıkta ayagından corabını eksik etmem..yedigi mama herzamanki maması..sadece süphe ettigim gece cok sıcak oldugu için tek bi cıtcıtlı badiyle yatırıorum üstünüde örtmüorum..üstünü örtsem elleriyle ince battaniyesini yüzüne kadar cekip kapatabiliyo bunu korkusuyla sadece ayaklarını örteyim diorum onuda napıp needip üstünden itiyo anlıyacagın hiçbişey örtmemek dedim en iyiysi..ama evimde sıcak aklıma başka hiçbişey gelmiyo..bir de dün suyu fazla kacırmış olabilirim cok su verdim ona kesin bu yaptı gaz..suyun fazlasıda gaz yapar cünki..ben yarım saat dayanamadım aglamasına ALLAH sizzlere sabur versin..amin tatlım ama dedğin gibi yağmur sakndi son zamanlarda ekstaradn bir şeyler verdinmi? bence bunu gözden geçir çünkü sonradan böyle ağalatack kadar gazlı olunmuyor biz doğuştan felaketiz her gün bu günü nasıl geçireceğim endişesini taşıyorum ......
yaw düşünüyorum evim 30 derce sıcaklıkta ayagından corabını eksik etmem..yedigi mama herzamanki maması..sadece süphe ettigim gece cok sıcak oldugu için tek bi cıtcıtlı badiyle yatırıorum üstünüde örtmüorum..üstünü örtsem elleriyle ince battaniyesini yüzüne kadar cekip kapatabiliyo bunu korkusuyla sadece ayaklarını örteyim diorum onuda napıp needip üstünden itiyo anlıyacagın hiçbişey örtmemek dedim en iyiysi..ama evimde sıcak aklıma başka hiçbişey gelmiyo..bir de dün suyu fazla kacırmış olabilirim cok su verdim ona kesin bu yaptı gaz..suyun fazlasıda gaz yapar cünki..ben yarım saat dayanamadım aglamasına ALLAH sizzlere sabur versin..
:Saruboceq:hayırlısıyla kendilerini azda olsa ifade adecek duruma bir gelseler hepimiz rahatlayacğız....
üzülme geçer allahım çaresiz dertler vermesin bugün daha iyi olur annesi
Acı elma yağını kullandın mı hiç gaz için?Baya faydası olmuştur bize. ama bence tahminin doğru. su gaz yapmış olabilir
saolasın canım benim..inşallah gecicek..:Saruboceq:Günaydın a.s.
Ebrucuğum geçmiş olsun canım
:Saruboceq:
daha önce yoktu böyle bişey ilk defa bu sabah oldu..ama yuzde doksan suyu fazla kacırdım benmkide ne versem alıyo maşşalh ..bakalım dr un verdigi gaz ilaçlarını cok fazla kullanmak istemiorum cok sıkıştgımda veririm..helebi iyi olsunda..
:Saruboceq:
daha önce yoktu böyle bişey ilk defa bu sabah oldu..ama yuzde doksan suyu fazla kacırdım benmkide ne versem alıyo maşşalh ..bakalım dr un verdigi gaz ilaçlarını cok fazla kullanmak istemiorum cok sıkıştgımda veririm..helebi iyi olsunda..
kıyabilirmiyim aglamasına dewam ederse sancıları tabiki vericem zinco yu..yanı sıra OM-X ADINDA Bİ BİTKİSEL ŞURUP DAHA VERDİ..GECENE KADAR KULLANICAM..zinco bende hiç işe yaramadı şimdi sap simplex kullanıyorum biraz daha iyiyiz ada çayı yağıyla masaj kimyon tanesi çayı böyle gidiyoruz ama zinco ilaçtan ziyade bitkiseldir kızı çok bağırtma bence ver belki rahatlatır sizi
zİNco ile MEtsil tamamen bitkisel dedi doktorum rahatlıkla kullanabilirsin sıkıntı çekmekten iyidir. Acı elma yağıda aktarlardan al uçucu bi yağ.karnına ve ayaklarının altına sür hemen ısıtıyor gazını cıkartıveriyor faydasını görürsün inş.HAricen olduğu için bi problem olmaz masaj yaparak sür kapat hemen üstünü.
bnde almıyorum uyutmadan önce değştirmiş oluyorum.. uyuyor sabah 8de uyanınca açıyorum hemen..canım gece alt almayın diyorlar zaten uykusu açılırmış.. kaka yapmadıkça almam. kaka yapmıyor zaten geceleri...
ahahaaa benimkide öyle sewer beni koçum, paşam v.s. ya ben 51-52 kiloydum jokey gibi hatundum şimdi 64:gitme:kocam geçenlere sırtıma vurup koçum dedi yaaaaa... üzerime kibele tanımıyorum... sanırım sayfada fazla kilosu çift basamaklı olan bir ben varım...
bizimki yapıyor ama değişmiyorum bezler 12 saate korumalı zaten.. sabah uyanınca değiştryorum..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
a bir de benim kız hiç çiş yapmıyo gece:uhm::uhm::uhm:
siz bez değiştiriyor musunuz gece?????
ahh süpermiş bu birbirinin besin değerlerini öldürmüyolar dimi.. hemen kpyaladım mama tarifleri klasörümeyerimsenibenanlatayım canım nasıl yaptığımı send eyap ceren hanıma...
şimdi 60 gr sıcak suyun içine bir çay kaşığı tereyağı bir çay kaşığı zeytin yağı koydum..sıcak suda tereyağını erittim sonra 2 dolu tatlı kaşığı sebzeli kavanoz mamasından koydum (ben milupanın organik brokoli patates olanından kullandım...başka çeşitlerdende kullanabilirsin...)sonra 2 ölçek biberon mamasından kattım...yedirdim yiyebildiği kadar kaşıkla yedirdim..yiyemediği yerde kalanı nuk marka biberon var bende onun deliği geniş biraz onun içine döktüm biberonla içirdim...senin hazırladığın geçmezse biberondan..30 gr daha su ekle bir ölçekte mama..delikten geçeçek şekilde ayarla işte...sade mama içmesinden iyidir..daha besleyici oluyor..
bir kaç gün sonrada pirinçli kaşık maması koymaya başlarım içine..o zaman biberon maması katmam...zaten devam sütü oluyorya onların içinde...
6 aydan sonrada zaten kaşığa iyice alışmış olur ...o zamanda pirinç haşlar katarım..taneli yer rahat rahat...pirinçi haslayarak kullandığımda biberon maması katarım yine içine...kremalı sebze çorbası gibi oluyor...
aynıymış ikimizindekaydirigubbakcemile5 ewet aslında olabilir ama sağdığım sütü n zamn wereceğim.. bnde mamayı kilo alması için weriyorum yoksa sütüm war.. gece mama içsin kilo yapar uyurken diye weriyorum.. emzirirsem mamayı ne zamn yiyecek zaten iki kere besleniyo bi 12 gibi bi 4 gibi we uyanıyor 8de yatağa alıyorum emiyor uzun uzunCADIARZUevet benim de öyle,rutine bağladmıştım.her akşam 7 gibi banyo yapar,8 -8.30 gibi emerek uyur.gece süt sağarım,11'de içiririm 100 yada 120 cc. gece de 4 te kalkar emer.sonra 8 de uyanır.ama 2 gündr çok iştahsız,dur bakalım belki yarına düzelir:)
ben 23teki öğünü mamaya çevireyim bari diyorum,biras kilo alsın :)bak ne dicm,tracy hogg en geç 23.00'te verin diyo öğünü. bi de haddim değil işine karışmak ama gece emzirmek daha iyi diyolar süt artışı için bilirsin.yer deiştirebilrsn mesela.
allahtan düngece 1.30a kadar baya derin bi temizlik yapmştım.. ew topluydu:) dağınık olsda önemli değil öyle dağınıklığa ikramlığa bakan insanlar değiller gece 2de gittiler benim yatmam 3tü sabah 8de uyandık tabiboshayallersmilecok pardon ama bu saatte mı ıkı ayagın bı pabuca gırmıstır sımdı
hosgeldın canım.bıraz kendını tanıtır mısın ?
sut denen olay oyle bırsey hayatım.ne kadar stres o kadar az sut.ama sut yemekle olmuyor bol sıvı tuketmekle oluyor.bosu bosuna yıyıp kılo alma bence.
amın ınsallah.
bizim gezmelerde misafirliklerde hep o saat malum dükkan 9da kapandığı için.. onlarında dükkanı taksimde kapatıp geldiler..merlike hoşgeldin canımsen hiç stres yapma bacım sütün yetmezse azıcık takviye yaparsın.
kı HASRET 21:23 GEÇDEĞİLMİ BACIM SAAT ONDAMI GELCEK BU MİSAFİRLER.
AYYY SEYHAN İNAN ÇOK ÜZÜLDÜMRABBİM KUZULARIMIZI BİZE BAĞIŞLASIN ALLAH KORUSUN İLK 4 AY YAN YATIRMAK LAZIM ARTI BEN YÜZÜSTÜ YATIRSAM BİLE GÖZÜMÜN ÖNÜNDE OLUR NEOLUR NEOLMAZ KORKARIM VALLA.KIZIMLADA YANLIZ bırakmamaya çalışırım neolur neolmaz oda çocuk.
AY bu topiğin en iştahlı ve en uykusuz bebeği benimki galiba.benimki emdiği halde 120cc mamayı hüüüp çekiyo valla maşallah diyeyimde azaltmaya çalıştım günlük dört vermeye ama 5 i buluyo bide gündüz en fazla 5 er dk.uyur gecede yıkadım şimdi anca uyudu.
kızımda akşam yemeğini yemedi neymiş manken olucakmış mankenler yemek yemezmiş ballı süt yaptım onuda yıkadım uyuttum bide ben duş aldım topiğe bir bakem dedim
HJERALDE CNM BABASI PEK ŞENLİGE MERAKLI BENDE ASLINDA ELBİSESİYLE GÖRMEK İSTİYORUM OĞLUMU ÇOK TATLI OLUYOLAR ÇÜÇÜCÜK..
hasret ne misafiri bu saate yatılıyamı geliyolar..
bende her marka ıslak mendili kullandım hiç pişik yapmadı çöok şükür rahatız,
aslında pamukla silmeyi denedim ama çok zorlandım,
hoş geldin cnm..
ayhh ceren az gülmedim hee,bakalım çocuk büyüyene kadar aynı bakıcımı kalıcak, veya erzurumdamı kalıcak, nelere dikkat ediyonsen öyle:))
günaydın..sabah 6 itibariyle yagmur un feryat figan aglamasıyla uyandık..gecenin 3 ündede huysuzlanmıştı aglamadı aa tekrar uyayabildi..önce mama yaptım actır dedim ama mamayı yemedi yırtıyo kendini nasıl ve ben yavrumu ilk defa böyle gördüm..telaşla atladık arabaya acile..dr heryerine baktı ben kesin benden gribi kaptı dedim bogazı falan agrıyo zannettim ama hiçbişey yok karnı agrıyo olabilir dedi..tabi buarada yagmur aralıksız cıglık kıyamet..o aglıyo ben aglıyorum hiç alışkın degilmişim ben yagmur u hiç böyle görmemişim kızlar kötü oldum:1no2:..canımdan can gitti sanki o aglarken.senağlama.önce teknisyen bi hemşire makattan dereceyle hem atesini ölçtü hemde karnına kasıklarına bastırark alttan gazını cıkarrttrdı..röntgen filmide aldılar tabi bu aralarda yagmur susmuyoo..filminde inanamıycaksınız ama gögüslerinden kasılara kadar gaz cıktı hatta gösterdi dr beyaz gölgelerin hepsi gaz dedi..zinco verdi..minoset surup ve verdi..su anda uyuyo yavrum mahvetti beni..:çok üzgünüm:
slmmmmm günaydın bugün kızımla birlikde alışverişe çıkıyorum :) gelince size nerde ne var kaç para haber veririm :)
heh zeynepti değil mi ismi geçen yorum yazacaktım resmine sinir oldum adını bilmiyorum diye yazmadım:kedi: çok tatlı kızın maşallahartık büyüyolar bir kaç ay sonra ayaklanacklar normal bence ben zeynepi günün 7 saati kucakta gezdiriyorum hem gazlı hemde huzursuz
yaw düşünüyorum evim 30 derce sıcaklıkta ayagından corabını eksik etmem..yedigi mama herzamanki maması..sadece süphe ettigim gece cok sıcak oldugu için tek bi cıtcıtlı badiyle yatırıorum üstünüde örtmüorum..üstünü örtsem elleriyle ince battaniyesini yüzüne kadar cekip kapatabiliyo bunu korkusuyla sadece ayaklarını örteyim diorum onuda napıp needip üstünden itiyo anlıyacagın hiçbişey örtmemek dedim en iyiysi..ama evimde sıcak aklıma başka hiçbişey gelmiyo..bir de dün suyu fazla kacırmış olabilirim cok su verdim ona kesin bu yaptı gaz..suyun fazlasıda gaz yapar cünki..ben yarım saat dayanamadım aglamasına ALLAH sizzlere sabur versin..
oyyy kuzum benimmm ne kadar gaz birikmiş gögsünden kasıklarına kadar hıı ilk defa duydum ben röntgende belli oluyomuş demekki kıyamam nasıl feryat figan etmiştir geçmiş olsun canımm[/QUOT
inanki o röntgen filmini görseydiniz oha oldum omzuna kadar bütün gögsü ve kasıkları beyaz gölgeler şeklinde hep gaz bunlar dedi dr..nekadarda berbat bişeymiş bu gaz illeti ben yaşamadıgım için bilmiodum acıkcası ama bugun cok iyi ögrenmiş oldum..
heh zeynepti değil mi ismi geçen yorum yazacaktım resmine sinir oldum adını bilmiyorum diye yazmadım:kedi: çok tatlı kızın maşallah
ebru uyurken insanın üstüne kar yağar derler bence ince bi battaniye ört çeksede boğmaz kendini diri bir çocuk sonuçta....
annemde ööyle der uyuyan üztne kar yagar der ama bu bogulma koprkusu bende takıntı hasret ..sudan diye tahmin ediyorum..
günaydın. neler olmuş neler. herkese çok geçmiş olsun.
merlike aynen ben de senin gibiyim.kızım 2500 gr. doğdu. ilk ay 3650 oldu. sonra hasta oldu ve sadece 500gr aldı. geçen ay ise 600. ben de tombiş tombiş olsun istiyorum. 2 gündür zorla mama tıkıyorum ağzına. biberonu almıyordu. parma k emiyordu. önce parmaklarına damlattım sonra parmağı ağzındayken verdim . şimdi alıyor bakalım ne olacak
günaydın benim oğlumda emzik almıyo parmaklarını emeiyo hatta becerebilse hepsini birden emmek istiyo senin uyguladıgın yöntemi bende emziktemi denesem acaba