2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yaw düşünüyorum evim 30 derce sıcaklıkta ayagından corabını eksik etmem..yedigi mama herzamanki maması..sadece süphe ettigim gece cok sıcak oldugu için tek bi cıtcıtlı badiyle yatırıorum üstünüde örtmüorum..üstünü örtsem elleriyle ince battaniyesini yüzüne kadar cekip kapatabiliyo bunu korkusuyla sadece ayaklarını örteyim diorum onuda napıp needip üstünden itiyo anlıyacagın hiçbişey örtmemek dedim en iyiysi..ama evimde sıcak aklıma başka hiçbişey gelmiyo..bir de dün suyu fazla kacırmış olabilirim cok su verdim ona kesin bu yaptı gaz..suyun fazlasıda gaz yapar cünki..ben yarım saat dayanamadım aglamasına ALLAH sizzlere sabur versin..

hayırlısıyla kendilerini azda olsa ifade adecek duruma bir gelseler hepimiz rahatlayacğız....
üzülme geçer allahım çaresiz dertler vermesin bugün daha iyi olur annesi

Acı elma yağını kullandın mı hiç gaz için?Baya faydası olmuştur bize. ama bence tahminin doğru. su gaz yapmış olabilir

hayırlısıyla kendilerini azda olsa ifade adecek duruma bir gelseler hepimiz rahatlayacğız....
üzülme geçer allahım çaresiz dertler vermesin bugün daha iyi olur annesi
:Saruboceq:
Acı elma yağını kullandın mı hiç gaz için?Baya faydası olmuştur bize. ama bence tahminin doğru. su gaz yapmış olabilir

daha önce yoktu böyle bişey ilk defa bu sabah oldu..ama yuzde doksan suyu fazla kacırdım benmkide ne versem alıyo maşşalh ..bakalım dr un verdigi gaz ilaçlarını cok fazla kullanmak istemiorum cok sıkıştgımda veririm..helebi iyi olsunda..

zinco bende hiç işe yaramadı şimdi sap simplex kullanıyorum biraz daha iyiyiz ada çayı yağıyla masaj kimyon tanesi çayı böyle gidiyoruz ama zinco ilaçtan ziyade bitkiseldir kızı çok bağırtma bence ver belki rahatlatır sizi

zİNco ile MEtsil tamamen bitkisel dedi doktorum rahatlıkla kullanabilirsin sıkıntı çekmekten iyidir. Acı elma yağıda aktarlardan al uçucu bi yağ.karnına ve ayaklarının altına sür hemen ısıtıyor gazını cıkartıveriyor faydasını görürsün inş.HAricen olduğu için bi problem olmaz masaj yaparak sür kapat hemen üstünü.

Günaydınn,

3 gün adaptasyon döneminden sonra, bugün işlere hızlı bir dalış yaptım. İş çok olunca daha kolay dayanıyorum oğlumun hasretine :)

Sıcaktan mıdır nedir, dün pek huzursuz ve keyifsizdi Doruk. Ama gece güzel uyudu. Şimdi nasıl bilmiyorum, daha annemle konuşamadım.

kıyabilirmiyim aglamasına dewam ederse sancıları tabiki vericem zinco yu..yanı sıra OM-X ADINDA Bİ BİTKİSEL ŞURUP DAHA VERDİ..GECENE KADAR KULLANICAM..

ACI ELMA YAGINI COK DUYDUM ..BAKALIM FAYDA EDİCEKMİ ALICAM ..

yaw 3 sayfa kaynatmöışsınız okuyamadım hepsini atladığım bişi warsa sorry..

merweemir off alıntıdan okudum yaşadıklarını çok üzüldüm canım allahtan yetiştirmişsiniz hastaneye.. çok çok çok geçmiş olsun.. el kadar bebe neler yaşamış canım yaaaaamafoldumben
canım gece alt almayın diyorlar zaten uykusu açılırmış.. kaka yapmadıkça almam. kaka yapmıyor zaten geceleri...
bnde almıyorum uyutmadan önce değştirmiş oluyorum.. uyuyor sabah 8de uyanınca açıyorum hemen..
kocam geçenlere sırtıma vurup koçum dedi yaaaaa... üzerime kibele tanımıyorum... sanırım sayfada fazla kilosu çift basamaklı olan bir ben varım...
ahahaaa benimkide öyle sewer beni koçum, paşam v.s. ya ben 51-52 kiloydum jokey gibi hatundum şimdi 64:gitme:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

a bir de benim kız hiç çiş yapmıyo gece:uhm::uhm::uhm:
siz bez değiştiriyor musunuz gece?????
bizimki yapıyor ama değişmiyorum bezler 12 saate korumalı zaten.. sabah uyanınca değiştryorum..
ahh süpermiş bu birbirinin besin değerlerini öldürmüyolar dimi.. hemen kpyaladım mama tarifleri klasörümeyerimseniben
aynıymış ikimizindekaydirigubbakcemile5 ewet aslında olabilir ama sağdığım sütü n zamn wereceğim.. bnde mamayı kilo alması için weriyorum yoksa sütüm war.. gece mama içsin kilo yapar uyurken diye weriyorum.. emzirirsem mamayı ne zamn yiyecek zaten iki kere besleniyo bi 12 gibi bi 4 gibi we uyanıyor 8de yatağa alıyorum emiyor uzun uzunCADIARZU
allahtan düngece 1.30a kadar baya derin bi temizlik yapmştım.. ew topluydu:) dağınık olsda önemli değil öyle dağınıklığa ikramlığa bakan insanlar değiller gece 2de gittiler benim yatmam 3tü sabah 8de uyandık tabiboshayallersmile
bizim gezmelerde misafirliklerde hep o saat malum dükkan 9da kapandığı için.. onlarında dükkanı taksimde kapatıp geldiler..

kadın adamdan 10 yaş büyük.. önceki ewliliğinden 4 tane çocuk yapmış 25ine kadar.. sonra eşi almanyadayken eşinin ailesi dostun war diye iftira atmış we kowmuşlar kadını, sabahın 6 sında kapıya koymuşlar kadın otellerde kalmış bi baş komiserin metresliğini yapmış 4 yıl..we şimdi yüksel abiyle 8 yıldır birlikte.. çocuklarını 16 yıldır görmemiş... acı bir hayat hikayesi war ama takmıyor pekk memnun hayatından ya da öyle görünmek istiyor:teselli:

ewet cnm üşendim walla allahtan sıkıntı yaşamadık şanslılardanız:lepi:

oyyy kuzum benimmm ne kadar gaz birikmiş gögsünden kasıklarına kadar hıı ilk defa duydum ben röntgende belli oluyomuş demekki kıyamam nasıl feryat figan etmiştir geçmiş olsun canımm

artık büyüyolar bir kaç ay sonra ayaklanacklar normal bence ben zeynepi günün 7 saati kucakta gezdiriyorum hem gazlı hemde huzursuz
heh zeynepti değil mi ismi geçen yorum yazacaktım resmine sinir oldum adını bilmiyorum diye yazmadım:kedi: çok tatlı kızın maşallah

ebru uyurken insanın üstüne kar yağar derler bence ince bi battaniye ört çeksede boğmaz kendini diri bir çocuk sonuçta....

günaydın. neler olmuş neler. herkese çok geçmiş olsun.
merlike aynen ben de senin gibiyim.kızım 2500 gr. doğdu. ilk ay 3650 oldu. sonra hasta oldu ve sadece 500gr aldı. geçen ay ise 600. ben de tombiş tombiş olsun istiyorum. 2 gündür zorla mama tıkıyorum ağzına. biberonu almıyordu. parma k emiyordu. önce parmaklarına damlattım sonra parmağı ağzındayken verdim . şimdi alıyor bakalım ne olacak

günaydın benim oğlumda emzik almıyo parmaklarını emeiyo hatta becerebilse hepsini birden emmek istiyo senin uyguladıgın yöntemi bende emziktemi denesem acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…