- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #63.881
kızlar humana yada milupanın iyi geceler çayı varmış kullananlar varmı acaba
MERAAALLL
kız sewabına gidip şu ewahirde bize güzel rahat bi mekan baksanya!!
ha bide şimdi sürekli birileri emzirmeye mi gidecek süt sağıp getirsek yanımızda... ya da mama takwiyesi yapanlar mamada getirse.. inşallah zor olmaz bende daha ne yapacağıma karar wermedim.. emzirme odası nasıldır ki tek tek herkes 15.20 dakika kaybolursa gün biter yaa(
belkide emzirmek süt ısıtmak yada mama hazırlamaktan daha pratik olabilirkaydirigubbakcemile3
MERAAALLL
ha bide şimdi sürekli birileri emzirmeye mi gidecek süt sağıp getirsek yanımızda... ya da mama takwiyesi yapanlar mamada getirse.. inşallah zor olmaz bende daha ne yapacağıma karar wermedim.. emzirme odası nasıldır ki tek tek herkes 15.20 dakika kaybolursa gün biter yaa(
belkide emzirmek süt ısıtmak yada mama hazırlamaktan daha pratik olabilirkaydirigubbakcemile3
selam herkeseopuyorumnanaktan
birazdan göğüslerim için doktora gidiyorum.dün akşamdan beri alp i emzirmedim hep sağarak verdim sütü.ve yaraların acısı azaldı.
biraz önce gene kaynanatör burdaydı gene bana laf soktu bende gene oğluna sayıp sayıştırıcam.ben kahvaltrum alp te anakucağında yanımda oynuyor.gelmiş hadi alp seni aşağı götüreyim serinle falan diyor ses etmedim.sonra ben alp i indiriyorum diyor.bende çocuk duruyor kucağa alınınca mızlayacak dedim.oda çocuk bizim değil senin kucağına alıştı hep kucağında dedi.bende bak kucağımda değil yatıyor orda dedim.hep kucağında olmasa evinin işini yaparsın dedi bana.geçen günkü temizlik mevzusu ağzına koz oldu ozamanda ben yardım istemedim kendi teklif etmişti.bu aralar sürekli alp i bensiz aşağı indirme çabasında.hep aynı laf.sonunda doğur birtanne meraklıysan ne bok yiyosan ye diyeceğim o olacak azkaldıklava:
bak yazdıklarımı okurken bile kafam attı.
ben milupa iyi geceler çayını kızımda kullandım bi kaç kere rahat uyusun diye artık zaten rahat uyuduğundan gerek duuymuyorumkaydirigubbakcemile2
canım geçmiş olsun yağmuruma kıyamam nazar değmiştir kuzuya.sen uyurken ört üstünü aman benim evin içi34 derece ben bile örtüyorum ebrum bişeycik olmaz Allahım korusun yavrularımızı.ZİNKO denen bitkiselin içinde anason var..bu hiç hoşuma gitmedi ..agzına damlattıgımdan beri uyuyo..cok sıkışmadıkca kullanmam bunu..bir de OM-X bitkisel surup vermiş dere otu ve zencefil agırlıklı..bu iyi sanırım..mide bagrsak gaz sindirim düzenleyici..:lepi:
defolsun gitsin oda cok oluyor ama.ne ayip ya insanin tepesini attiriyorlar.ne bu dusmanlik anlamiyorum
kızlar humana yada milupanın iyi geceler çayı varmış kullananlar varmı acaba
MERAAALLL
selam herkeseopuyorumnanaktan
birazdan göğüslerim için doktora gidiyorum.dün akşamdan beri alp i emzirmedim hep sağarak verdim sütü.ve yaraların acısı azaldı.
biraz önce gene kaynanatör burdaydı gene bana laf soktu bende gene oğluna sayıp sayıştırıcam.ben kahvaltı yapıyorum alp te anakucağında yanımda oynuyor.gelmiş hadi alp seni aşağı götüreyim serinle falan diyor ses etmedim.sonra ben alp i indiriyorum diyor.bende çocuk duruyor kucağa alınınca mızlayacak dedim.oda çocuk bizim değil senin kucağına alıştı hep kucağında dedi.bende bak kucağımda değil yatıyor orda dedim.hep kucağında olmasa evinin işini yaparsın dedi bana.geçen günkü temizlik mevzusu ağzına koz oldu ozamanda ben yardım istemedim kendi teklif etmişti.bu aralar sürekli alp i bensiz aşağı indirme çabasında.hep aynı laf.sonunda doğur birtanne meraklıysan ne bok yiyosan ye diyeceğim o olacak azkaldıklava:
bak yazdıklarımı okurken bile kafam attı.
yazgı nefrt ediyorum kaynanalardan sizlerin hilkayelerini okudukça ben fenalaşıyorum hepsini boğasım gelio.. benim kocam bu gibi bir durumda bırak indirsin ne olacak onunda torunu değil mi der!! we kawga ederiz((((((((((((((
inşallah iyi bi doktora denk gelirsin cnm. kaynananın da yaptıkları yeter yani ama. zorla değerlerini düşürüyolar, saygıyı yitiriyolar bunlar yaa
yazgı nefrt ediyorum kaynanalardan sizlerin hilkayelerini okudukça ben fenalaşıyorum hepsini boğasım gelio.. benim kocam bu gibi bir durumda bırak indirsin ne olacak onunda torunu değil mi der!! we kawga ederiz((((((((((((((
arkadaşlar tamam işinize düzeninize karışmaları doğru değil..ben de karıştırmam...öyle bir durumda...ama elbette sevcekler,öpecekler bu kadarını çok görmeyin...bebekleriniz de anneanne babaanne dede sevgisini bilsin tatsın...benim hoşuma gidiyor kızımın sevilmesi...sonuçta bu insanların hepsi hastalık saçmıyor...hoşunuza gitmeyen bir şey olursa güzelce uyarın boşa kendi kendinizi yemeyin...
bir de özellikle babaanneler genel olarak hamileliği,doğumu ve sonrasını daha dışardan takip ettikleri için...her fırsatta olaya müdahil olmak için gereksiz şeyler yapıp söyleyebiliyorlar...arada hoş görün...
aynen :içelim:
sen lazer epilasyona nereye gidiyorsun canım
canım geçmiş olsun yağmuruma kıyamam nazar değmiştir kuzuya.sen uyurken ört üstünü aman benim evin içi34 derece ben bile örtüyorum ebrum bişeycik olmaz Allahım korusun yavrularımızı.
valla bilmiyorum öznur bunlar alışmış iç içe yaşamaya kendi kaynanasıyla öyleymiş.herkesin bir düzeni varya anlatamıyorum.zaten birgün kocamdan ayrılırsam sebebi bunlar olacaksenağlama
arkadaşlar tamam işinize düzeninize karışmaları doğru değil..ben de karıştırmam...öyle bir durumda...ama elbette sevcekler,öpecekler bu kadarını çok görmeyin...bebekleriniz de anneanne babaanne dede sevgisini bilsin tatsın...benim hoşuma gidiyor kızımın sevilmesi...sonuçya bu insanların hepsi hastalık saçmıyor...hoşunuza gitmeyen bir şey olursa güzelce uyarın boşa kendi kendinizi yemeyin...
bir de özellikle babaanneler genel olarak hamileliği,doğumu ve sonrasını daha dışardan takip ettikleri için...her fırsatta olaya müdahil olmak için gereksiz şeyler yapıp söyleyebiliyorlar...arada hoş görün...
aynen :içelim:
sen lazer epilasyona nereye gidiyorsun canım
canım geçmiş olsun yağmuruma kıyamam nazar değmiştir kuzuya.sen uyurken ört üstünü aman benim evin içi34 derece ben bile örtüyorum ebrum bişeycik olmaz Allahım korusun yavrularımızı.
valla bilmiyorum öznur bunlar alışmış iç içe yaşamaya kendi kaynanasıyla öyleymiş.herkesin bir düzeni varya anlatamıyorum.zaten birgün kocamdan ayrılırsam sebebi bunlar olacaksenağlama
Öznurcum, hasret önceden gideyim de mekan araştırmnası yapayım istiyor cnm
hehehe biz de haftaya gidiyoruz kaynanalara,eşim şimdiden strese girdi.uff diyo her akşam yattığımızda başımın etini yiceksin diyodelikafadulden torunları değilmi,sevecekler öpecekler tabi,kucaklıcaklar diyo çıldırıyorum-tatlicadiarzu-
arkadaşlar tamam işinize düzeninize karışmaları doğru değil..ben de karıştırmam...öyle bir durumda...ama elbette sevcekler,öpecekler bu kadarını çok görmeyin...bebekleriniz de anneanne babaanne dede sevgisini bilsin tatsın...benim hoşuma gidiyor kızımın sevilmesi...sonuçta bu insanların hepsi hastalık saçmıyor...hoşunuza gitmeyen bir şey olursa güzelce uyarın boşa kendi kendinizi yemeyin...
Canlarım,
Bu yaz lazer epilasyonu ben de çok istedim. Doğum yaptığım hastanede yapılıyordu, sordum. Emzirirken önerilmiyor dediler, vazgeçtim.
Siz sordunuz mu hiç?
delta hospital canim