-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #63.801
gusel fıkırrrrrrrr bacım harıkasın.
evet bı psıkopat anne daha kaydirigubbakcemile3
ben artık sadece yanagını ıle yatagının arasına elımı degdırıyorum kusma ıhtımalıne karsı bırde elımı karnına koyuyorum nefes alıp almadıgını anlamak ıcın
walla ben de hayatta bişeyi unutmamaklinialirimsmile kocan ne burcu Öznur? onunla benziyo gibiyiz. ben de çok uykucuyum onun gibi, ben de inatçıyım falan
ben de yaa...gidip beşiğin yanına dikiliyorum bir müddet izliyorum sonra ellerine dokunuyorum saçını yüzünü okşuyorum hatta bazen dayanamayıp öpüyorum...onun ruhu bile duymuyor...bazen daha derin bir nefes alıyor bazen sağdan sola dönüyor ama uyanmıyor
bakıyorum öyleee....terlemiş mi dönmüş mü...üstü açılmış mı...nadiren açıyor üstünü nasıl yapıyorsa ama bu ara nasıl bilmiyorum hiç farkedemedim ama yastık yukarda yerinde benim kız yatağın ortasında oluyor:uhm:
tabıkıde oglak burcu.en anlasamadıgım burc mus oglak burcu.ama masallah bı ıste bu dısarı cıkmama huzursuz olması harıcınde cok ıyı anlasıyoruz.
dönüyor derken başını çeviriyor demek istemiştim
tabıkıde oglak burcu.en anlasamadıgım burc mus oglak burcu.ama masallah bı ıste bu dısarı cıkmama huzursuz olması harıcınde cok ıyı anlasıyoruz.
ayy benimki de oğlak...ama o beni hiç takmaz nereye gidersem gideyim...ben de kıskansın isterim amakaydirigubbakcemile3
benimkide aynen bir bakıyorum aystık yukarıda bizimki yatağın ortasında... bir bakıyorum uykusunda geriniyor sonra bacakları ayağa dikiyor o tospik bacakları...
ayy benimki de oğlak...ama o beni hiç takmaz nereye gidersem gideyim...ben de kıskansın isterim amakaydirigubbakcemile3
oyyyy yerler onu yaaa....yalnız bizimki her gerinme ve bacak germe sonucunda duman attırıyor....kokutuyor bir de serseri....ya sizinkiler de kokutuyor mu???kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aniiiiiiiim benimki de oğlak... hem pimpirikli hem kıskançççççç... hem de kıskanılmayacak adamları kıskanır.. hatta bayan arkadaşlarımı bile kıskanıyordu bir ara... ele geçirmek istiyordu adam beni... hött dedim en sonunda.. ay gören de heidi klum sanacak beni...
oyyy hem de nasıl benimki sabaha doğru yapıyor o işleri... 21 pare top atışıyla uyanıyorum resmen :roflol:
tek kıskanmayan oğlak benim kocam o zaman...ya da ben çok çirkinim...eee kibele oldum nerdeysekaydirigubbakcemile3
galiba herkes olmayanı istiyor. boşver çok sıkmasındansa kıskanmasın. belki de kıskanıyo ama iyi perdeliyo seninkisi
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
a bir de benim kız hiç çiş yapmıyo gece:uhm::uhm::uhm:
siz bez değiştiriyor musunuz gece?????
tek kıskanmayan oğlak benim kocam o zaman...ya da ben çok çirkinim...eee kibele oldum nerdeysekaydirigubbakcemile3
sadece derken??? daha önce ne yapıyodun ki? korkarak soruyorum
:roflol:
diyene bak :roflol:
dönüyor derken başını çeviriyor demek istemiştim
benimkide aynen bir bakıyorum aystık yukarıda bizimki yatağın ortasında... bir bakıyorum uykusunda geriniyor sonra bacakları ayağa dikiyor o tospik bacakları...
kocam geçenlere sırtıma vurup koçum dedi yaaaaa... üzerime kibele tanımıyorum... sanırım sayfada fazla kilosu çift basamaklı olan bir ben varım...
yok canım ben de varıım...15 kilo kadar...üstelik boy da yok...sempatiksalakcinni