2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın annişler :) selkiecim çoook geçmiş olsun bizimde ayın altısında aşımız bakalım bizdede ateş olucakmı geçen olmamıştı inşallah yine olmaz olursa ilk olucak bizim için çok üzülürüm napıcağımı bilemem ben kesin (( bosnacım allah koalylık versin canım işe başlamışsın bizimde az kaldı bakalım annelik ne zor işmiş arkadaşlar sonunda iş bile bıraktırabilir bize bu annelik sevgisi :))

seninki oyun istemiş, bizimki de sürekli meme istedi... bütün geceyi memede geçirdi diyebilirim. emse gam yemicem, ağzında tutuyor sıpa, çekince de çok açmış gibi, deli gibi aranıyor :)

Canım benim sağol, Allah hepimize kolaylık versin.
Valla ben hala hesap kitap yapıyorum, bıraksam idare edebilir miyiz diye :)
Bu arada da sayısal loto, şans topu, kazı kazan, milli piyango ve muhytelif şans oyunlarına devam...
Bi umut işte :)

sat gitsin anasını satayım :))

ben bunların acısını okula başlayınca çıkarmaz mıyım? "5 dakka daha anne" diyecek, o gün görüşeceğiz...

allahdan sinirlenmelerim moral bozukluklarim 1 gnuden fazla surmez.simdi yatayim sabah energizer gibi kalkarim.ben depresyonu bile en fazla 3 gun geciriyorum.kaydirigubbakcemile3
hay maaşallah senin deprersyona :))

geçmiş olsun canım. şu cool kidden biz de alalım koyalım ne olur ne olmaz...

günaydın hatun kişiler,
benim Elvin memesini emdi uyuyor. ben de oturuyorum. dün burger king menüsü yemiştim 300 gr. almışım..

gecmıs olsun ebrucugum.korkmazmı ınsan ben olsam solugu acılde almıstım.

günaydın hatun kişiler,
benim Elvin memesini emdi uyuyor. ben de oturuyorum. dün burger king menüsü yemiştim 300 gr. almışım..

kaydirigubbakcemile3 bende 2 paket brownı 1 paket wafer master sut vs ıctım yedım dun gece sabah kalktıgımda 300 gr vermıstım.hıccccccc strese gelmıyor vucudum.

günaydın..dün gece başlayan bi bogaz agrısı ve burun akıntısıyla sonunda gribi eşimden devraldım..bogazlarım kiremit gibi yutkunamıorum burnum şıpır şıpır su gibi..yagmur a dokunacagım zaman muhakkak önce ellerimi yıkıorum..ve maske takıorum ewde..ALLAH korusun bulaştrmamam lazım..:2:

anaaaaaa gecmıs olsun ebrum yaw

günaydın kızlar,mirmirmirmir

başka bişey yazmıyorum ebru beni ifade etmiş..

kaydirigubbakcemile3 bende 2 paket brownı 1 paket wafer master sut vs ıctım yedım dun gece sabah kalktıgımda 300 gr vermıstım.hıccccccc strese gelmıyor vucudum.
ulan ben bu kendimi anlamıyorum. beni ertiacak stress yok. nefes alsam yarıyor yahuu..

geçmiş olsun ebru canım. evet arkadaşlar sayfamıza nazar değmiş bulun uyor. acilen kurşun döktürelim. var mı online kurşun döken?

anaaaaaa gecmıs olsun ebrum yaw
inşallah gecer yaf öznur ben mühim degil de yavrum napar agır gecirir..
günaydın kızlar,mirmirmirmir

başka bişey yazmıyorum ebru beni ifade etmiş..
hadi ya sendemi nimet gecmiş ola ikimizedee..ıhlamur iç muhakkak..

saol cerenim..sorma bi salgınmıdır nazarmıdır noluyo bize bebeklermize..

günaydın hatun kişiler,
kız bir günde o kişlo alınırmı yanlışşın vardır cnm .:))

sen oku listeye üfür ::)))

geçmiş ola inşallah. akşam eşim kaynattı cnm, 7 karışım içtim sabakta kalktım içtim şimdi sümüklü oldum burnum açıldıki sorma:))
kızlar 64,1deyim:)) 63 e ramak kaldıkaydirigubbakcemile2 durmak yok yola dewam

ha geyret hastercim, kaydirigubbakcemile3

Satıyım, kendimi de genel müdür yapıyım :)

günaydın hatun kişiler,

Mümkün değil...
Yediğim hamur işinin haddi hesabı yok, hala Doruk'u benim doğurduğuma kimse inanmıyor...

ArkadaŞlar yıkanabİlİr gÖĞÜs pedİ aventİn e-bebek'te 10 lİraya İnmİŞŞŞ!!

Aferin sana...
Şu bunalımlı günlerimde bana söylenecek şey mi bu sempatiksalakcinni
Göğüs pedi alayım diye girdim, 200 lirayı gömüp çıktım :kedi:

Çok geçmiş olsun, Yağmur'a bulaşmaz inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…