-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #63.541
günaydın diyip kaçıyprum elemanlar daha gelmedi bizimki köpürüyo yine... gece 1.30 a kadar ewi temizledim.. süpür sil yerleştir katla meğer ne kadar dağılmış her yer.. neyse bitirdim yattım yarım saat sonra bizim zilloş bir uıyandı 4e kadar wızwızı bitmedi allahım oyun istiyor yüz wermeyince ağlıyor bittim tabi
günaydın annişler :) selkiecim çoook geçmiş olsun bizimde ayın altısında aşımız bakalım bizdede ateş olucakmı geçen olmamıştı inşallah yine olmaz olursa ilk olucak bizim için çok üzülürüm napıcağımı bilemem ben kesin(( bosnacım allah koalylık versin canım işe başlamışsın bizimde az kaldı bakalım annelik ne zor işmiş arkadaşlar sonunda iş bile bıraktırabilir bize bu annelik sevgisi :))
Günaydın,
Ebrucum çok geçmiş olsun Emirhan'a... Neyse ki çabuk atlatmış.
Yazgıcım ben de senin gibi hissediyorum çoğu zaman, bende de işe başladığım için sütümün yetmemesi korkusu var. Ama üzme kendini, önemli olan tek şey sağlıklı olmaları, varsın biraz mama alsın Alp kuzu...
Doruk bebeğim uyumadı gece. Bir yandan sıcaklar bir yandan da benim işe başlamamın getirdiği şaşkınlık, oğlumun düzenini değiştirdi tabi. Bugün o kadar sersem gibiyim ki, şirketi bile satabilirim bu kafayla :))
günaydın diyip kaçıyprum elemanlar daha gelmedi bizimki köpürüyo yine... gece 1.30 a kadar ewi temizledim.. süpür sil yerleştir katla meğer ne kadar dağılmış her yer.. neyse bitirdim yattım yarım saat sonra bizim zilloş bir uıyandı 4e kadar wızwızı bitmedi allahım oyun istiyor yüz wermeyince ağlıyor bittim tabi
hay maaşallah senin deprersyona :))allahdan sinirlenmelerim moral bozukluklarim 1 gnuden fazla surmez.simdi yatayim sabah energizer gibi kalkarim.ben depresyonu bile en fazla 3 gun geciriyorum.kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar nasılsınız?
akşam emirhan çok ateşlendi sanırım aşıların etkisi..38,5 olmuştu..yanıyordu bebeğim...gündüz ateş düşürücü vermiştim...ynede ateşi çıkınca bende fitil verdim başınada cool-kid ateş düşürücü bant yapıştırdım....dizlerinin arkasınada ıslak bez koydum yarım saat içinde normale döndü...ama korkuttu beni...
günaydın kızlar nasılsınız?
akşam emirhan çok ateşlendi sanırım aşıların etkisi..38,5 olmuştu..yanıyordu bebeğim...gündüz ateş düşürücü vermiştim...ynede ateşi çıkınca bende fitil verdim başınada cool-kid ateş düşürücü bant yapıştırdım....dizlerinin arkasınada ıslak bez koydum yarım saat içinde normale döndü...ama korkuttu beni...
günaydın hatun kişiler,
benim Elvin memesini emdi uyuyor. ben de oturuyorum. dün burger king menüsü yemiştim 300 gr. almışım..
slmmmmmm nasılsınız kuzucuklar nasıllll
günaydın..dün gece başlayan bi bogaz agrısı ve burun akıntısıyla sonunda gribi eşimden devraldım..bogazlarım kiremit gibi yutkunamıorum burnum şıpır şıpır su gibi..yagmur a dokunacagım zaman muhakkak önce ellerimi yıkıorum..ve maske takıorum ewde..ALLAH korusun bulaştrmamam lazım..:2:
slm.ılk defa mı gelıyorsunuz yoksam ben mı sızı ılk defa goruyorum?
günaydın..dün gece başlayan bi bogaz agrısı ve burun akıntısıyla sonunda gribi eşimden devraldım..bogazlarım kiremit gibi yutkunamıorum burnum şıpır şıpır su gibi..yagmur a dokunacagım zaman muhakkak önce ellerimi yıkıorum..ve maske takıorum ewde..ALLAH korusun bulaştrmamam lazım..:2:
ulan ben bu kendimi anlamıyorum. beni ertiacak stress yok. nefes alsam yarıyor yahuu..kaydirigubbakcemile3 bende 2 paket brownı 1 paket wafer master sut vs ıctım yedım dun gece sabah kalktıgımda 300 gr vermıstım.hıccccccc strese gelmıyor vucudum.
inşallah gecer yaf öznur ben mühim degil de yavrum napar agır gecirir..anaaaaaa gecmıs olsun ebrum yaw
hadi ya sendemi nimet gecmiş ola ikimizedee..ıhlamur iç muhakkak..günaydın kızlar,mirmirmirmir
başka bişey yazmıyorum ebru beni ifade etmiş..
ulan ben bu kendimi anlamıyorum. beni ertiacak stress yok. nefes alsam yarıyor yahuu..
geçmiş olsun ebru canım. evet arkadaşlar sayfamıza nazar değmiş bulun uyor. acilen kurşun döktürelim. var mı online kurşun döken?
kız bir günde o kişlo alınırmı yanlışşın vardır cnm .:))günaydın hatun kişiler,
benim Elvin memesini emdi uyuyor. ben de oturuyorum. dün burger king menüsü yemiştim 300 gr. almışım..
ulan ben bu kendimi anlamıyorum. beni ertiacak stress yok. nefes alsam yarıyor yahuu..
geçmiş olsun ebru canım. evet arkadaşlar sayfamıza nazar değmiş bulun uyor. acilen kurşun döktürelim. var mı online kurşun döken?
geçmiş ola inşallah. akşam eşim kaynattı cnm, 7 karışım içtim sabakta kalktım içtim şimdi sümüklü oldum burnum açıldıki sorma:))inşallah gecer yaf öznur ben mühim degil de yavrum napar agır gecirir..
hadi ya sendemi nimet gecmiş ola ikimizedee..ıhlamur iç muhakkak..
saol cerenim..sorma bi salgınmıdır nazarmıdır noluyo bize bebeklermize..
kızlar 64,1deyim:)) 63 e ramak kaldıkaydirigubbakcemile2 durmak yok yola dewam
sat gitsin anasını satayım :))
ben bunların acısını okula başlayınca çıkarmaz mıyım? "5 dakka daha anne" diyecek, o gün görüşeceğiz...
hay maaşallah senin deprersyona :))
geçmiş olsun canım. şu cool kidden biz de alalım koyalım ne olur ne olmaz...
günaydın hatun kişiler,
ArkadaŞlar yıkanabİlİr gÖĞÜs pedİ aventİn e-bebek'te 10 lİraya İnmİŞŞŞ!!