yazdıklarının hepsı aynen bende sekerım ..
hatta esım dun bı baktı bana anaa dıdım bana bıda asık oldu sanırım ıcım erıdı
sonundadaaa karnından cocugu hıc eksık etmıyım ben senın ne kadar guzellestın dıdı ben dumur oldum uzulıyımmı sevınıyımmı
iyi sözü tamamlamamış, karnından sıpayı, belinden sopayı diye
seni seni, hoşuna gitmiş, ayak yapma şimdi:76:
corap aldım sadece o da para ustu cıkmadıgı ıcın ozellıkle degıl yanı ..ben cınsıyetı bıılsemde 30.haftadan once almıcam yanı su rahım agzı yetmezlıgı durumun bı kesınlessın
asıl keramoss yaptı butun alısverısı oğlusuna
ya aslında çok taktığımdan değilde çocuğumu sevemiyorum tam ne diyicem yani bebeeem mi diyim ne diyim biraz fazla dürüstümdür ben:97:şööle içime sinerek oğlum yada kızım cimcimem yada oğluşum deyim istiyorumya bunu çok erken öğrendim ondan aslında oğlumda hamile olduğumu geç öğrenmiştim geciken adetler sınav felan 2 aylık olmuştu 14 haftadada arkadaşım kadın doğumcumdu söylemişti hemen cinsiyetini bunu adetim geçmeden test yapıp anladım şimdi geçmiyor günleeer geçmiyooor
Saol gemcimmasallah canım ya super gozukuyosunuzzbenımkı daha fotoluk olmadı oldugu gıbı eklıcem
ŞOOOOOOOK
yanı acayıp sevındım senın ıcın anlatamamdedın dedın kız dedın sonunda kız getırdın :86: canım gonlune gore oldu ya cok mutluyu senın adına
ama benım ıcıme kurt dustu bılıomusun sımdı :26:
Erkek diyince alışveriş hevesim kaçmıştı, içime sinmemişti zaten ve bişey almamıştımnaz göbişin çok tatlı gerçekten
pur çok şaşırdım ya inş. alışverişe çıkmamıştın hayırlı olsun cimcimen
valla haftaya gidip öğrenmeyi düşünüyodum gitmiyim bari bekliyim
Hayatına heyecan katıos desene :86:bıde ben hıc guzellesmedım ya sıvılceler fılan cıktı
anaammmm kızmı acaba sımdı dr a gıdene kadar kuracak yenı bıseyım oldu :111:
Bu sabaha kadar sivilce falan yoktu ama sabah iki sivilce ile uyandım, ilk defa sivilcelerime sevindim vallaBen de çok çirkinleştim sanki...
Bissürü sivilcem çıktı, sivilce değilde kırmızı pütür pütür...
Eşimde, arkadaşlarımda güzelleştin sen diyolar :44::44::44:
Bana 2 kez erkek dediler, velakin 16. haftamı bekliyorum....
slm kızlllaaaaar
acer28 nasılsın cnm bebişlerin nasıllar ?
ii cnm allah iilik wersin bzde dün dr a gitttik tam 16 haftalık olmuşuz çok şükür 4lü test yapıldı bakalım hayırlı hbrler bekliyrz:)iyiyim canim siz nasilsinizallaha sukur bebislerim cok iyiler
Ne zaman çıkacakmış sonuçlar canım?ii cnm allah iilik wersin bzde dün dr a gitttik tam 16 haftalık olmuşuz çok şükür 4lü test yapıldı bakalım hayırlı hbrler bekliyrz:)
ii cnm allah iilik wersin bzde dün dr a gitttik tam 16 haftalık olmuşuz çok şükür 4lü test yapıldı bakalım hayırlı hbrler bekliyrz:)
1 hafta snr fln çıkarmıış cnm sonuçlar bakalım hayırlısııne zaman çıkacakmış sonuçlar canım?
işlhh tatlım yaaa hayırlısımasallah 4 aylik olmuslar . Gunler gecmez sana simdi.bende hep merak icindeydim nasil bisi olacaklar diye.hayirlisi haberler insallah testlerden...
3 çocuk yapılırbaşbakan bile tasdikledi
30,32 ,34,36 toplam 4 sezeryan olmazsan eğer
bende 3 haftadır sıvılce war gecmıo bıdeSaol gemcim
Kırk kere diye diye yaptım sonunda kızı
Dr un net söylediyse yanılmamıştır, bazı kızlarda çıkıntı oluyormuş, genelde erkek de yanılmıyorlarmış..
Hayatına heyecan katıos desene :86:
Bu sabaha kadar sivilce falan yoktu ama sabah iki sivilce ile uyandım, ilk defa sivilcelerime sevindim valla
Ama kimisi yüzünde renk var diyo, kimisi gözlerin çökmüş diyor, ben de anlamadım bu işi..
Hayırlısı canım1 hafta snr fln çıkarmıış cnm sonuçlar bakalım hayırlısıı
işlhh tatlım yaaa hayırlısı
kızlar bn yatıyrm herkese ii geceler purcum sana we minnak kızınadaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?