-----2010 KASIM hamişleri----

iyi sözü tamamlamamış, karnından sıpayı, belinden sopayı diye

seni seni, hoşuna gitmiş, ayak yapma şimdi :76:

corap aldım sadece o da para ustu cıkmadıgı ıcın ozellıkle degıl yanı ..ben cınsıyetı bıılsemde 30.haftadan once almıcam yanı su rahım agzı yetmezlıgı durumun bı kesınlessın

asıl keramoss yaptı butun alısverısı oğlusuna

O 16 haftayı geçti ama....

Onun değişmesi çok küçük ihtimal artık....

ya aslında çok taktığımdan değilde çocuğumu sevemiyorum tam ne diyicem yani bebeeem mi diyim ne diyim biraz fazla dürüstümdür ben:97:şööle içime sinerek oğlum yada kızım cimcimem yada oğluşum deyim istiyorum ya bunu çok erken öğrendim ondan aslında oğlumda hamile olduğumu geç öğrenmiştim geciken adetler sınav felan 2 aylık olmuştu 14 haftadada arkadaşım kadın doğumcumdu söylemişti hemen cinsiyetini bunu adetim geçmeden test yapıp anladımşimdi geçmiyor günleeer geçmiyooor

Sabreeeettttt

Oğlun varsa muhtemelen kız istiyosun

Saol gemcim
Kırk kere diye diye yaptım sonunda kızı
Dr un net söylediyse yanılmamıştır, bazı kızlarda çıkıntı oluyormuş, genelde erkek de yanılmıyorlarmış..
Erkek diyince alışveriş hevesim kaçmıştı, içime sinmemişti zaten ve bişey almamıştım
Bu hafta çıkarım artık

bıde ben hıc guzellesmedım ya sıvılceler fılan cıktı

anaammmm kızmı acaba sımdı dr a gıdene kadar kuracak yenı bıseyım oldu :111:
Hayatına heyecan katıos desene :86:
Bu sabaha kadar sivilce falan yoktu ama sabah iki sivilce ile uyandım, ilk defa sivilcelerime sevindim valla
Ama kimisi yüzünde renk var diyo, kimisi gözlerin çökmüş diyor, ben de anlamadım bu işi..

Anneler ben buara fazla takılmıyorum nete, herşey yolunda gidiyor hareketlerini hissetmeye başadım bazen gıdıklanıyorum :) der demez 18 hafta olduk...

ii cnm allah iilik wersin bzde dün dr a gitttik tam 16 haftalık olmuşuz çok şükür 4lü test yapıldı bakalım hayırlı hbrler bekliyrz:)

masallah 4 aylik olmuslar . gunler gecmez sana simdi.bende hep merak icindeydim nasil bisi olacaklar diye.hayirlisi haberler insallah testlerden...

ne zaman çıkacakmış sonuçlar canım?
1 hafta snr fln çıkarmıış cnm sonuçlar bakalım hayırlısıı
masallah 4 aylik olmuslar . Gunler gecmez sana simdi.bende hep merak icindeydim nasil bisi olacaklar diye.hayirlisi haberler insallah testlerden...
işlhh tatlım yaaa hayırlısı
kızlar bn yatıyrm herkese ii geceler purcum sana we minnak kızınadaaa

3 çocuk yapılır başbakan bile tasdikledi

bende cok ısterdım 3 cocuk ama zor bu saatten sonra canım ya

30,32 ,34,36 toplam 4 sezeryan olmazsan eğer

ahahhaha esım gormesın bunu

bende 3 haftadır sıvılce war gecmıo bıde herkeste kılo vermıssın dıo ama vermedımkı :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…