Saol canım.. Evet uçuyorum sevinçten
selam canlar pazar sabahı olunca herkez bir yede sanırım ugrayan olmamaız bende bugun cıkıp catlak kremi alacam ama öle pahalı bisey alamam doğrusu zaten var ilk bebegimden catlakların dahada genişlemesin yeter bana arkaonun catlakları önleyici kremi varmıs onu demenke istiyorum bakalım bulabilirsem alacam
Saol canımcanım hayırlı olsn çok sevindim.bi cimcime daha geliyor
valla benim dr da erkeğe benzetti ama bakalım gidince senin gibi olur muyuz
herkese ii pazarlar:)
ya benim sağ kaburga kemiğimin alt kısmı çok fena ağrıyor bi süredir ve giderek ağrının alanı büyüyor hiç sağ tarafıma yatamıyorum oturup kalkarken de çok zorlanıyorum.hiç bi fikri olan var mı? acaba kötü bişe olabilir mi die durmadan düşünüyorum.dr da arayıp sormadım daha.
:44::44::44:Alla alla nedendir ki hic fikrim yok gecmıs olsun..ama ara bence dr unu bekleme
hepsı super su ugurboceklı olana baylıorum zaten ama beceremıorum onlar tıg ıle yapılıyor dımı buarada lınkın acılmadı bende :26:
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us her bebeğin dolabında örgü kıyafetleri mutlaka olmalı..kış ayları için lazım..sizlere birkaç model sundun blog adresimi veriyorum ilk sayfada kız ve erkek bebekler için lınkler var tıklarsanız..sınırsız model mevcut..örmek veya ördürmek isteyene yardımcı olurum bana özelden yazabilirsiniz.buda bloğumhanzademin bebek örgüleri -sipariş için hanzadefdr@hotmail.com - Blogcu
annem sürekli bulantılardan dolayı zorlandıgı ve cıkardıgım için zedelenme olmuş olabilir dio aslında mantıklı ama gene de acaba başka bişe mi die düşünmeden duramıyorum
mrb hanımlar
bugün annemleri gönderdim artık topiğe daha sık uğrarım. 3 günde oğlum olacağı fikrini benimsedim ben. ne kadar tatminkar anneleriz kız da olsa bu kadar kolay benimseyecektim biliyorum erkekimi de benimsedim. Allah herkese gönlündekini versin ama sahiden de hiç önemi yokmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?