-----2010 KASIM hamişleri----

ınternette baktım sımdı de genellıkle 5. aydan sonra olur dıyo :44:

ya aksam arkadas geldı konsuurken farkettım ..

ben not alıyorum kafama takılan seylerı dr a gıderken alıorum yanımma bunuda yazıyım :86:

kız annesı ben yatıyım artık yarın kahvaltıya gıdıcem arkadasa uyuyakalmıyım :86:

ıyı geceler tatlı ruyalaaarrrrrr gorusuruz sekerım

selam canlar pazar sabahı olunca herkez bir yede sanırım ugrayan olmamaız bende bugun cıkıp catlak kremi alacam ama öle pahalı bisey alamam doğrusu zaten var ilk bebegimden catlakların dahada genişlemesin yeter bana arkaonun catlakları önleyici kremi varmıs onu demenke istiyorum bakalım bulabilirsem alacam

merhabaa

bızım babamız sehırdısında oğlusumla keyf yapıyoruz bızde ..ama hava cok gusel atıcas kendımızı dısarı sanırım

olan catlaklar ıcın benım arkadaslar biooil dıye bı krem kullandı hepsı cok memnun :26:

herkese ii pazarlar:)
ya benim sağ kaburga kemiğimin alt kısmı çok fena ağrıyor bi süredir ve giderek ağrının alanı büyüyor hiç sağ tarafıma yatamıyorum oturup kalkarken de çok zorlanıyorum.hiç bi fikri olan var mı? acaba kötü bişe olabilir mi die durmadan düşünüyorum.dr da arayıp sormadım daha.

:44::44::44:Alla alla nedendir ki hic fikrim yok gecmıs olsun..ama ara bence dr unu bekleme

:44::44::44:Alla alla nedendir ki hic fikrim yok gecmıs olsun..ama ara bence dr unu bekleme

annem sürekli bulantılardan dolayı zorlandıgı ve cıkardıgım için zedelenme olmuş olabilir dio aslında mantıklı ama gene de acaba başka bişe mi die düşünmeden duramıyorum

mrb hanımlar

bugün annemleri gönderdim artık topiğe daha sık uğrarım. 3 günde oğlum olacağı fikrini benimsedim ben. ne kadar tatminkar anneleriz kız da olsa bu kadar kolay benimseyecektim biliyorum erkekimi de benimsedim. Allah herkese gönlündekini versin ama sahiden de hiç önemi yokmuş

hepsı super su ugurboceklı olana baylıorum zaten ama beceremıorum onlar tıg ıle yapılıyor dımı buarada lınkın acılmadı bende :26:

annem sürekli bulantılardan dolayı zorlandıgı ve cıkardıgım için zedelenme olmuş olabilir dio aslında mantıklı ama gene de acaba başka bişe mi die düşünmeden duramıyorum

dr unun arama sansın yokmu kendını yıyıp bıtırcegıne

Allah kavustursun canım

PUR un erkek degıl kızmıs gordunmu sok olduk hepımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…