• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

esımle konustum sımdı sızın durumu anlatıp ya bızımde ole olursa dedım (ben erkek ıstıyodum zaten)
arkadasın kız ıstıyomus ama o yusden ole olmus dıdı :86:

ama bugun bı magazaya gırdım kız cocuguna kaymadım degıl yanı hele o mınık ayakkabıları gormen lazımdı beyaz rugan fıyonkluuuuuuu mınıjık :16:

İnatla kabullenememiştim biliyorsun, içime doğmuş her halde :86:
Hem seni iki dr gördü ikisi de yanılmış olması daha düşük bir ihtimal..

Ya o mini mini pembeli bebiş kıyafetleri zaten insanı fena cezbediyor :10:

İnatla kabullenememiştim biliyorsun, içime doğmuş her halde :86:
Hem seni iki dr gördü ikisi de yanılmış olması daha düşük bir ihtimal..

Ya o mini mini pembeli bebiş kıyafetleri zaten insanı fena cezbediyor :10:

ya bıde ben sana kızıyodum oğlun alıncak dıodum :52: annelık ıste hıssetın en bastan berı , kızında buyuyunce anlatırsın :16:

kızların cıcılerı ve cılvelerı bıtırıo ınsanı zaten kımbılır neler alırsın :49:

ya bıde ben sana kızıyodum oğlun alıncak dıodum :52: annelık ıste hıssetın en bastan berı , kızında buyuyunce anlatırsın :16:

kızların cıcılerı ve cılvelerı bıtırıo ınsanı zaten kımbılır neler alırsın :49:
Evet tam anlatmalık :10:
Ayy böyle konuştukça şimdi doğusasım geliyor valla :52::52:

randevu almadım dr tatılde cuma gelecek cumartesı gıderım heralde ..cok var daha :95:

sol tarafa yatmaktan sol tarafım curudu resmen cok agrıyo..beceremıorum ben bu ısı sanırım :50::50:

Hmm.. Alışmışsın tabi, şimdi uzun geliyordur..

Bana dr nasıl rahat ediyorsan öyle yat dedi :26:

ne bılım yaa sola yatmak gerekıyo dedıler sımdı saga yatınca huzursuz hıssedıyorum kendıımı :78:

Dr una sor bi istersen konfor da önemli, bir kaç yastık kullan onun faydası oluyormuş..

Ben sık sık karnımın üstüne yatıyorum, eşim benim yüzümden tedirgin yatıyor :37:

bı kıtapcık hazırlamıslar (ozel bı dogum klınıgı benım gıttıgım yer) orda yatıs pozısyonları var sormadım bıda..ama sorsam ıyı olur haklısın

ben goguslerım yusunden yuzustu yatamıorum artık :86::86:

ya bıde ben cok nefes nefese kalıyorum artık booole derın nefes alma ıhtıyacı duyuyorum oluyomu sendede :17:

Göğüslerimde hiç değişme acı macı yok ondan rahatım..
Ama nefes konusunda ben de aynı durumdayım. Hareket ediyorken nefes nefese kalıyorum sanki, sık sık derin nefes alıyorum :31:

Back