Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bayıldım bu ne böyle cok güzek ve cok tatlı ısıracan dötüsünü ya ben oğlumunkini ısırırdım hep halada ısırıyom ama bagımlılık yapıyo bu arada oda benimkini ısırıyor yav bugun markette gezerken elinemeyvalı süt verdim diye yasa anne dedi popoma bi saplak indirdi ters ters baktım ama saka yapıyoyom anne dedi gelde kız buna tabi eve gelince babamız konustu bu durumu ama
hadi yaaaa ay ne fena am herşeyini alıyosun snr büyük sürprizz naptılar km bilirr:))Varrr, annemlerin orda bir abla ikinci çocuğuna hamileydi, 6 aya kadar kız dediler, 6 aydan sonra erkek geliyor demiş doktorlar, inanamadı Anadolu Yakasında ki bütün kadın doğum doktorlarına gittiler nerdeyseen kötüsü de odasını bile hazırlamışlardı, ikinci kızım geliyor diyordu herkese, 3 ay önce minnacık bi pipili geldi
![]()
hadi yaaaa ay ne fena am herşeyini alıyosun snr büyük sürprizz naptılar km bilirr:))
Kızlarrr şimdi drdan geldik..
...Ve süprissss bebişim erkek değil kızmış
İçime sinmediği kadar varmış, çok mutlu oldum tarif edemem
Ben inanmadıkça cimcimem seviniyordu demek![]()
ŞOOOOOOOKKızlarrr şimdi drdan geldik..
...Ve süprissss bebişim erkek değil kızmış
İçime sinmediği kadar varmış, çok mutlu oldum tarif edemem
Ben inanmadıkça cimcimem seviniyordu demek![]()
masallah canım ya super gozukuyosunuzzbenımkı daha fotoluk olmadı oldugu gıbı eklıcem
ŞOOOOOOOK
yanı acayıp sevındım senın ıcın anlatamamdedın dedın kız dedın sonunda kız getırdın :86: canım gonlune gore oldu ya cok mutluyu senın adına
ama benım ıcıme kurt dustu bılıomusun sımdı :26:
deli kız....
16. haftadan önceki söylenenleri pek dikkate almamak lazım...
Ya şartlandırmamak lazım...
bıde ben hıc guzellesmedım ya sıvılceler fılan cıktıdeli kız....
16. haftadan önceki söylenenleri pek dikkate almamak lazım...
Ya şartlandırmamak lazım...
ya bu cinsiyet meseleside acaip bişey biri diğerini tutmuyo bende bu sefer.çin takvimi kız diyo 10.haftada evde yapılan testten almıştım bu arada toplatılıyomuş bu test.erkek çıkmıştı banada erkek gibi geliyo ama 13.haftada doktoruma sordum henüz erken dedi ama %70 kız dedi hala içimde bi şüphe var ne okusam aklım karışıyo
haftaya üçlü testte kesinleşir herhal
sağlıkla inşallah.
ya bu cinsiyet meseleside acaip bişey biri diğerini tutmuyo bende bu sefer.çin takvimi kız diyo 10.haftada evde yapılan testten almıştım bu arada toplatılıyomuş bu test.erkek çıkmıştı banada erkek gibi geliyo ama 13.haftada doktoruma sordum henüz erken dedi ama %70 kız dedi hala içimde bi şüphe var ne okusam aklım karışıyo
haftaya üçlü testte kesinleşir herhal
sağlıkla inşallah.
ya 2 ayrı dr baktı ıkısıde akraba hanı yanı emın olmadan solemeyın dedım ıkısıde erkek ama sen bısı alma dedıler ee nıye ole dıdıler madem :84:
bıde ben hıc guzellesmedım ya sıvılceler fılan cıktı![]()
anaammmm kızmı acaba sımdı dr a gıdene kadar kuracak yenı bıseyım oldu :111:
Canım erkeği kız, kızı erkek gibi görebiliyorlar....
Ben mesela haftaya Perşembe gidicem, ondan sonra çocuğumu oğlum yada kızım diye sevmeye başlıcamen sağlıklısı...
![]()
Ben de çok çirkinleştim sanki...
Bissürü sivilcem çıktı, sivilce değilde kırmızı pütür pütür...
Eşimde, arkadaşlarımda güzelleştin sen diyolar :44::44::44:
Bana 2 kez erkek dediler, velakin 16. haftamı bekliyorum....
kızların klitorıslerı bu haftalarda pıpı gıbı cıkıntı olarak gozukuyomus dr dıdı
ay neyse artık Allah ın ısı ne desek bos..benım dr da yurtdısına cıkcak zamanı buldu gıderdım pztsı hemen :84:
bugun bıde mavılı coraplar aldım ben sanırım ondan cok bozuldum sımdı :86:
Evet yanıldı dr, benim sevincimden yanıldığına ilk defa sevinmiş dediğine göreaaaaa cnmm çok sewindim yaa nasıl yanılmış dr:) rabbim gönlüne göre werdii bak ne şanslısınn acabaa bnmkide yanılmışmıdır gerçi dün kesin ız dedii gene ama nelkide değildiir bnm artık erkek gibii geliyo yaa ndnseee
saol cnm normal daha düz olması bnm ikiz die bukdr çabuk çıktıı
Saol canımcook güzel bir haber bu vallahi cok sevindim senin adına arkadasım hadi gözün aydın
purcum merhaba gözün aydın olsun senin kadar sevindim inan
inş. bu sefer emin olmuştur doktor
ben gördüm gözümle bacakını açtığındaa
sende gördüysen için rahat olsunn hehe
cnm senin doktor kaçıncı haftanda ERKEK demiştikii ?