- 3 Ekim 2019
- 357
- 184
- 35
- Konu Sahibi cikolatakistim
- #5.581
Kızlar ayrıntılı ultrason yaptıracak mısınız doktor yaptırmamı önerdi yaptırmayı düşünüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben yaptıracağım kesinlikle yaptır. Rahim ağzı uzunluğu kritik aşamada onun için detaylı ultrason perinatolog öneriyorlar. ünv den ona randevu alacağım. Bu haftada 29.5 çıktı rahim uzunluğu yani kısalma olması erken doğum riskiymiş. İnşallah öyle bir durum olmaz. takip edeceğim bakalım.Kızlar ayrıntılı ultrason yaptıracak mısınız doktor yaptırmamı önerdi yaptırmayı düşünüyorum
Benim doktorum rahim uzunluğunu hiç demedi bana 28 kasım için randevu aldım ben de. Hayırlısı evlatlarımız için sağlığıyla dünyaya gelsinler inşallahben yaptıracağım kesinlikle yaptır. Rahim ağzı uzunluğu kritik aşamada onun için detaylı ultrason perinatolog öneriyorlar. ünv den ona randevu alacağım. Bu haftada 29.5 çıktı rahim uzunluğu yani kısalma olması erken doğum riskiymiş. İnşallah öyle bir durum olmaz. takip edeceğim bakalım.
Amin inşallah.Benim doktorum rahim uzunluğunu hiç demedi bana 28 kasım için randevu aldım ben de. Hayırlısı evlatlarımız için sağlığıyla dünyaya gelsinler inşallah
Ben 20.haftada yaptırdım,onlar aramıyorsa siz gidip sorun gözden kaçmıştır,unutmuşlardır belkiTetanoz aşısı yaptıran var mı kızlar beni sağlık ocağından aramadılar geç mi kaldım ki
Tetanoz aşısı yaptıran var mı kızlar beni sağlık ocağından aramadılar geç mi kaldım ki
Bugün yaptırdım 20. Haftada yapılıyormuş telaş yapmıştım:))Ben 20.haftada yaptırdım,onlar aramıyorsa siz gidip sorun gözden kaçmıştır,unutmuşlardır belki
Değil canım zamanı :)Kizlar ikili taramayı kaç haftalikken yaptırdınız. Ben 12+3 de yaptircam gec olmaz değil mi
Sağol canımDeğil canım zamanı :)
Selam canım test için izmirde yer bulabildin mi? Bende araştırıyorumBen İzmir deyim ayrıntılı sperm testi DNA falan nerede yaptırabilirim acaba
Kızlar tüp bebek de genelde sezeryan yapılıyormuş. Sizler doktorunuz ile konustunuz mu normal doğum yapacak olan var yaş 37 ve
Yaş 37 ve ilk bebek olduğu için hiç riske atamam sezeryan dedi direkKızlar tüp bebek de genelde sezeryan yapılıyormuş. Sizler doktorunuz ile konustunuz mu normal doğum yapacak olan var mı
Anladım cnm . Hayırlısı olsun hakkımızdaYaş 37 ve ilk bebek olduğu için hiç riske atamam sezeryan dedi direk
bakmıştı ama hatırlayamıyorum şimdi maalesefArkadaslar merhaba gebeliginizin basinda doktorunuz progesteron ve e2 degerlerinize bakmismiydi?degerleriniz neydi?hatirlayan arkadaslar varmi?