-----2010 KASIM hamişleri----

Bak haylaza, çok güldüm yahu.... şaka yapıyom anne, yesinler onu

Dua et sen de beni öyle seviyon demedi

Ben 2 yeğeniminde dötünü hep ısırıp hem öperim, tabi ablama çaktırmadan :76::76::76:

hadi yaaaa ay ne fena am herşeyini alıyosun snr büyük sürprizz naptılar km bilirr:))

hadi yaaaa ay ne fena am herşeyini alıyosun snr büyük sürprizz naptılar km bilirr:))

Zorr tabi...

6 ay boyunca kızım kızım diye sev, sonra bir pipili ile karşılaş

Oda takımını aldıkları yer tanıdıklarıydı, 1 haftada erkek modeliyle değiştirdiler

Bende eşime diyom, 8 aylıkken filan odasını ayarlıyalım, belki kızım gelir :76::76::76:

Kızlarrr şimdi drdan geldik..
...Ve süprissss bebişim erkek değil kızmış
İçime sinmediği kadar varmış, çok mutlu oldum tarif edemem
Ben inanmadıkça cimcimem seviniyordu demek

purcum merhaba gözün aydın olsun senin kadar sevindim inan

inş. bu sefer emin olmuştur doktor

ben gördüm gözümle bacakını açtığındaa

sende gördüysen için rahat olsunn hehe

cnm senin doktor kaçıncı haftanda ERKEK demiştikii ?

Eki Görüntüle 140647 Eki Görüntüle 140648

kızlaaaaaaar ilk göbek şowwwwww bakın bakalııım

masallah canım ya super gozukuyosunuzz benımkı daha fotoluk olmadı oldugu gıbı eklıcem

Kızlarrr şimdi drdan geldik..
...Ve süprissss bebişim erkek değil kızmış
İçime sinmediği kadar varmış, çok mutlu oldum tarif edemem
Ben inanmadıkça cimcimem seviniyordu demek
ŞOOOOOOOK

yanı acayıp sevındım senın ıcın anlatamamdedın dedın kız dedın sonunda kız getırdın :86: canım gonlune gore oldu ya cok mutluyu senın adına

ama benım ıcıme kurt dustu bılıomusun sımdı :26:

naz göbişin çok tatlı gerçekten

pur çok şaşırdım ya inş. alışverişe çıkmamıştın hayırlı olsun cimcimen
valla haftaya gidip öğrenmeyi düşünüyodum gitmiyim bari bekliyim

deli kız....

16. haftadan önceki söylenenleri pek dikkate almamak lazım...

Ya şartlandırmamak lazım...

ya bu cinsiyet meseleside acaip bişey biri diğerini tutmuyo bende bu sefer.çin takvimi kız diyo 10.haftada evde yapılan testten almıştım bu arada toplatılıyomuş bu test.erkek çıkmıştı banada erkek gibi geliyo ama 13.haftada doktoruma sordum henüz erken dedi ama %70 kız dedi hala içimde bi şüphe var ne okusam aklım karışıyo haftaya üçlü testte kesinleşir herhalsağlıkla inşallah.

deli kız....

ya 2 ayrı dr baktı ıkısıde akraba hanı yanı emın olmadan solemeyın dedım ıkısıde erkek ama sen bısı alma dedıler ee nıye ole dıdıler madem :84:

deli kız....

bıde ben hıc guzellesmedım ya sıvılceler fılan cıktı

anaammmm kızmı acaba sımdı dr a gıdene kadar kuracak yenı bıseyım oldu :111:

Evde yapılan cinsiyet testlerini toplatıyorlar....

Çin takvimi herkeste tutmuyor, eğlence amaçlı bişey o...

Önemli olan doktorun dediği, ama kesin kız dememiş, % ile söyledikleri zaman, her ikisi de olabilir anlamına geliyor benim için....

O nedenle en sağlıklısı 16. haftayı beklemek...

senınkı bayaaa bı karısmıs :86:

ya 2 ayrı dr baktı ıkısıde akraba hanı yanı emın olmadan solemeyın dedım ıkısıde erkek ama sen bısı alma dedıler ee nıye ole dıdıler madem :84:

Canım erkeği kız, kızı erkek gibi görebiliyorlar....

Ben mesela haftaya Perşembe gidicem, ondan sonra çocuğumu oğlum yada kızım diye sevmeye başlıcam en sağlıklısı...

bıde ben hıc guzellesmedım ya sıvılceler fılan cıktı

anaammmm kızmı acaba sımdı dr a gıdene kadar kuracak yenı bıseyım oldu :111:

Ben de çok çirkinleştim sanki...

Bissürü sivilcem çıktı, sivilce değilde kırmızı pütür pütür...

Eşimde, arkadaşlarımda güzelleştin sen diyolar :44::44::44:

Bana 2 kez erkek dediler, velakin 16. haftamı bekliyorum....

Canım erkeği kız, kızı erkek gibi görebiliyorlar....

Ben mesela haftaya Perşembe gidicem, ondan sonra çocuğumu oğlum yada kızım diye sevmeye başlıcam en sağlıklısı...
kızların klitorıslerı bu haftalarda pıpı gıbı cıkıntı olarak gozukuyomus dr dıdı

ay neyse artık Allah ın ısı ne desek bos..benım dr da yurtdısına cıkcak zamanı buldu gıderdım pztsı hemen :84:

bugun bıde mavılı coraplar aldım ben sanırım ondan cok bozuldum sımdı :86:

yazdıklarının hepsı aynen bende sekerım ..
hatta esım dun bı baktı bana anaa dıdım bana bıda asık oldu sanırım ıcım erıdı
sonundadaaa karnından cocugu hıc eksık etmıyım ben senın ne kadar guzellestın dıdı ben dumur oldum uzulıyımmı sevınıyımmı

Kesin olarak öğrenene kadar hiçbirşey alma gem...

Ne gelirse Allah'tan kabulümüz zaten ama insan kız yada erkek diye kendini kaptırınca ve tam tersi sonuç çıkınca allak bullak oluyor :84::84::84:

Eşim geçen gün dediki aslan oğlum napıyor, aslan deme belki kızdır, alınır kızım dedim kızım da olsa oğlumda olsa aslan gibi olsun dedi... Şimdi işten geldiğinde kızım yada oğlum napıyor diye soruyor

Evet yanıldı dr, benim sevincimden yanıldığına ilk defa sevinmiş dediğine göre Dr o zamanda demişti 12. haftada az da olsa bazı kızlarda çıkıntı oluyormuş. Erkek sanılabiliyormuş. 3 hafta sonra net söylerim ama %60 70 erkek demişti. Bugun 40 dk uğraştırdı dr amcasını, bağdaş kurdu elini kapattı sırtını döndü ama sonunda gösterdi fıstığım :78:
cook güzel bir haber bu vallahi cok sevindim senin adına arkadasım hadi gözün aydın
Saol canım

Saol şeymacım
12. haftada net olmamakla beraber erkek ama 3 hafta sonra net söylerim dedi.
Bugun çok uğraştı ama gördük sonunda pipi falan yok
İçim rahat, zaten erkek deyince biliosunuz kabullenememiştim hissetmeye inandım epey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…