-----2010 KASIM hamişleri----

slm arkadaşlar nasılsınız umarım herşey yolundadır ben 1 hafta sonra gidicem doktora. siz kan ilacı alıyomusunuz verdimi doktor.

kan değerin 10 nun altına düşmediği sürece sorun yok demişti bana doktorum bende elevit içeyim mi diye sordum iç dedi bana....kan değerimde 10 du ozmn başka da birşey iç demedi bana.........

Kızlarrr şimdi drdan geldik..
...Ve süprissss bebişim erkek değil kızmış
İçime sinmediği kadar varmış, çok mutlu oldum tarif edemem
Ben inanmadıkça cimcimem seviniyordu demek

Hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına bir kızımız daha oluyor ne güzel......

ay pur cum o kadar sevindiimki anlatamam gozun aydin.mutlulugunu dusunemiyorum.allah gonlune gore verdi canim hayirli olsun.

naz cım göbüşün çok güzel...
9aylıkkende bi foto eklersin artık
maşallah maşallah...

ay kızlar fırsat olsada bi fotomu eklesem şok olursunuz nazın ki neki sivri armut gibi bi göbişim var yeni görenler kaç hafta kaldı doğuma diyo o kdar yani bu arada bende 4 kilo aldım ve bulantılar bitttttttttiii

Pur'cum kızın hayırlı olsun, Allah gönlüne göre verdi

yaa ne güzel ne tatlı çıkmış o göbiş öle pur senin kaçıncı haftan gaza geldim bende elilcem en kısa zamanda
O benim değil nazın göbişi
Çıksın ben de eklicem çok özendim
Hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına bir kızımız daha oluyor ne güzel......
ay pur cum o kadar sevindiimki anlatamam gozun aydin.mutlulugunu dusunemiyorum.allah gonlune gore verdi canim hayirli olsun.
Pur'cum kızın hayırlı olsun, Allah gönlüne göre verdi
Çok saolun kızlar

aaaaa cnmm çok sewindim yaa nasıl yanılmış dr:) rabbim gönlüne göre werdii bak ne şanslısınn acabaa bnmkide yanılmışmıdır gerçi dün kesin ız dedii gene ama nelkide değildiir bnm artık erkek gibii geliyo yaa ndnseee
nazcim gobus cok tatli gozukuyor yaaa benimki dumduz hamile oldugumu hissedemiyorum.
saol cnm normal daha düz olması bnm ikiz die bukdr çabuk çıktıı

Kızlar bugün dizi filan var mı

Nişana gidecektim, kocem grip olmuş, bırakıpta gidemedim, tavuk suyu kaynatıyorum şimdi ona... karabiberli limonlu içsinde kendine gelsin, onsuz canım sıkılıyor

Bu arada tatlıyı artık yiyemiyo-rummm :84: :84:yasak:84: çok abartmışım :84::84::84:

Canım ne hissedersen o olurmuş derler genelde....

Ben hep ilk çocuğum kız olsun istedim ama hamile kaldığımı öğrendiğimde hep erkekmiş gibi hissettim, nitekim doktorda erkeğe benzetti...

cook güzel bir haber bu vallahi cok sevindim senin adına arkadasım hadi gözün aydın

Canım ne hissedersen o olurmuş derler genelde....

Ben hep ilk çocuğum kız olsun istedim ama hamile kaldığımı öğrendiğimde hep erkekmiş gibi hissettim, nitekim doktorda erkeğe benzetti...
içime erkek doğuyo hep ama kız diyo dr kesin diyo bidee warmıdır acaba ız deyip snr erkek olan ???

içime erkek doğuyo hep ama kız diyo dr kesin diyo bidee warmıdır acaba ız deyip snr erkek olan ???

Varrr, annemlerin orda bir abla ikinci çocuğuna hamileydi, 6 aya kadar kız dediler, 6 aydan sonra erkek geliyor demiş doktorlar, inanamadı Anadolu Yakasında ki bütün kadın doğum doktorlarına gittiler nerdeyse en kötüsü de odasını bile hazırlamışlardı, ikinci kızım geliyor diyordu herkese, 3 ay önce minnacık bi pipili geldi

Kızlar ananesi bebişime bunu örecek....Eki Görüntüle 140663

bayıldım bu ne böyle cok güzek ve cok tatlı ısıracan dötüsünü ya ben oğlumunkini ısırırdım hep halada ısırıyom ama bagımlılık yapıyo bu arada oda benimkini ısırıyor yav bugun markette gezerken elinemeyvalı süt verdim diye yasa anne dedi popoma bi saplak indirdi ters ters baktım ama saka yapıyoyom anne dedi gelde kız buna tabi eve gelince babamız konustu bu durumu ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…