slm arkadaşlar nasılsınız umarım herşey yolundadır ben 1 hafta sonra gidicem doktora. siz kan ilacı alıyomusunuz verdimi doktor.
ayy süper maşallah
Kızlarrr şimdi drdan geldik..
...Ve süprissss bebişim erkek değil kızmış
İçime sinmediği kadar varmış, çok mutlu oldum tarif edemem
Ben inanmadıkça cimcimem seviniyordu demek
naz cım göbüşün çok güzel...
9aylıkkende bi foto eklersin artık
maşallah maşallah...
O benim değil nazın göbişiyaa ne güzel ne tatlı çıkmış o göbiş öle pur senin kaçıncı haftan gaza geldim bende elilcem en kısa zamanda
Hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına bir kızımız daha oluyor ne güzel......
ay pur cum o kadar sevindiimki anlatamam gozun aydin.mutlulugunu dusunemiyorum.allah gonlune gore verdi canim hayirli olsun.
Çok saolun kızlarPur'cum kızın hayırlı olsun, Allah gönlüne göre verdi
Pur gozun aydinay simdi nasilda mutlusundur
aaaaa cnmm çok sewindim yaa nasıl yanılmış dr:) rabbim gönlüne göre werdii bak ne şanslısınn acabaa bnmkide yanılmışmıdır gerçi dün kesin ız dedii gene ama nelkide değildiir bnm artık erkek gibii geliyo yaa ndnseeeKızlarrr şimdi drdan geldik..
saol cnm normal daha düz olması bnm ikiz die bukdr çabuk çıktıınazcim gobus cok tatli gozukuyor yaaa benimki dumduz hamile oldugumu hissedemiyorum.
aaaaa cnmm çok sewindim yaa nasıl yanılmış dr:) rabbim gönlüne göre werdii bak ne şanslısınn acabaa bnmkide yanılmışmıdır gerçi dün kesin ız dedii gene ama nelkide değildiir bnm artık erkek gibii geliyo yaa ndnseee
saol cnm normal daha düz olması bnm ikiz die bukdr çabuk çıktıı
içime erkek doğuyo hep ama kız diyo dr kesin diyo bidee warmıdır acaba ız deyip snr erkek olan ???Canım ne hissedersen o olurmuş derler genelde....
Ben hep ilk çocuğum kız olsun istedim ama hamile kaldığımı öğrendiğimde hep erkekmiş gibi hissettim, nitekim doktorda erkeğe benzetti...
içime erkek doğuyo hep ama kız diyo dr kesin diyo bidee warmıdır acaba ız deyip snr erkek olan ???
Kızlar ananesi bebişime bunu örecek....Eki Görüntüle 140663
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?