Bu ay kesat işler galiba kardeş :86:Ben de ilk denememi yaptım, az önce regl oldum maalesef önümüzdeki aylara bakıcaz.
Sen hamile misin?
:86:Avatarımı görünce karnım acıkıyor zaten
Hayırlı olsun canım hayırlısıyla kucağına al inşallahBu ay planlı değildi bizim aslında ya tutarsa diye denedik İnşallah çok beklemeyiz bizlerde
merhaba, biz de geldik bebişimle.hayırlı olsun topic inşallah hamileliğimiz boyunca birlikte oluruz.Değerleriniz kaç?benim dün 771 çıktı daha keseyi görmedik bayram dönüşü görürüz inşallah
selam canlar bende yeni öğendim hamileliğimi dün ama doktora gitmedim allah nasip ederse bayramdan sonra rutin kontrollere başlıycağım
bende yazayım o zaman
bende bugün öğrendim hamile olduğumu
az önce hastaneden geldik
akşam 4 gibiydi 2 test aldım içime doğmuştu sanki
ve hemen çift çizgi
sonrada hastaneye gittik kanda bakacaklar sandım ama onlarda idrarda baktı
ve pozitif ama 4 haftalık galiba :82:
kese görünmedi bayramdan sonra gidicem inşallah
sonuç olarak ben kasım hamişiii oldummm :13:
allahım isteyenlere ve sizlerede nasip etsin inşallah
teşekkürler inş.:)
sizinde gözünüzaydın hayırlı olsun
hşg.
ben direk idrar testi yaptıktan sonra doktora gittim
kan tahliline gerek yok dedi direk baktı
üstten göremedik alttn baktık küçücüktü yafrum
allah hayırlısıyla dünyaya gelmelerinide nasip etsin inş.
sağol canım, ne güzel inşallah biz de görürüz ama ben alttan korkuyorum zaten doktor da alttan bakalım demedi
neden korktun cnm
korkulcak birşey yokkiiii
o heyecanla
baktır bişi olmas:)
Aslında canım çok istiyorum görmeyi,kasığımda ağrı var dış gebelik olur mu falan pimpiriklendim ama değer 1500ün üstündeyken kese gözüküyormuş benim 771 di.neyse olacak olur zaten biraz daha bekliyeyim
Aslında canım çok istiyorum görmeyi,kasığımda ağrı var dış gebelik olur mu falan pimpiriklendim ama değer 1500ün üstündeyken kese gözüküyormuş benim 771 di.neyse olacak olur zaten biraz daha bekliyeyim
bende korkuyorum altan muayeneden ama bişey olmaz diyolar kafam karışık ama hayırlısı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?