-----2010 KASIM hamişleri----

esımle konustum sımdı sızın durumu anlatıp ya bızımde ole olursa dedım (ben erkek ıstıyodum zaten)
arkadasın kız ıstıyomus ama o yusden ole olmus dıdı :86:

ama bugun bı magazaya gırdım kız cocuguna kaymadım degıl yanı hele o mınık ayakkabıları gormen lazımdı beyaz rugan fıyonkluuuuuuu mınıjık

İnatla kabullenememiştim biliyorsun, içime doğmuş her halde :86:
Hem seni iki dr gördü ikisi de yanılmış olması daha düşük bir ihtimal..

Ya o mini mini pembeli bebiş kıyafetleri zaten insanı fena cezbediyor

ya bıde ben sana kızıyodum oğlun alıncak dıodum annelık ıste hıssetın en bastan berı , kızında buyuyunce anlatırsın

kızların cıcılerı ve cılvelerı bıtırıo ınsanı zaten kımbılır neler alırsın

Evet tam anlatmalık
Ayy böyle konuştukça şimdi doğusasım geliyor valla

randevu almadım dr tatılde cuma gelecek cumartesı gıderım heralde ..cok var daha :95:

sol tarafa yatmaktan sol tarafım curudu resmen cok agrıyo..beceremıorum ben bu ısı sanırım

Hmm.. Alışmışsın tabi, şimdi uzun geliyordur..

Bana dr nasıl rahat ediyorsan öyle yat dedi :26:

ne bılım yaa sola yatmak gerekıyo dedıler sımdı saga yatınca huzursuz hıssedıyorum kendıımı :78:

Dr una sor bi istersen konfor da önemli, bir kaç yastık kullan onun faydası oluyormuş..

Ben sık sık karnımın üstüne yatıyorum, eşim benim yüzümden tedirgin yatıyor

bı kıtapcık hazırlamıslar (ozel bı dogum klınıgı benım gıttıgım yer) orda yatıs pozısyonları var sormadım bıda..ama sorsam ıyı olur haklısın

ben goguslerım yusunden yuzustu yatamıorum artık :86::86:

ya bıde ben cok nefes nefese kalıyorum artık booole derın nefes alma ıhtıyacı duyuyorum oluyomu sendede

Göğüslerimde hiç değişme acı macı yok ondan rahatım..
Ama nefes konusunda ben de aynı durumdayım. Hareket ediyorken nefes nefese kalıyorum sanki, sık sık derin nefes alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…