-----2010 KASIM hamişleri----

gem cim;

topik olayına el atmış olmana cok sevindim

doğumlar olmadan açmak da ii olmuş.

inşallahhh doğumun çokkkk kolay olurda bizden çok ayrı kalmassın!!!

hem bebeğinin anası
hem topikimizin anası sensin

bir de ben listeye şehir sütunu eklemeni önereceğim.
yakında çocuk doktoru için hastane konuşmaya da başlayacağız.
malum erkek annleri olarak sünnet olayı da var.
şehir lere göre bilgi paylaşımı olur!!!

kıslar bugün bende bi gariplik var...

karnım sanki aşağı inmiş gibiiiii

yarın kontrol var bakalım nolcek???

merhaba bende doğum yaptım sağlıklı bebişim hamdolsun bende hala hastalıkla boğuşuyorum hoşçakalın

canım bende orada doğum yaptım dktorumda oydu memnundum çok iyi bi doktor herhalde başlamışsındır diye tahmin ediyorum bebeğine sağlıkla kavuş inşallah...

teşekkürler canım evet başaldım şuan deniz hn a gidiyorum şimdilik bir olumsuzluk olmadı kısmetse heralde ben de orada doğum yapıcam bişey daha sorayım normal mi yaptın sezeryanmı benimki sezeryan olacak

teşekkürler canım evet başaldım şuan deniz hn a gidiyorum şimdilik bir olumsuzluk olmadı kısmetse heralde ben de orada doğum yapıcam bişey daha sorayım normal mi yaptın sezeryanmı benimki sezeryan olacak

benim bu 2. doğumdu ilk sezeryandı 2. de sezeryan oldu gayet başarılı bi doktor ben daha önce gebeliğim 8. ayına kadar medicalpara gidiyodum doktorum ayrılmış oradan haber vermeden mecburen bırakmıştım ama deniz hanımla 2 ay boyunca çok sıkıfıkı olmuştuk benden selamlarımı iletirsen sevindirik olurum vallahi büyük bi ihtimal tanır.

valla işte ben de bursa da pek kimseden duymadım kendisini o yüzden gidiyorum ama tereddütlerim vardı benimde 1. si sezeryan olduğu için 2. ci de sezeryan olacak pek elektrik alamadım kendisinden ama hastaneyi beğeniyorum bakalım hayırlısı artık ama yine de içimi rahatlattın teşekkürler canım...

selam bende eylül ayından beri ona gidiyorum ekımde kurtajımı yaptı...
şu an 3 aylığım ve kontrollerimi o yapıyor. Doktor soyadı gibi güleryüzlü ve ilgili
hastane 5 senedir oğlum çocuk doktoruna gidiyor. Ben menunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…