-----2010 KASIM hamişleri----

Ahhh kızlarrrrr ömrümden ömür gittttiiii pazartesi hastaneye yattıımm bir kanama bir kanama anlatamam bardaktan boşalırcasına :26: hastanede yattım serumlar yağlı iğneler çok şükür bebeğim iyi 10+2 yiz bugün içte halen biraz kanama var o ,lk tehlikeleri atlattık çok şükür Allah kimsenin başına vermesinnnnn :26: dualarınızı bekliyorum

Geçmiş olsun canım, bol bol dinlen, yorma kendini..

Geçmiş olsun canım, bol bol dinlen, yorma kendini..

Çok saol purr çok korkmuştum evet doktorda istirahat verdi ... <Sadece tuvalet ihtiyaçları için izin var .. hastanede süngü veriolardı :26: siz naptınız nasıl bebekler :)

Çok saol purr çok korkmuştum evet doktorda istirahat verdi ... <Sadece tuvalet ihtiyaçları için izin var .. hastanede süngü veriolardı :26: siz naptınız nasıl bebekler :)

Şimdilik ciddi problemi olan yok
Cinsiyet öğrenen öğrenene..
Benim kontrolum de 12sinde, sabırsızlanıyorum, özledim bebişimi

Şimdilik ciddi problemi olan yok
Cinsiyet öğrenen öğrenene..
Benim kontrolum de 12sinde, sabırsızlanıyorum, özledim bebişimi

Ayyy maşallah bizde öle günler görürüz inşallah :) hayırlı haberlere vesile olsun gidişin :)

gecmis olsun canim atlatmissin kendine ve bebisine cok dikkat et

kislar yuzunuz ne alemde bende 1 tane bile sivilce yoktu simdi komple yuzumu sardi kirmizi kirmizi dudaklarim kup kuru ve hep soyuluyo her goren diyo yuzun cokmus olu gibisin anliycaginiz cok cirkinlestim

kız mı oğlan mı bebeğin canım benim kızım olacak aynı durumdayım annem uzun zamandır görmüyordu beni şimdi bize geldi berbat görünüyorsun ölü gibisin diyor

kızlar dr 4 ayda belli olur bebeğin cinsiyeti dedi
bende düşmedim üstüne sağlıklı olsun yeter diye düşünüyorum ama
öğrenebiliyorsak öğrenmek isterim yavruma bişeyler amlaya devam ederdim
bi yol gösterin nasıl öğrenicem bebeğimin cinsiyetini:18:

canım seni yeniden görmek çok güzel..
en kısa zamanda katılırsın aramıza hayırlısıyla..

geçmiş olsun canımmm..
dinlen sakın iş yapma.
ilk 12 hafta çok önemli
Allah yardımcın olsun
sağlıcakla..

bugün dr a gittik kızlar
çok şükür herşey yolunda
2li test yapıldı
sonuç 1 hafta sonra çıkacak.
ense kalınlığı 1.5 çıktı.
7,3 cm olmuş miniğim..
çok hareketliydi:)
tabi ben yine portakal suyu içip gittim
oynasın diye
bi deeee dr teyzesi kesin değil amaaa....
erkek gibi dedi..
çok heveslenme net değil demeyi de ihmal etmedi.
yani kesin sonuç için 3 hafta daha beklices..
sağlığı yerinde olsun da beklerim ben..
hepinizi öpüyorummmmm

aaaaaaa bi erkek daha hadi hayirli olsun canim sonuclarina da cok sevindimm Allah gonlune gore vermis

Bugün bebişimi özledim, arkadaşım kendi doktoruna gidiyordu bende ona takıldım gittim..
Çok şükür iyi oğluşum , dörtlü test sonuçları da iyi çıktı.
Kilosu 190 gr boyu 14 cm..Dörtlü ultrasondan baktı, ağır abi takılıyo :)) Sağ kolunu hep başının altına koyuyor, bir de geriniyor kiii bebeğin eşi de normale dönüyor yukarıya çıkıyormuş,,bizden haberler bunlarr

ne güzel büyümüş seninki maşallah...

Cok gecmis olsun aysecok sukur allaha sende bebeginde iyisiniz..

kislar yuzunuz ne alemde bende 1 tane bile sivilce yoktu simdi komple yuzumu sardi kirmizi kirmizi dudaklarim kup kuru ve hep soyuluyo her goren diyo yuzun cokmus olu gibisin anliycaginiz cok cirkinlestim
ozencch bende ayni sorunu yasiyorum duzelir tatlim hic uzulme bebegin icin deger

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…