Geçmiş olsun canım, bol bol dinlen, yorma kendini..Ahhh kızlarrrrrömrümden ömür gittttiiii pazartesi hastaneye yattıımm bir kanama bir kanama anlatamam bardaktan boşalırcasına :26: hastanede yattım serumlar yağlı iğneler çok şükür bebeğim iyi 10+2 yiz bugün içte halen biraz kanama var o ,lk tehlikeleri atlattık çok şükür Allah kimsenin başına vermesinnnnn :26: dualarınızı bekliyorum
Geçmiş olsun canım, bol bol dinlen, yorma kendini..
Çok saol purrçok korkmuştum evet doktorda istirahat verdi ... <Sadece tuvalet ihtiyaçları için izin var .. hastanede süngü veriolardı :26: siz naptınız nasıl bebekler :)
Şimdilik ciddi problemi olan yok
Cinsiyet öğrenen öğrenene..
Benim kontrolum de 12sinde, sabırsızlanıyorum, özledim bebişimi
Ayyy maşallah bizde öle günler görürüz inşallah :) hayırlı haberlere vesile olsun gidişin :)
Ahhh kızlarrrrrömrümden ömür gittttiiii pazartesi hastaneye yattıımm bir kanama bir kanama anlatamam bardaktan boşalırcasına :26: hastanede yattım serumlar yağlı iğneler çok şükür bebeğim iyi 10+2 yiz bugün içte halen biraz kanama var o ,lk tehlikeleri atlattık çok şükür Allah kimsenin başına vermesinnnnn :26: dualarınızı bekliyorum
kız mı oğlan mı bebeğin canım benim kızım olacak aynı durumdayım annem uzun zamandır görmüyordu beni şimdi bize geldi berbat görünüyorsun ölü gibisin diyorgecmis olsun canim atlatmissin kendine ve bebisine cok dikkat et
kislar yuzunuz ne alemde bende 1 tane bile sivilce yoktu simdi komple yuzumu sardi kirmizi kirmizi dudaklarim kup kuru ve hep soyuluyo her goren diyo yuzun cokmus olu gibisin anliycaginiz cok cirkinlestim
kız mı oğlan mı bebeğin canım benim kızım olacak aynı durumdayım annem uzun zamandır görmüyordu beni şimdi bize geldi berbat görünüyorsun ölü gibisin diyor
Sağol canım iyiyim. Çarşamba günü işe başladım. Evde dinlendim bayağı. Doktora gittim şuan için durum iyi dedi. 1-2 ay sonra çalışmalara başlayacağız.Sizi yakalayacağım. :80: Yazdıklarınızı okuyorum devamlı takip ediyorum sizi. Valla neredeyse şeyma dışında cinsiyeti öğrenmeyen kalmadı. Ne bereketliymiş kasım hamileleri %90 erkek Nazcım seninde ikizlerinin kız olmasına çok sevindim. Yoksa bu erkekler evde kalacaklar Hayırlı olsun canım valla çok sevindim...
Bu arada Şeymacım senin kızın olacak. Arzum söylemişti dersin. Pazartesi bize müjdeyi ver.
Hepinizi çok çok öpüyorum. Allah herşeyi gönlünüze göre versin.
Ahhh kızlarrrrrömrümden ömür gittttiiii pazartesi hastaneye yattıımm bir kanama bir kanama anlatamam bardaktan boşalırcasına :26: hastanede yattım serumlar yağlı iğneler çok şükür bebeğim iyi 10+2 yiz bugün içte halen biraz kanama var o ,lk tehlikeleri atlattık çok şükür Allah kimsenin başına vermesinnnnn :26: dualarınızı bekliyorum
bugün dr a gittik kızlar
çok şükür herşey yolunda
2li test yapıldı
sonuç 1 hafta sonra çıkacak.
ense kalınlığı 1.5 çıktı.
7,3 cm olmuş miniğim..
çok hareketliydi:)
tabi ben yine portakal suyu içip gittim
oynasın diye
bi deeee dr teyzesi kesin değil amaaa....
erkek gibi dedi..
çok heveslenme net değil demeyi de ihmal etmedi.
yani kesin sonuç için 3 hafta daha beklices..
sağlığı yerinde olsun da beklerim ben..
hepinizi öpüyorummmmm
aaaaaaa bi erkek daha hadi hayirli olsun canim sonuclarina da cok sevindimm Allah gonlune gore vermis
Bugün bebişimi özledim, arkadaşım kendi doktoruna gidiyordu bende ona takıldım gittim..
Çok şükür iyi oğluşum , dörtlü test sonuçları da iyi çıktı.
Kilosu 190 gr boyu 14 cm..Dörtlü ultrasondan baktı, ağır abi takılıyo :)) Sağ kolunu hep başının altına koyuyor, bir de geriniyor kiiibebeğin eşi de normale dönüyor yukarıya çıkıyormuş,,bizden haberler bunlarr
ne güzel büyümüş seninki maşallah...
ozencch bende ayni sorunu yasiyorum duzelir tatlim hic uzulme bebegin icin degerkislar yuzunuz ne alemde bende 1 tane bile sivilce yoktu simdi komple yuzumu sardi kirmizi kirmizi dudaklarim kup kuru ve hep soyuluyo her goren diyo yuzun cokmus olu gibisin anliycaginiz cok cirkinlestim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?