Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kızlar uzun bir aradan sonra yazayım bende artık :)))
benimmm bir kızımmm olacakmışşşş :)))))))
erkek tahmini yapmıştı çevrem ama listeden değiştirebilirsiniz bir kızım olacak inşallah![]()
erkek tahmini yapmıştı çevrem ama listeden değiştirebilirsiniz bir kızım olacak inşallah![]()
melisa bu arada kaçıncı haftada öğrendin. ben daha öğrenemedim merak ediyorum :)
bu yeşil yapraklı lahana mı?....
az önce bi müşterimin eşi geldi yanıma oda normal doğumu kolaylaştırmak için taze nane suyunu kaynatıp doğumdan 15 gün önce günde bir bardak içeceksin dedi kendisinde ve görümcesinde çok işe yaramış kızlar....:))))![]()
göbekteki kahverngı cızgımı bende yok öle bişi![]()
benm göbekte de kahvrengi çizgi yok ama tüylenme oldu tüylenme çizgisi var, yerine geçermiki?
bende bebe yağı kullandım. göbek tüyleri uzatı
yerine gecmezzzzboşverrrr
![]()
benımde göbişümdekı kıllar uzadı resmen ya ben şimdiden kremlıyorum kendımı vucut kremımle ama bence catlıycaksak ne yaparsak yapalım caresı yok gulben ergende böle demişti hamileyken:)
slm kislar benimde gobegimde cok killar cikti cizgide cok hafif belirgin cizginin gidecegini biliyorum ama killari ne yapicaz bilemiyorum