belli degil canım nezaman donecegı ..cok para lazım coook calısması lazım garıbımınOoo süpermiş :92:
Biz sitece dört gözle bekliyoruz bitirmelerini
Ben de griplilere vebalı muamelesi yapıyorumBi de griple uğraşamam valla
Çok mu kalcak daha, bu dönemde de daha zor olur iş seyahatleri
Bebişle sen iyi ol da gerisi teferruat diyip geçecez mecbur
togi_eylul,
gözün aydın canım
günaydın kızlaaar
özench cim aynı sorun bndede war eski halimden eser kalmadı yüzümde sivilceler çıktı dudaklarım kurudu yüzüm pu pul dökülüyoo bnde çok çirkinleştim bnce seninde kızın olucak kız bebek böle yaparmışş
herkese merhaba,
ayşegülçin çok geçmiş olsun aynı durum salı günü başıma geldi ömrümden ömür gitti benimde ama çok şükür herşey yolunda raporluyum dinleniyorum yatıyorum bolbol,Allah sana ,bize ve bebeklerimize sağlık versin,sağlıkla kucaklamayı nasip etsin.
togieylül hayırlı olsun canım benim ikili testim sonuçlanmış doktorum aradı bir sorun olmadığını söyledi çok şükür darısı senin başına
özennc aynı bende öle canım ya yüzümde pek bisey yok ama bariz bi cirkinlik oturdu yüzüme sanki şiş gibi hastamısım gibi ama sivilce olarak sırtım kalcalarım tamaman sarmıs durumda ve aynada bakınca korkunç duruyo takmamaya calısıyorum ama dus sonrası kendimi cok mutsuzn hissediyorum
biz de dün doktora gittik kesin deil ama yüksek ihtimal erkek dedi doktorumuz :)
bu arada benim cildim normalde sivilcelidir ilk başlarda çok güzel olmuştu pürüzsüz ama son iki haftadır bende de sivilceler çıkmaya başladı tekrardan.dudaklarım kat kat soyuluyor ona doktorum su içemediğim için olduğunu söylemişti.içmeye başladıkça dudaklarım yavaş yavaş düzeliyor.
genelde tutmuyoKizlar cin takvimini biliyormusunuz ben baktimda erkek cikiyor bakalim ne kadar dogru inanmiyorum ama eglence amacli
yok canim valla ben cok su iciyorum ve genelde evdeyim yinede cok kotu
selam cnm gıremıyorum bayadır ogrenebıldınmı cınsıyetı ??
buarada bende hayatımda gormeddıgım sıvılcelerle yasamaya basladım bıde erkek annesını guzellestırır derler
selam ozlettin kendini valla hala ogrenemedim 25 subatta gidicem belki o zaman soylerim dedi meraktan catliycam
(gemcim bu arada bende bursaliyim)
11. haftada soledı dr acıkcası korkmuyo degılım 2 hafta sonra kız cıkmasından:18:benimde butun takvimlere gore erkek bakalim nolcak
ya iste erken solenmesinin de dez avantaji o insan emin olamaz
ya kordon olmadıgı kesın gorunen seyın ...2 dr baktı kısıde erkekk dedı ama ıkısıde sen yınede gıdıp mavı bısıler alma dedı kızlarınkı de bu hafalarda cıkıntı seklınde oluomus cunku..ama bunca yıllık dr lar kesın gıbı yorum yapmazlar heralde :26:
aılen nerde bursada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?