-----2010 KASIM hamişleri----

belli degil canım nezaman donecegı ..cok para lazım coook calısması lazım garıbımın

saglık olsunda ozleyıp duruym ben

canim nedense hic kizim olcak gibi gelmiyo bizim son nesilde hic kiz yokta.. ama bazi belirtiler ole gibi gosterio merakla bekliyorum 25 inde doktorum insallah soyler

sağol gobüs inşallah benim de iyi çıkar..

aynen canim sirtimda felaket durumda ama ben biraz sikintiliyim ondanda olabilir hamile kalmadan once nedense hamile kalinca guzellescegimi dusunurdum ama acayip cirkinlestim ancak makyaj yapinca biseye benziyorum resmenb aynalara kustum

yok canim valla ben cok su iciyorum ve genelde evdeyim yinede cok kotu

Kizlar cin takvimini biliyormusunuz ben baktimda erkek cikiyor bakalim ne kadar dogru inanmiyorum ama eglence amacli

Hamile kalınan aya ve yaşa göre cinsiyet belirlediğini iddia eden Çin Takvimi. Bilimsel geçerliliği olmasa da eğlenceli...

Hamile Kalınan Yaş
Hamile Kalınan Ay
Oca. Şub Mart Nis. May. Haz. Tem. Ağs. Eyl. Ekim Kas. Aral.
18 K E K E E E E E E E E E
19 E K E K K E E K E E K K
20 K E K E E E E E E K E E
21 E K K K K K K K K K K K
22 K E E K E K K E K K K K
23 E E E K E E K K K E E K
24 E K K E E K E K E E K E
25 K E K E K E K E K E E E
26 E E E E E K E K K E K K
27 K K E E K E K K E K E E
28 E E E K K E K E K K E K
29 K E K K E K E E K E K K
30 E E K E K E E E E E E E
31 E E E E K K E K E K K K
32 E K K E K E E K E E K E
33 K E E K K E K E K E E K
34 E E K K E K E E K E K K
35 E K E K E K E K E E K E
36 E K E E E K E E K K K K
37 K K E K K K E K K E E E
38 E E K K E K K E K K E K
39 K K E K K K E K E E K E
40 E E E K E K E K E K K E
41 K K E K E E K K E K E K
42 E K K E E E E E K E K E
43 K E K K E E E K K K E E
44 E K K K E K E E K E K E
45 K E K E K K E K E K E K

yok canim valla ben cok su iciyorum ve genelde evdeyim yinede cok kotu

selam cnm gıremıyorum bayadır ogrenebıldınmı cınsıyetı ??

buarada bende hayatımda gormeddıgım sıvılcelerle yasamaya basladım bıde erkek annesını guzellestırır derler

selam cnm gıremıyorum bayadır ogrenebıldınmı cınsıyetı ??

buarada bende hayatımda gormeddıgım sıvılcelerle yasamaya basladım bıde erkek annesını guzellestırır derler

selam ozlettin kendini valla hala ogrenemedim 25 subatta gidicem belki o zaman soylerim dedi meraktan catliycam

(gemcim bu arada bende bursaliyim)

selam ozlettin kendini valla hala ogrenemedim 25 subatta gidicem belki o zaman soylerim dedi meraktan catliycam

(gemcim bu arada bende bursaliyim)

elımde olmayan sebeplerden gıremedım canım ya ...Anaa hemserım benım amaaaa yurtdısında yasıyosun gel bursa ya ben sana hemen cınsıyetını ogrenırım

cok istiyorum canim kontrolden sonra gelmeyi dusunu<orum 1 ayligina zaten burda ogrenmiyim turkiyede hemen gidicem doktora ne varsa benim turk doktorlarimda var

ya iste erken solenmesinin de dez avantaji o insan emin olamaz

ya kordon olmadıgı kesın gorunen seyın ...2 dr baktı kısıde erkekk dedı ama ıkısıde sen yınede gıdıp mavı bısıler alma dedı kızlarınkı de bu hafalarda cıkıntı seklınde oluomus cunku..ama bunca yıllık dr lar kesın gıbı yorum yapmazlar heralde :26:

aılen nerde bursada?

GEM benim dr umda kesin değil ama erkeğe benziyo dedi.sakın alışveriş falan yapma inkar ederim 3 hafta sonra dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…