• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

Bu gun doktora gittim ve bebegimin dogum tarihini ogrendim 5 agustos:40: aslan burcumu olacak ne:16:
annesi gibi cinsiyetide icin 4 hafta sonra ded:53:

gecmis olsun canim atlatmissin kendine ve bebisine cok dikkat et

kislar yuzunuz ne alemde bende 1 tane bile sivilce yoktu simdi komple yuzumu sardi kirmizi kirmizi dudaklarim kup kuru ve hep soyuluyo her goren diyo yuzun cokmus olu gibisin anliycaginiz cok cirkinlestim

Teşekkürler ozencch çok saol ... Bende de sivilce dolu :) hemde sadece yüzümde değil her yerimde ama benimki belki sıkıntıdandır daha küçük :) :):49:

Günaydın kızlar.....

Ahhh kızlarrrrr :( ömrümden ömür gittttiiii :( pazartesi hastaneye yattıımm :( bir kanama bir kanama anlatamam bardaktan boşalırcasına :26: hastanede yattım serumlar yağlı iğneler :( çok şükür bebeğim iyi :49: 10+2 yiz bugün içte halen biraz kanama var o ,lk tehlikeleri atlattık çok şükür :49: Allah kimsenin başına vermesinnnnn :26: dualarınızı bekliyorum

geçmiş olsun canım neyse ki atlatmışsın Allah tekrarını yaşatmasın...:)))

bugün dr a gittik kızlar
çok şükür herşey yolunda
2li test yapıldı
sonuç 1 hafta sonra çıkacak.
ense kalınlığı 1.5 çıktı.
7,3 cm olmuş miniğim..
çok hareketliydi:)
tabi ben yine portakal suyu içip gittim:1:
oynasın diye:emir_bebek:
bi deeee dr teyzesi kesin değil amaaa....
erkek gibi dedi..
çok heveslenme net değil demeyi de ihmal etmedi.
yani kesin sonuç için 3 hafta daha beklices..
sağlığı yerinde olsun da beklerim ben..
hepinizi öpüyorummmmm:16:

hayırlı olsun canım....hadi bakalım gözünaydın....

Bugün bebişimi özledim, arkadaşım kendi doktoruna gidiyordu bende ona takıldım gittim..
Çok şükür iyi oğluşum , dörtlü test sonuçları da iyi çıktı.
Kilosu 190 gr boyu 14 cm..Dörtlü ultrasondan baktı, ağır abi takılıyo :)) Sağ kolunu hep başının altına koyuyor, bir de geriniyor kiii :nazar:bebeğin eşi de normale dönüyor yukarıya çıkıyormuş,,bizden haberler bunlarr

iyi çok şükür düzeliyor eşi sevindim adına...:)))

:16:günaydın kızlaaar

özench cim aynı sorun bndede war eski halimden eser kalmadı yüzümde sivilceler çıktı dudaklarım kurudu yüzüm pu pul dökülüyoo bnde çok çirkinleştim bnce seninde kızın olucak kız bebek böle yaparmışş:40:

özennc aynı bende öle canım ya yüzümde pek bisey yok ama bariz bi cirkinlik oturdu yüzüme sanki şiş gibi hastamısım gibi ama sivilce olarak sırtım kalcalarım tamaman sarmıs durumda ve aynada bakınca korkunç duruyo takmamaya calısıyorum ama dus sonrası kendimi cok mutsuzn hissediyorum

biz de dün doktora gittik kesin deil ama yüksek ihtimal erkek dedi doktorumuz :)
bu arada benim cildim normalde sivilcelidir ilk başlarda çok güzel olmuştu pürüzsüz ama son iki haftadır bende de sivilceler çıkmaya başladı tekrardan.dudaklarım kat kat soyuluyor ona doktorum su içemediğim için olduğunu söylemişti.içmeye başladıkça dudaklarım yavaş yavaş düzeliyor.

selam kızlar 1 haftadır yokum nerdeyse aklım sızde ama esım yurtdısında bende annemde kalıyorum ınternette sorun vr ordan gıremıyorum...sımdı kendı evıme geldım hemen bı bakıyım dedım gecmısı okumam ımkansızzzz ne bol guzel muhabbet olmus :31:

hıckımsede problem yoktur umarım ..bende dayanamadım carsamba yıne gıttım dr a bı bakıyım paşama dıdım keyf yapıyor bolbol kıpırdatana kadar canımız cıktı annesı gıbı keyf duskunu olacak sanırım:68:

umarım ınternet sorunu hallolurda gelırım sıkca ..

herkese merhaba,

ayşegülçin çok geçmiş olsun aynı durum salı günü başıma geldi ömrümden ömür gitti benimde ama çok şükür herşey yolunda raporluyum dinleniyorum yatıyorum bolbol,Allah sana ,bize ve bebeklerimize sağlık versin,sağlıkla kucaklamayı nasip etsin.

togieylül hayırlı olsun canım benim ikili testim sonuçlanmış doktorum aradı bir sorun olmadığını söyledi çok şükür darısı senin başına

selam kızlar 1 haftadır yokum nerdeyse aklım sızde ama esım yurtdısında bende annemde kalıyorum ınternette sorun vr ordan gıremıyorum...sımdı kendı evıme geldım hemen bı bakıyım dedım gecmısı okumam ımkansızzzz ne bol guzel muhabbet olmus :31:

hıckımsede problem yoktur umarım ..bende dayanamadım carsamba yıne gıttım dr a bı bakıyım paşama dıdım keyf yapıyor bolbol kıpırdatana kadar canımız cıktı annesı gıbı keyf duskunu olacak sanırım:68:

umarım ınternet sorunu hallolurda gelırım sıkca ..

Ben de diyorum nerelerde bu kız :44:
Umarım düzelir problem, özletme kendini :79:

Ben de diyorum nerelerde bu kız :44:
Umarım düzelir problem, özletme kendini :79:

vallahı hızmet saglayıcısını degıstırıcez bu gıdısle ozamanda uzar ıs..evıme geldıkce gırıcm artık..ozleyın cicim ben cok ozledım hepınızı :54:

ıyımısın yolundamı hersey

vallahı hızmet saglayıcısını degıstırıcez bu gıdısle ozamanda uzar ıs..evıme geldıkce gırıcm artık..ozleyın cicim ben cok ozledım hepınızı :54:

ıyımısın yolundamı hersey

Yakında galiba annen, ne güzel.. Malum operatörse tam sinir harbi yaşamalık.. Biz de başka bir firmanın çalışmalarını bitirmelerini bekliyoruz. Sonra kurtulcaz bu saçma hizmetlerinden :51:

Herşey yolunda Gemcim :nazar: :32:
Senin nasıl gidiyor?

Yakında galiba annen, ne güzel.. Malum operatörse tam sinir harbi yaşamalık.. Biz de başka bir firmanın çalışmalarını bitirmelerini bekliyoruz. Sonra kurtulcaz bu saçma hizmetlerinden :51:

Herşey yolunda Gemcim :nazar: :32:
Senin nasıl gidiyor?
arabayla 10 dk surmuyo cok guzel bıseeyy :34:
ıste o dıger fırma calısmalarını bıtırdıde sıte olarak basvurun dıo onlarla bogusuyoruz ..

bursda cok fena bı salgın var kecı grıbı dıolar :52: her evde 1 hasta var muhakkak kımseyle gorusmemeye calısıyorum sıkıldım o yuzden bıraz :5:
bıdee kocamı ozledım onun dısında bebısımde bende ıyım :49:

arabayla 10 dk surmuyo cok guzel bıseeyy :34:
ıste o dıger fırma calısmalarını bıtırdıde sıte olarak basvurun dıo onlarla bogusuyoruz ..

bursda cok fena bı salgın var kecı grıbı dıolar :52: her evde 1 hasta var muhakkak kımseyle gorusmemeye calısıyorum sıkıldım o yuzden bıraz :5:
bıdee kocamı ozledım onun dısında bebısımde bende ıyım :49:
Ooo süpermiş :92:

Biz sitece dört gözle bekliyoruz bitirmelerini :52::52:

Ben de griplilere vebalı muamelesi yapıyorum :1: Bi de griple uğraşamam valla :6:

Çok mu kalcak daha, bu dönemde de daha zor olur iş seyahatleri :43:
Bebişle sen iyi ol da gerisi teferruat diyip geçecez mecbur :49::10:

Back