-----2010 KASIM hamişleri----

Evet kızlar uzun bir aradan sonra yazayım bende artık :)))
benimmm bir kızımmm olacakmışşşş :)))))))
erkek tahmini yapmıştı çevrem ama listeden değiştirebilirsiniz bir kızım olacak inşallah

ne güzel kızın olcakmış çok sevindim yaa hayırlı olsun......

melisa bu arada kaçıncı haftada öğrendin. ben daha öğrenemedim merak ediyorum :)

normalde 16+2 deydim canım ama benim bebek hep büyük çıkıyo yani 17 +2 günlük şuan aslında
17 haftalıkken öğrendim doktor tecrübeliyse zaten anlıyo hemen

o değilde kızlar ya benim bebeişin ilk doğum tarihi 20 temmuzdu sonra 16 temmuza düştü şimdide 13 temmuz görünüyo hayırlısı artık bu gidişle haziranda doğurucam galiba

hımmm...
bende hurmayı biliyorum. hurma yemekte dogumu kolaylaştırıyormuş. ama son hafta yemek gerekiyormuş.

ama bence egzersizlerinde çok önemi var. kegel egz. var mesela. pilates tede doğuma yardımcı hareketler var...

ozamanlar gelsin bakıcas artıkım

erkek tahmini yapmıştı çevrem ama listeden değiştirebilirsiniz bir kızım olacak inşallah

ahanda kızlar görünmeye başladı...

hayırlı olsun melisa...

maşallah
sağlıcakla gelsin...

benm göbekte de kahvrengi çizgi yok ama tüylenme oldu tüylenme çizgisi var, yerine geçermiki?

bende bebe yağı kullandım. göbek tüyleri uzatı
yerine gecmezzzz boşverrrr

ben bişi de kullanmadım keramos. daha önc göbek tüyümün olup olmadığına ilişkin bir fikrim bile yok inan hiç ilgimi çekmeyen şeylerken şimdi öylee acayip belirginleşmişler...

napalımmm katlancaz artık...

Bende gööbekteki çatlaklar için krem ismi istedim doktordan gerçi şu an öyle bir şey olmadı ama ben önlem amaçlı kullancam doktorumda 4. ayda başla dedi bakalım martta kullanmaya başlıcam inşallah böyle devam eder

benımde göbişümdekı kıllar uzadı resmen ya ben şimdiden kremlıyorum kendımı vucut kremımle ama bence catlıycaksak ne yaparsak yapalım caresı yok gulben ergende böle demişti hamileyken:)

slm kislar benimde gobegimde cok killar cikti cizgide cok hafif belirgin cizginin gidecegini biliyorum ama killari ne yapicaz bilemiyorum

Gozun aydin melisa senin adina cok sevindim tatlim hadi hayirlisi:)
benimde gobis tuylerim cok kisacikken simdi ise basini almis gidiyorlar
ilk gebeligimde aynisi olmustu sonradan dokuldu gobek cizgisi bendede
yok sanirim gobegin buyumesiyle ortaya cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…