-----2010 KASIM hamişleri----

Bu gun doktora gittim ve bebegimin dogum tarihini ogrendim 5 agustos aslan burcumu olacak ne
annesi gibi cinsiyetide icin 4 hafta sonra ded

Teşekkürler ozencch çok saol ... Bende de sivilce dolu :) hemde sadece yüzümde değil her yerimde ama benimki belki sıkıntıdandır daha küçük :) :)

Günaydın kızlar.....

geçmiş olsun canım neyse ki atlatmışsın Allah tekrarını yaşatmasın...:)))

hayırlı olsun canım....hadi bakalım gözünaydın....

iyi çok şükür düzeliyor eşi sevindim adına...:)))

günaydın kızlaaar

özench cim aynı sorun bndede war eski halimden eser kalmadı yüzümde sivilceler çıktı dudaklarım kurudu yüzüm pu pul dökülüyoo bnde çok çirkinleştim bnce seninde kızın olucak kız bebek böle yaparmışş

özennc aynı bende öle canım ya yüzümde pek bisey yok ama bariz bi cirkinlik oturdu yüzüme sanki şiş gibi hastamısım gibi ama sivilce olarak sırtım kalcalarım tamaman sarmıs durumda ve aynada bakınca korkunç duruyo takmamaya calısıyorum ama dus sonrası kendimi cok mutsuzn hissediyorum

biz de dün doktora gittik kesin deil ama yüksek ihtimal erkek dedi doktorumuz :)
bu arada benim cildim normalde sivilcelidir ilk başlarda çok güzel olmuştu pürüzsüz ama son iki haftadır bende de sivilceler çıkmaya başladı tekrardan.dudaklarım kat kat soyuluyor ona doktorum su içemediğim için olduğunu söylemişti.içmeye başladıkça dudaklarım yavaş yavaş düzeliyor.

selam kızlar 1 haftadır yokum nerdeyse aklım sızde ama esım yurtdısında bende annemde kalıyorum ınternette sorun vr ordan gıremıyorum...sımdı kendı evıme geldım hemen bı bakıyım dedım gecmısı okumam ımkansızzzz ne bol guzel muhabbet olmus

hıckımsede problem yoktur umarım ..bende dayanamadım carsamba yıne gıttım dr a bı bakıyım paşama dıdım keyf yapıyor bolbol kıpırdatana kadar canımız cıktı annesı gıbı keyf duskunu olacak sanırım

umarım ınternet sorunu hallolurda gelırım sıkca ..

herkese merhaba,

ayşegülçin çok geçmiş olsun aynı durum salı günü başıma geldi ömrümden ömür gitti benimde ama çok şükür herşey yolunda raporluyum dinleniyorum yatıyorum bolbol,Allah sana ,bize ve bebeklerimize sağlık versin,sağlıkla kucaklamayı nasip etsin.

togieylül hayırlı olsun canım benim ikili testim sonuçlanmış doktorum aradı bir sorun olmadığını söyledi çok şükür darısı senin başına

Ben de diyorum nerelerde bu kız :44:
Umarım düzelir problem, özletme kendini :79:

Ben de diyorum nerelerde bu kız :44:
Umarım düzelir problem, özletme kendini :79:

vallahı hızmet saglayıcısını degıstırıcez bu gıdısle ozamanda uzar ıs..evıme geldıkce gırıcm artık..ozleyın cicim ben cok ozledım hepınızı

ıyımısın yolundamı hersey

vallahı hızmet saglayıcısını degıstırıcez bu gıdısle ozamanda uzar ıs..evıme geldıkce gırıcm artık..ozleyın cicim ben cok ozledım hepınızı

ıyımısın yolundamı hersey

Yakında galiba annen, ne güzel.. Malum operatörse tam sinir harbi yaşamalık.. Biz de başka bir firmanın çalışmalarını bitirmelerini bekliyoruz. Sonra kurtulcaz bu saçma hizmetlerinden

Herşey yolunda Gemcim
Senin nasıl gidiyor?

arabayla 10 dk surmuyo cok guzel bıseeyy
ıste o dıger fırma calısmalarını bıtırdıde sıte olarak basvurun dıo onlarla bogusuyoruz ..

bursda cok fena bı salgın var kecı grıbı dıolar her evde 1 hasta var muhakkak kımseyle gorusmemeye calısıyorum sıkıldım o yuzden bıraz
bıdee kocamı ozledım onun dısında bebısımde bende ıyım

Ooo süpermiş :92:

Biz sitece dört gözle bekliyoruz bitirmelerini

Ben de griplilere vebalı muamelesi yapıyorum Bi de griple uğraşamam valla

Çok mu kalcak daha, bu dönemde de daha zor olur iş seyahatleri
Bebişle sen iyi ol da gerisi teferruat diyip geçecez mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…