ebet ya bende sevmedım fınalı ama Ezelde sıstım aglamaktan
donebılıyorlarmıs canım..yanı bıkere dondu dıye hep asagıda olcak dıye bısı yokmus burda bı topıkte yazmıstı anne 32 de donmus sora 36 da yıne yukarı cıkmıs 38 deydı sanırım yıne asagı donmus :111:
:81::81::81: hayırlısı olsun bakalım koca bı yengec ayı var önumusde
Ben izlemiyorum ezeli, öle ağlak diziler izleme çoçukun mıyk mıyk olur sonra
C.tesi öğrences bakalım, umarım yanılıyorumdur :111:
Bir eve iki yengeç fazla
bıda yook ezel zaten komple bıttı o,yenı sezonda dızı fılan ızleyemeyıs zaten :86::86:
aaa kac saattır anlatcam unuttum bak ..olay olunca dırekt sen geldın aklıma
havuzbasında bı hamıle vardı nekadarlıksınız dedım 8 aylık ya sız dedı 48 gunum kaldı dedım ablak ablak baktı suratıma
Bu hamilelik dönemimizde çözemedik bu işi, bi dahaki sefere inş
ya ama o nasıl 8aylık dıyo pat dıyee ben nıye dıyemmıom
sımdı drların hafta uzerınden gıtmesı bozdu olayı ..neyse sarmıyım yıne gece gece :86::86:
uyuyamıcam ben sanırım kocemde yok bu gece püff
Niye diyemiyorsun: sonraki gelecek soruya cevap vermek için efor sarfetmek istemediğin için
(Sonradan gelecek soru: "Aaa bir ayın kalmış değil mi?")
Ben yattım sonra baktım uyutmicam adamı off puff yaparken kalktım bende
seninle aynıydı galiba son adetlerimiz ben de temmuz ortasından sonra ayrılcam inşallah
yaa kızlar ben son birkaç gündür araba kullanırken zorlanmaya başladım..
acaba oğlum başını aşağı çevirdiği için mi yoksa sizdede oluyo mu ??
HERKESE günaydın,
kızlar 2 gündür vajianal şişlik ve hafif ağırlık hissediyorum. sizlerde de bu his var mı. tam hatırlamıyorum ama gemcim sende miydi sanki bu tarz bi sıkıntın olmuştu dr. enfeksiyon mu demişti.
henüz doktora danışmadım. ağrı,yanma,kaşınma yok
ama hafif gerilme hissediyorum. daha p.tesi hastaneydim doktorumla görüştüm rapor için bi sıkıntım yoktu olmadı bi arayayım.:44:
HERKESE günaydın,
kızlar 2 gündür vajianal şişlik ve hafif ağırlık hissediyorum. sizlerde de bu his var mı. tam hatırlamıyorum ama gemcim sende miydi sanki bu tarz bi sıkıntın olmuştu dr. enfeksiyon mu demişti.
ama hafif gerilme hissediyorum. daha p.tesi hastaneydim doktorumla görüştüm rapor için bi sıkıntım yoktu olmadı bi arayayım.:44:
günaydın gobuscum öncelikle geçmiş olsun .... vajinal şişlik nevinde olmuştu(TurkuazM) doktoru ağda yapma falna demişti diğer ayrıntıları hatırlamıyorum ama çokta önemli değildi die hatırlıyorum telaş yapma
göbüşçüm o şişlik bende de var ama dra sormadım bayadır farkettim 1 ay öncesinden ve şu son günlerde sanki çocuk çıkıcakmış gibi çok baskı ve ağrım var wc ye gittiğimde varmış gibi oluyo ama yok bazen yolda yürüyünce de oluyo penguen giibi yürümeye başladım sanki yaa ama 2 dakika sonra geçiyo ilk çocumda böyle olduğumu hatırlamıyorum tersti sanırım ondan ama bu dönmüş heralde baskı yapıyo idrar torbasına ondan şüpheleniyorum bugün kontrolüm var sorucam bakalım 37. haftamız bitti bugün bakarsın haftaya güün verir geçmiş olsun u arada sanada
gunaydın canımbenim sat 8 kasım canım, senin bi kaç gün önde sanırım.
37. hafta temmuzun 25inde tamamlanıyor ama benim sezeryan olacağı için dinlenmeye vaktim kalsın diye son 3 hafta kala değil sezeryan tarihine göre 2 hafta kala çıkmış oluyorum.
ben çok zorlanmıyorum ama kemer sıkıyor bu yüzden sünger kullanıyorum.
ozench, oğluşunun adı hayırlı uğurlu olsun,sağlıkla gelsin inşallah
gemcim,kıyafet yıkamlar başlamış ohhh mis gibi kolay gelsin. minnak cicileri asması baya zaman alıyor değil mi ? ütülemek te oyalıyor ama çok keyifli
gecmıs olsun canım .. dr a anlatırken durumu benım seyım buyudu bacaklarımın arasında fazlalık gıbı duruo demıstım bıde bole asagıya dogru tahrıs olmustu pişik gıbı degılde sankı bole dızını dusersınde betona surtmussun gıbı...sanırım benımkı farklı ama buna vajınıt demıslerdı 2 fıtıl bır merhemle gectı ...HERKESE günaydın,
gunaydın canım
ay coraplar mınıcık fıleye koyup yıkamısım ıyıkı onları asamadım sepetın ıcıne attırıverdım
yavas yavas utulucem artık kocemın utulerındense onlar cok keyflı olur emınım
gecmıs olsun canım .. dr a anlatırken durumu benım seyım buyudu bacaklarımın arasında fazlalık gıbı duruo demıstım bıde bole asagıya dogru tahrıs olmustu pişik gıbı degılde sankı bole dızını dusersınde betona surtmussun gıbı...sanırım benımkı farklı ama buna vajınıt demıslerdı 2 fıtıl bır merhemle gectı ...
agda bana bayadır yasak ..cıldım okadar hassaslasmıskı bacaklarıma agda yaptırdım dızımın alt tarafında moraran yerler oldu mesele
kıslar ya gobek delıgınız dısarı pırtladımı benıımkı hala cokuk ıcerde dr son aylarda pırtlıcak demıstı halbusı :26:
bende filede yıkadım. kıyafetlerin üzerine doğru yaydım kurusun diye
ütülerken mis kokusu geliyor mest oluyorsun
doktorumdan cvp bekliyorum bakalım ne diyecek.
benim pırtladı
kıslar ya gobek delıgınız dısarı pırtladımı benıımkı hala cokuk ıcerde dr son aylarda pırtlıcak demıstı halbusı :26:
daha dur doguncada masraflar cok beze para dayanmıyor meselaBenim göbek deliği de henüz pırtlamadı ben istemiyorum zaten pırtlamasını. Benim kocam her akşam bakıyor pırtlamış mı diye beni sinir ediyor:84: Haftalar azaldıkça yıkama ve ütüleme işleri hızlılaştı bakıyorum. Ben geçen hata bitirmiştim bu hafta rahatımSadece son haftalara doğru yatağını yapacağım nevresimler falan takılacak. Oğlumuzun odasına lamba alalım diyoruz ama ne kadar pahalılar yahu olmazsa doğumdan sonra bir ara alırız eşimin çalıştığı yer 2 aydır maaşları zamanında yatırmıyor o nedenle pek açılmayalım daha doğuma para lazım demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?