artık dogurmak ıstıyorum dedıgımde gıdıp yptırcam agdayı dedıgın gıbı cantamıda alıcam agdacımla klınık arası 3 dk zaten :86::86:
senın bu prtaık zekana hastayım
Epidurali ağdacı da versinler, acısız ağda, misss
benım 12 yıldır agdacım aynı ondan baskasına gıdemem bende ..agdacıya gıtcek zamanım olmassada oldgu kadar yarım yamalak bısekılde gıderım cokta der edemıcem kocam hayatta beceremez benım :86:Ben başkasına gösteremem çok utanırım o nedenle eşimden yardım isteyeceğim. Doğumdan da acıdan çok herkes görecek endişesinden dolayı korkuyorumÜstleri ağdayla altları da jiletle yaparım artık göbekten göremiyorum zaten
benımkıde en az okadar yasında canım ne bılıyım ole bı baslık var bugune kadar hıc kullanmamıstım hatta ıyımıs..normal baslıkla komplesınnı yapamam ben ..agdadan baska bısı surmedım zaten hıcben epilasyon aletini alalı 6 sene oldu. hassas bölgeler için küçük başlığı var onunla denedim ama son çıkan ürünlerin daha farklı sanırım.
senın bu prtaık zekana hastayım
Kızlar Merhaba, uzun süredir yazamadım ama takip ediyorum ki herkes iyi çok şükür. Size bir şey sormak istiyorum bugün benden yeşil bi akıntı geldi bi bilginiz var mı neden olmuş olabilir
Kızlar Merhaba, uzun süredir yazamadım ama takip ediyorum ki herkes iyi çok şükür. Size bir şey sormak istiyorum bugün benden yeşil bi akıntı geldi bi bilginiz var mı neden olmuş olabilir
nerelrdesın sen komşuumm ??
aaa hıc duymadım ole bısı dr a sormadınmı
cnm işteyim bu ay sonu bırakıcam inşallah işi çok zorluyor artık işe gelmekşimdi doktoru arıcam gerçi 2 hafta sonra kontrolüm var ama gidince mi görüşsem bilemedim.
Bu arada herşey yolunda çok şükür bebiş ters duruyodu ama düzelmiş artık başı aşağıda:) 2700 gram olduk bende 14 kilo aldım. Temmuzda evdeyim inşallah ev temizliği oda yerleşimi bir sürü iş var. Beni yavaş yavaş doğumda heyecanlandırmaya başladı. Bakalım nasıl olacak? Hepimiz için hayırlısı inşallah..
kıslar ya gobek delıgınız dısarı pırtladımı benıımkı hala cokuk ıcerde dr son aylarda pırtlıcak demıstı halbusı :26:
annem lohusa serbetı takımı yapmak ıcın mika bardaklarla fıyonklar fılan almıs otur susle ısın ne dedı
benimki cok komik ust yarisi pirtladi tamami deil
bu agda isi benide zorluyo valla simdiye kadar zar zoor yaptim ayna karsisinda ama tam goremedigim icin acayip kanattim kac kere en son gecen hafta aldim bana daha 3 hafta gider bi daha alirim (nasil alicaksam) temis temis giderim diye dusunuyorum bi terslik olmazsa
Annen senden heyecanlı valla
Benimki de acayip panik, geçen kardeşimle konuşuyorum: gece uyuyamıyorum falan diyorum, annemde öyleymiş
Benden beter hamilelik sendromuna girdi kadınSöylüyor bi de: sen bir kere doğurcan ben dokuz doğurcam diye
ya ben cok ozendım onlarada satıldıkları yere gıtme sansım yok upuzun bı cd bastan sona gezmek lasım ..arabaylada gırılmıyor oraya dayanamamıs gıtmıs almıs..terlıgımıde almıs sımdı aradı ıyıkı annem var naparmısım ben
gecen sabah 6 da tel calmıs babama kalk kesın sancısı tuttu bızımkının dıye bı fırlamıs yataktan ..teldekıde yanlıs oldu pardon dıyınce adama bagırmıs yuregıme ındırdın be adam dıye
sımdı olurda ben normal dogum yaparsam anneme habeer vermıces herkese tembıhlemıs dayanamam ben dogunca gelırım hemen dıyo
sabahın 6 sında benı arasa ben daha şok ederdım kesın :111:
mehtap naptı acaba yaa..genel anestezımı verdıler ona cok merak ettım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?